Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2009г
За мене най добре са 12 и 14 A1-HARD LS-1050NS
14 номер за август и септември
12 номер като наедреят
За доброто закачане има и други фактори освен куката, но 14-ката откача много по малко.
При моя стил на риболов почти няма откачания защото куката почти винаги е в хрилете, и ги откачам с кукоизваждач.
14 номер за август и септември
12 номер като наедреят
За доброто закачане има и други фактори освен куката, но 14-ката откача много по малко.
При моя стил на риболов почти няма откачания защото куката почти винаги е в хрилете, и ги откачам с кукоизваждач.
Напълно съм сагласен със колегата А.Христов
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Вчера бях на Синеморец около 3 кг. заргана на всяко хварляне се вземаше риба.

Колега добри ли бяха зарганите по размерkostadin написа:Вчера бях на Синеморец около 3 кг. заргана на всяко хварляне се вземаше риба.![]()

Преди малко и аз се прибрах от Синеморец. Може да се каже, че Варналии са окупирали здраво скалите край селото
. От към риболов в Събота имаме 50-60 риби, двама човека общо, за 4 часа риболов. Пасажа пред нас беше от среден и дребен зарган.

Последен зарганолов направих за сезона
. В интерес на истината отделих повече внимание на гъбите в района през почивните дни, ама да не продължавам, че е тема за друг раздел 

Днес на Шабла по 50-60бр.Малки но редовни!!1
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ами бате киро вие лодкарите само с килограми информирате.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ахааа,еле пък я.kostadin написа:Ами бате киро вие лодкарите само с килограми информирате.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Вчера се върнах от Ахтопол.Много добър риболов се получи.Нашата група "направихме"средно по около 80бр на "калпак".Рибата бе средна по размер.Е имаше и дребуси,но също и по едрички,а колегата до мен изкара и един"крокодил".Сътринта рибата бе близо до скалите но впоследствие се дръпна по навътре и се искаше добро замятане.с една дума-доволно 

Вчера (неделя) в 07.00ч. на скалите на голямата агалина до Созопол и така до 15.30ч. само 4бр. заргани два едри и два средни.Голямо мятане падна.Схвана ми се ръката. Когато бомбардата падаше във водата скачаха по два-три рибока ама не хапваше стръвта.Голямо назлъндисване беше.Тва от мен ай наслука. 

Да се похваля и аз,днес на 1 буна от 10:30 до 15:30 13 бр.зарган доста добър размер,рибата беше рядка но за сметка на това пък много едра, поне при мен
колегите също вземаха добре,след два дена пак съм там 

на първа буна къде ?fokobg написа:Да се похваля и аз,днес на 1 буна от 10:30 до 15:30 13 бр.зарган доста добър размер,рибата беше рядка но за сметка на това пък много едра, поне при менколегите също вземаха добре,след два дена пак съм там
Аз днес от 9 сутринта до 5 следобяд на бялата лагуна и една заргана не видях. Имах само едно почукване но съвсем леко и не се закачи пущината. А иначе като ми падаше бомбардата, тук там подскачаха рибета.
Първо чета, после питам !