Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Плувките
Модератор: sapuna
Re: Плувките
Би ли сложил една снимка на тая триъгълна плувка,че ми стана любопитно
-
- кандидат преподавател
Пич,риболова с болонезе е поезия,а не геометрия -кви са тия триъгълни плувки,защо не четириъгълна или най-добре многоъгълник някакъв -за всякакви риби,не сал за скобар 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Може разбира се!

Предполагам тази триъгълна плувка,всъщност е ромбоидна?Плувка за изтичане,има български варянти на yulian и mochkov..
Трабуко имали някакви с триъгълна форма,ама не съм ги виждал.
Regar написа:Би ли сложил една снимка на тая триъгълна плувка,че ми стана любопитно

Предполагам тази триъгълна плувка,всъщност е ромбоидна?Плувка за изтичане,има български варянти на yulian и mochkov..
Трабуко имали някакви с триъгълна форма,ама не съм ги виждал.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Незнам на кои казваш стандартни плувки за болонезе,ще те помоля да пишеш всичко на едно мнение!?jultopepi написа:С какво тази плувка превъзхожда стандартните плувки за болонезе?
Разликата е че с тази плувка задържаш по течението без да изкача над водата и не се накланя,както е при обикновенните бурета.По стабилна е казано набързо.Това не означава,че може да си седи на едно място,както е при близалките.Вземи си една и пробвай,българските копия са евтини.
Важното е влакното да е хванато за първото шлаухче така.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
С това, че е за щека, а не за болонеза.jultopepi написа:с какво тази плувка превъзхожда стандартните плувки за болонезе?
Вземи почети малко колега, това е десета безумна тама от теб.
Ако все пак държиш да сложиш на болото си плувка със страна форма, тогава имаш избор между два модела.
Кралусо Боло
Кралусо Сърф.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ропмба е за изтичане по-допбра и ако грамажа не е подходящ и тя полягва,ловя трета зима с такива -само с щека и уип.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
На мястото на телчето съм сложил парченце от кил,иначе трябва да навиваш на совалката заедно с плувката и нещо не се връзва,стои гадно а и може да се нарани плувката.По начина по който съм ги направил си ги свалям и в кутията.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....