Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Мнения за Chrysler Voyager 2.0
Модератор: dantho.mihov
Мнения за Chrysler Voyager 2.0
Здравейте колеги,
решил съм да вземам кола и доста модели прегледах вече. Днес попаднах на този Крайслер и доста ми хареса.
Автомобила е произведен 1998г., с бензинов 2000куб. см. двигател на Мицубиши, ръчна скоростна кутия. Та въпроса ми е дали някой има отзиви или наблюдения от тази кола. Всякакви плюсове и минуси ще са ми от полза за да взема решение. Благодаря предварително.

решил съм да вземам кола и доста модели прегледах вече. Днес попаднах на този Крайслер и доста ми хареса.
Автомобила е произведен 1998г., с бензинов 2000куб. см. двигател на Мицубиши, ръчна скоростна кутия. Та въпроса ми е дали някой има отзиви или наблюдения от тази кола. Всякакви плюсове и минуси ще са ми от полза за да взема решение. Благодаря предварително.

Последно промяна от nas на Вто Ное 17, 2009 10:54 pm, променено общо 1 път.
- daniel defoe
- разбира нещата
Re: Мнения за Chrysler Voyager 2.0
Здравейте колега,Здравейте колеги,
Автомобила е произведен 1998г., с бензинов 2.0куб. см. двигател на Мицубиши, ръчна скоростна кутия. Та въпроса ми е дали някой има отзиви или наблюдения от тази кола. Всякакви плюсове и минуси ще са ми от полза за да взема решение. Благодаря предварително.
Произходът на Voyager идва от легендарния в Северна Америка ван Town and Country, и според властващите там разбирания той е може да бъде наречен макси-ван. Въпреки това моделът имаше успех и на Стария континент. Той се произвежда в заводите на марката в Австрия от 1991 г. в две версии с късо и дълго междуосие.
Въпреки компромисната си изработка Voyager и 20 сантиметра по-дългият Grand Voyager се радват на завидна популярност сред големи фамилии и малки групи хора, нуждаещи се от удобен транспорт. От решаващо значение в случая са достигащият до 4500 литра товарен обем, товароносимостта от 550 кг и възможността за теглене на до 1520 кг прикачен товар.
Ако търсите подобни качества на пазара втора ръка, най-добре е да се ориентирате към 2,8-литровия турбодизелов двигател CDR, представляващ отличен компромис между цена, мощност и разход на гориво. За съжаление модели до три години не могат да бъдат намерени под 20 000 евро. С около 5000 евро по-евтин и същевременно доста по-разпространен е моделът 2,5 CRD.
Сериозен недостатък на Voyager е рязко покачващият се процент повреди в моделите, надхвърлили пробег от 100 000 км.
Оценка
Плюсове
* просторен интериор
* лесен достъп до задните места
* плъзгащи се врати
* ефективна климатична инсталация
* сигурно поведение на пътя
* висока товароносимост
* удобни седалки
* удължен вариант под името Grand Voyager
Минуси
* отчасти немарлива изработка
* слаби спирачки
* къси сервизни интервали
* лоша видимост в предната част
* неудобни седалки на третия ред
Типични повреди
* разбити носачи
* неравномерно спирачно действие
* износени спирачни дискове
Препоръчвани двигатели
2,8-литров турбодизел със 150 к. с. Четирицилиндров двигател с голяма тяга и лека слабост при потегляне, разход около 9,1 л/100 км.
3,3-литров бензинов двигател със 174 к. с. Мощен и спокоен шестцилиндров но неикономичен двигател, разход на гориво около 14,5 л/100 км.
История на модела
1996 Дебют на третата генерация на модела
2001 Дебют на четвъртото поколение на модела
2003 Фейслифт, страничните въздушни възглавници тип „завеса” стават серийни.
2005 Фейслифт, вграждане на потъващи в пода седалки, автоматична скоростна кутия за 2,8-литровия дизел.
Дано да ти е от полза - успех

-
- разбира нещата
Един приятел има такава... какво да ти кажа краислер.. много раздрънкан и лесно се разваля и чупи. Частите са сравнително евтини. Аз доста съм се возил на него и съм го покарвал по малко.. Не ми харесва като поведение а и доста проблеми му създава с електрониката и постоянно някакви датчици изгарят. Плюс е че вътре е просторен и голям но като влезеш седалките са малки и неодобни. Чувството е че се движиш в маршрутка
на мен не ми харесва ама никак! За теб не знам по-добре му направи един тест драив и виж как ще се чувстваш ти...

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
-
- сериозен играч
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a
Виж мнения и на други автоманиаци.
П.П На мен лично ми харесва.
Виж мнения и на други автоманиаци.
П.П На мен лично ми харесва.
В тази ценова гама,та дори и по-евтина,можеш да намериш Рено Канго,пък и годината ще му е по-хубава.И въпреки че е Рено,мисля че е по-сполучливо от Chrysler.Лично мое мнение.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- вече хвърля и на тежко
Колега обърни внимание и на Киа Carnival мисля че е по удачен избор от Chrysler ,а и ако не ме лъже паметта дизела на Киата е по лиценз на Мерцедес.
Чувам добри отзиви за тях.
Чувам добри отзиви за тях.
Колега бих ти препоръчал опел зафира 1999-2003 са по 7000 лв по хубава според мене няма
България над всичко !!!
Опела също е добър вариант.По-нагоре четох за дизел нещо,френските дизели също са много добри.figo94 написа:Колега бих ти препоръчал опел зафира 1999-2003 са по 7000 лв по хубава според мене няма
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Карал съм лично Додж Караван въпросната година и съм много доволен от него.3.0 литра с автоматична скоросна кутия 6 цилиндров,бензин.Ако намериш 3,3 литра е още по добре.Гледаи да е 6 цилиндров защото 4 цилиндровите 2,5 литра нещо не ми вдъхват вяра. А за скоросните кутии въпрос на късмет. Аз го карах 2,5 години без никакъв проблем.Успех.Лично на мен много ми харесват.
-
- разбира нещата
Рено канго е мнооого по-добрия варянт.Баща ми се занимава с продажбата а коли от около 6-7 години,а вуйчо ми от над 15... и двамата казват,че е много по-добрия варянт,дори баща ми се беше залетял да взима,но предпочете джипа. 

Аз като горд сопственик на Chrysler Voyager нети го препоръчвам.
"Да работим" - Мръсна дума !!!!
-
- кандидат преподавател
Колега,ако искаш авторитарен чорбаджия на кесията си-взе ми си го тоз!В Апелативна прокуратура-Пловдив има такъв -един от служебните автомобили.Ми,без да е нещо особено комфортно,плюска консумативи и гориво като за последно.Еба ти ламята
Въобще не е за нашите терени-освен изброеното.

Благодаря колеги,
общо взето много и различни мнения за автомобила, но дет се вика купувам кола втора употреба и много е важна историята на колата и сегашното й състояние. Ще се поогледам още малко и ще решавам. Не робувам на марки (особенно за кола втора ръка), така че може да излезе и нещо по-хубаво. До сега огледах и Sharan и Galaxy, но за тези пари просто бяха много раздрънкани, а Chrysler-а си личи, че е доста запазен и потдържан.
общо взето много и различни мнения за автомобила, но дет се вика купувам кола втора употреба и много е важна историята на колата и сегашното й състояние. Ще се поогледам още малко и ще решавам. Не робувам на марки (особенно за кола втора ръка), така че може да излезе и нещо по-хубаво. До сега огледах и Sharan и Galaxy, но за тези пари просто бяха много раздрънкани, а Chrysler-а си личи, че е доста запазен и потдържан.
-
- новобранец
Я виж какво намерих.Май е твоята.
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
Мой близък има Крайслер Вояджър-с две думи:голяма ,удобна кола,мечтата на рибаря,но слаба ходова част,скъпа поддръжка и доста чакане за части!Изобщо да поддържаш американска кола си е приключение!Осмисли си добре предварително финансовите възможности за да не останеш неприятно изненадан от цените на части и труд!