Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
От крайно време е така на Мечка, ден с ден не си мясат, едни имат късмет други нямат.От един от най постояните язовири го превърнаха в пълна неизвестност.
И сичко благодарение на постоянното косене с мрежи вътри.Уж тулупи ама и друго си вадат профилактично, кой ще ти остави шарани за 5 кинта да хващаш
за толкова пари толкова има.
И сичко благодарение на постоянното косене с мрежи вътри.Уж тулупи ама и друго си вадат профилактично, кой ще ти остави шарани за 5 кинта да хващаш

- Don4o_62
- учете се от него
Асене,трябва да ми дадеш един сарък 7-8м.от твойте и ще идем пак на Мечка с Бойко да къртим шарански джуки.Захранката и аз я знам(работещата),и ще има бягай рибо че идвам 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Нямаш дертове, само да ми мини "кучешкия грип"Don4o_62 написа:Асене,трябва да ми дадеш един сарък 7-8м.от твойте и ще идем пак на Мечка с Бойко да къртим шарански джуки.Захранката и аз я знам(работещата),и ще има бягай рибо че идвам

Една Черногоровска настинка ме е гепила, няма отърване.3 дена на палатка = една седмица на антибиотици

Нямам и отпуска и болнични немога да зимам

Асене, като не хвана риба,грип хвана да не се прибереш празен,ей
. То и мойто дереже е същото, че възпалих и синузита.Баре да съм бил за риба 

-
- кандидат преподавател
Второ скорошно посещение на Леново на 14.11.09-супер,майната му на синузита,той си ми е постоянно възпален
Не ми стигнаха вместимостите за уклей,морунаж и каракуди,/страх ме беше и да ги претегля,освен това не аз ги обработвам в последствие
/-при това, без каквато и да е захранка.
Работата беше с два директни - от предния път "Тубертини Проксима 02"6 м,а сега включих и 7 м "Тика Адвенчър".Интензивен,изкефващ,приятно изтощаващ риболов -стръв обикновени бели червеи и жито.Голямо удоволствие е това Леново-разбира се,ако не сте шаранджии или да се кефите единствено на рекордно големи екземпляри.Аз мога да релаксирам и само с полудели уклеи 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Продължавай с постоянството пък незнаеш Леново какви тайни има в дълбоките си водиВторо скорошно посещение на Леново на 14.11.09-супер,майната му на синузита,той си ми е постоянно възпален

Eeeee, колега, те това ще ми е интересно да го видя на яз. Мечка.Don4o_62 написа:Асене,трябва да ми дадеш един сарък 7-8м.от твойте и ще идем пак на Мечка с Бойко да къртим шарански джуки.Захранката и аз я знам(работещата),и ще има бягай рибо че идвам

- Don4o_62
- учете се от него
Брей това Леново как влязло под кожата на някой колеги.Кво толкова се превземате с тия уклей като цигара големи не знам.Пък и едни сухиндели,за нищо не стават.Имам чувството че са мутанти,но неразстящи.Не знам от колко години,уклея си е един и същ.Имам въпрос към Родопския колега.На Чама не излиза ли уклей.Помня една година това време даваше като на пролет,цял ден, 8-10кг.без проблем.Но говорим за едър уклей,не като Леновските амджурки.Та колегата да каже ква е хавата и ще правим обмяна на опит 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
По принцип съм на твойто мнение,martatel написа:Eeeee, колега, те това ще ми е интересно да го видя на яз. Мечка.Don4o_62 написа:Асене,трябва да ми дадеш един сарък 7-8м.от твойте и ще идем пак на Мечка с Бойко да къртим шарански джуки.Захранката и аз я знам(работещата),и ще има бягай рибо че идвам

Пролета по 15-20 си ги удрях по-между другото и не се оплаквах.

Ако мислиш че няма си в грешка, просто е наплашен и затова неще.
П.П. А за Леново какво да кажа- риба ама цаца,цаца ама риба,Девиза е на един "бивш"Асеновградски рибар сега подвизаващ се около Съни Бийч блатата

Бащата се ма врънка там да ходим, можи да е каракуда ама да кълве.Последния път като бях там излезнаха доста прелични кефали и алай и две шаранчета едното 800г-другото 1.200. както са казали старите хора за 5 кинта толкова дават.

Честър сега можели да се лови на леново или е източен/говоря за идната събота 21-11-2009/?А за мечка каква е таз прословута захранка която пазите в тайна,кажете и на нас новаците та и ние да видим малко шаран в късна есен?Между другото миналата събота на пясъка от брега за шаран и бяла пълно капо,ловяха прилични костури но от лодко около кулата.Ако има някой за събота да пише на лчни.
- Don4o_62
- учете се от него
Така,така за 5лв. толкова,ама на Чама 8-10кг.ама безплатни
.Чакаме инфо от колегата Инкубус

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Че от това по голямо инфо какво искаш, че човека идва на нашия Леново вместо на чама.То ако даваше там да не идва тука, ама я де.Don4o_62 написа:Така,така за 5лв. толкова,ама на Чама 8-10кг.ама безплатни.Чакаме инфо от колегата Инкубус

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Сичко даваме инфо минфо ама захранките си ги държим в тайна
то и фокусника не си казва фокусите иначе няма да има кой да лъже
П.П относно Леново не знам да е източен, ама колегите щом ходят значи има вода
Аз съм ходил преди 2 седмици за последно имаше си доволно вода и риба и такса сичко си беше нормално.

П.П относно Леново не знам да е източен, ама колегите щом ходят значи има вода

Последно промяна от chestarfield на Сря Ное 18, 2009 6:29 pm, променено общо 2 пъти.
- Don4o_62
- учете се от него
Ей сега се връщам от Марица.Бях на онова място
.Играй няква риба,но неще на нищо.Един колега беше намяткал няколко дънни,но за цял ден имаше 2-3 кефалчета(на пружина).Отсреща имаше щукари с тапи,но и те, и въдиците седяха като паметници.Вече и аз спирам с това въртяне,пускам водата на спининга и го зазимявам
.