Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

сом
Модератор: sapuna
- dddinev_27
- новобранец
сом
какув е наи дория прут за сом. но не като марка а като размери и колко дебела трябва да буде кордата за сом
- man1966
- ще става разбирач
Re: сом
За какъв вид риболов на сом пишеш-на плувка ли ,на дъно ли ,на кльонк ли...dddinev_27 написа:какув е наи дория прут за сом. но не като марка а като размери и колко дебела трябва да буде кордата за сом

Я елате рибенца при батко...
- dddinev_27
- новобранец
- man1966
- ще става разбирач
Начи нещата в твоя случай стоят така-за да ползваш и за плувка и за дъно един прът си вземи такъв с акция поне100 гр. и дължина 3,3-3,6м.Марки дал господ по магазините та няма да те съветвам на тая тема.Па за влакно най добре ползвай плетено-така няма да береш яд ако ти удари нещо по сериозно.С същия тоз прът можеш и рапалка да си помяташ ако се наложи некъде.
Пропуснах да ти пиша че пръта най добре да си е карбон, че по малко да ти тежи в ръчицата.Тва е най на бързо че имам бая работа-айде със здраве.
Пропуснах да ти пиша че пръта най добре да си е карбон, че по малко да ти тежи в ръчицата.Тва е най на бързо че имам бая работа-айде със здраве.

Я елате рибенца при батко...
-
- сериозен играч
Петьо ако пича хване добро соме над 25кг става не сташно, а опасно !man1966 написа:...вземи такъв с акция поне100 гр. и дължина 3,3-3,6м.
Акция 100

нагоре с такава акция

па и карбон го съветваш...да ама къв ??? има 7 мо поколение карбони с композитни съставки...те са по добрите батерий

но пък цената е

Господ може всичко чада мой !
сом
Най-добрите прати за сом според мен са-ЪГЛИСТИК или ШИМАНО но тях ги има по-рядко,а са и по-скапи.Акция 30-50 или 30-80 либри.Ъглистика е на супер цена и качество.
-
- сериозен играч
браво Теле...позна...Ъглистика е пръчката !!! ха ти сега едно домашно
първи въпрос:...кой пръв в БГ подкара риболова на сом с тая пръчка(когато ти не си и знаел че съществува )...сефтето ...за него иде реч...кой я откри така да се каже за тоя риболов???
2 ри въпрос...кой най много ъглистици е тествал...???
3 ти въпрос...защо ли същия не лови с Шимано ???
4ти въпрос: ...кой от ъглистиците е най добрия и защо ??????
хайде Теле...ти си
отговориш ли вярно - получаваш бутилка за награда 
първи въпрос:...кой пръв в БГ подкара риболова на сом с тая пръчка(когато ти не си и знаел че съществува )...сефтето ...за него иде реч...кой я откри така да се каже за тоя риболов???
2 ри въпрос...кой най много ъглистици е тествал...???
3 ти въпрос...защо ли същия не лови с Шимано ???
4ти въпрос: ...кой от ъглистиците е най добрия и защо ??????
хайде Теле...ти си

сом
Колега,ОТЧЕ.Стига критикува и се присмива на хората.След дългогодишния си безплоден стаж моля да даваш мнения така че хората да научат нещо.Кусур лесно се намира.Покажи градивност и използвай сайта не като лична поща.Знаем че си с преференции.А ти знй,че съм в риболовния бизнес и търгувам с всички складове и магазини в страната.НЕ МЕ УЧИ,коя стока е хубава и кое колко струва.Само питаш,а не отговаряш като си на тясно.Или само ме проверяваш къде ще се издъня.Лошо е да командваш,когато не си НАПОЛЕОН,но на него приличаш.
-
- сериозен играч
Re: сом
хахахахахха....Teleto написа:След дългогодишния си безплоден стаж моля да даваш мнения така че хората да научат нещо.

даи боже всеки му такава безплодност

Амин
хората тук Теле...отдавна са научени...само дето ти не го знаеш

ти вчера дойде и се развихри като един Паисий с мисълта за просвета...оланколу ние отдавна сме просветени
тоя отдел аз го водя...иска ти се да си ти ли ??? хахахха ...можеее ма няма да е скоро ! приличам ли каза ?????? ...ами затова и командвам !Teleto написа:Лошо е да командваш,когато не си НАПОЛЕОН,но на него приличаш.
и ако си мислиш че не съм се светнал кой си......................

сом
Радвам се,че си светнал кой съм.Един редови,но не от твоята армия.
-
- сериозен играч
сом
Кой ти иска власт бе Жорко.Представи си какво ще е за ЛЕВСКИ,ако няма ЦСКА.АЗ обичам и теб и ЦСКА.Не се нерви не ти ли е гот да си цъкаш на лаптопчето.