Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

въпрос за риболова на скобар
Модератор: dantho.mihov
въпрос за риболова на скобар
Така колеги искам да ви попитам днес един мо приятел дойде и ми показа улова си 5 скобара каза че ги хванал на голи тройки!Аз мисля че така е забранено но той каза че ако водиш тройките без да тармачиш можело вярно ли е?В смисъл скагаш си тройки и пускаш по течението и той се хваща точно за устата!Този вид риболов позволен ли е?Моля ако модераторите считат тази тема за глупава нека да я изтрият!
кеф цена няма 

-
- вече хвърля и на тежко
Re: въпрос за риболова на скобар
Колега как да ти кажа тройката е характерна за зимния риболов и тогава немисла че ще ти на прават проблем ако си ловиш нормално без да засичаш постоянно , Но ако сега за мен това си е чисто драсканею
на тва топло време скобара не ми се верва да пипна на гола тройка
мхм значи зимата може да ли да разбирам колеги ?!?Bachev написа:Колега как да ти кажа тройката е характерна за зимния риболов и тогава немисла че ще ти на прават проблем ако си ловиш нормално без да засичаш постоянно , Но ако сега за мен това си е чисто драсканею
кеф цена няма 

прочетох темата и сега съм раздвоен може ли някой дедо е сигурен да пише как стоят нещатаsaksi написа:http://forum.nariba.com/viewtopic30537.html

кеф цена няма 

Според мен си е живо търмъчане.
Тоз, който падне в бой той не умира.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Бате, това си е престъпление спрямо рибата.
Ако не ти е жал да им ебава* майката така си лови смело, няма способен рибловец, който да го практикува.
Това си е за неможачите
Ако не ти е жал да им ебава* майката така си лови смело, няма способен рибловец, който да го практикува.
Това си е за неможачите

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
мх аз не съм казъл че ще ловя просто питам щот ми стана интересно щом като е тармачене понякока как оцелват точно в устата на скобараchirusa_bg написа:Бате, това си е престъпление спрямо рибата.
Това си е за неможачите

кеф цена няма 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Имаше една страхотна тема със снимки, миссля от Венцо в манията беше, ще я потърся да пусна линк.
Там имаше и двете мнения, но и много снимки на хванати на тройка риби. Потърси я и ти, има ги всички отговори
Там имаше и двете мнения, но и много снимки на хванати на тройка риби. Потърси я и ти, има ги всички отговори

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
мерси колега мисля че ще направиш добре ако я пратишchirusa_bg написа:Имаше една страхотна тема със снимки, миссля от Венцо в манията беше, ще я потърся да пусна линк.

кеф цена няма 

-
- разбира нещата
Скобара се събира на куп срещу течението за това се закача за предната част ама си е жив съдизъм
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Агов,младо момче си,моят съвет е да се научиш да ги хващаш както си требе,а троийките остави на двойкаджиите в риболова.agov написа:мерси колега мисля че ще направиш добре ако я пратишchirusa_bg написа:Имаше една страхотна тема със снимки, миссля от Венцо в манията беше, ще я потърся да пусна линк.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- кандидат преподавател
Колегата ти е разправял мангалски лакардии-скобарът не е толкоз глупав добитък,че да налита с уста на гола тройка-още повече през зимата.То по логиката на колегата,сигурно и на ТЕЦ-Гълъбово всяка година,каракудите и шараните си умират да хапват тройките на десетките "риболовци"там,които пълнят чували с издраните риби - най-вероятно да си хранят прасетата с тях

Това не може да се характеризира ,като риболов.В случая с тройките,ти не си успял да "излъжеш" рибата а си я изкарал на сила,какъвто е и случая с мрежите и другите бракониерски методи.Послушай съвета на Бутника.
TICA FAN
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Рени,кажи моето момиче,колко скобара хвана на дръвце,или повече взимат на булдо
Ай ,стига бе,рано,рано не мога да преглътна и капка кафе 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....