Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

НИКУЛДЕН е празника на БУРГАС...!
Модератор: dantho.mihov
Local написа:Аз карам на Jim Beam , Absolut или домашно вино сега зимата ... с такива ракии не ме занимавайте.batmilen написа:Не вервам и язе Longy Locy да е кръстител ...ама може некоя негова гостенка-"колежка" да се е облажила от светото питие и...да е сторила грях ....спрямо Вълшебната Добруджанска Ракийка....хахахаха...durumov написа:аз и досега не ми ражда главата как са покръсти онуй шише - и високото момче вика, че не бил ....кой тогава ?
![]()
![]()
Пък и нямаше да я разреждам , щях да я изпия цялата ... безледно изчезнала при транспорта.
Дурумич...вместо та пускаш разни пишлигарски картинки...прати едно шише Добруджанска Препеченица....за сравнение...щото така и не разбрах въпреки "изисканите" Ви обяснения на двамата с LONGY LOC къде е истината...хахахаха...

- Михалич
- ще става разбирач

Local написа:
batmilen написа:
durumov написа:

Тука, тука ще я караме /в разни/ - зимъска. Като няма кво да пишем оттък в морския риболов - тука ще е - кът хъшове - да не нъ дялът модераторите.

Освен някой ако не си бие камшика към средиземноморието или пък друг не надърпа попченца или калканче

Бат Миленовите сулки звучат интересно

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
шише на крака ши ти донеса!вера не'ам на никой!..........а пишлигарските картинки са си твой патент, мискининоbatmilen написа:Дурумич...вместо та пускаш разни пишлигарски картинки...прати едно шише Добруджанска Препеченица....за сравнение...щото така и не разбрах въпреки "изисканите" Ви обяснения на двамата с LONGY LOC къде е истината...хахахаха...

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!