Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Над 35000 човека сме!!!???
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
Re: Над 35000 човека сме!!!???
Подписаха се маика ми баща ми чичо ми приятели и общо 7 гласа.Дано да се промени нещо дано .
И не забавяите че след това трябва да влезете в маила си и да потвърдите.
И не забавяите че след това трябва да влезете в маила си и да потвърдите.
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И какво като се запише в закона!?!?!В закона пише че и риболова през нощта е забранен,ама какво от това доста хора от форума ходят нощтно време дори и снимки показват.В закона пише че на река може само с една въдица да се лови ,ама хора от същия този форум и много други ги има на снимки с по 2-3-4 въдици .Та като го впишат това в закона какво толкова ще помогне,ако ние самите не разберем значението на думите закон,забрана,правила,и не започнем да ги спазваме независимо дали ни харесва това или не.Закона е равен за всички.Няма да спрем с такива петиции и за гъби да се ходи с пушка повярвайте ми.Манталитет!!!!С оглед на горното считаме, че е необходимо да бъдат предприети незабавни, ясни и категорични мерки за точното и недвусмислено указване в закона, че подобен вид риболов е незаконен и следва да бъде санкциониран като бракониерски метод.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
С оглед на горе написаното искам да добавя че публични личности,кметове ,артисти,премиери,президенти,полицай,модератори,администратори и тн. трябва да служат за пример пред обществото......А какъв пример виждаме в последно време!?!!?!?!?gmurkacha написа:И какво като се запише в закона!?!?!В закона пише че и риболова през нощта е забранен,ама какво от това доста хора от форума ходят нощтно време дори и снимки показват.В закона пише че на река може само с една въдица да се лови ,ама хора от същия този форум и много други ги има на снимки с по 2-3-4 въдици .Та като го впишат това в закона какво толкова ще помогне,ако ние самите не разберем значението на думите закон,забрана,правила,и не започнем да ги спазваме независимо дали ни харесва това или не.Закона е равен за всички.Няма да спрем с такива петиции и за гъби да се ходи с пушка повярвайте ми.Манталитет!!!!С оглед на горното считаме, че е необходимо да бъдат предприети незабавни, ясни и категорични мерки за точното и недвусмислено указване в закона, че подобен вид риболов е незаконен и следва да бъде санкциониран като бракониерски метод.
- Бисо
- сериозен играч
maycal написа:Бисо, под темата за петицията си допуснал, според мен, граматическа грешка, поради което се разбира, че си против петицията:
"Тука без мен,няма как да мине." -един вид - без теб за петицията!..Така се разбира, според това, как си поставил запетайката.
А е трябвало да напишеш така: "Тука, без мен няма да мине!" или : "Тука, без мен, няма да мине!"
Поздрав!

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- indalo
- фен клуб-скобар
Бисо и аз я подписах вчера, ама мислех да не го афиширам, ама щом требе, те на. То, че кервана си върви си, но все си мисля, че тия неща ше помогнат. Днеска петиция, утре промяна в закона, вдругиден проверяващи по реката... Щот ако ги няма/от 10 години съм проверен 1 път/ проверяващите, нищо не става.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
329-ти
С парашутистите какво ще правим 

- barutchiata ©
- Администратор
Парашутистите са забранени във закона.Става въпрос за корекция на закона спрямо риболова с голи тройки.А съвсем друг е въпроса кой ще следи за спазването му.RINO написа:329-тиС парашутистите какво ще правим
292

-
- вече хвърля и на тежко
И аз подписах.Да бяхте се активизирали ,поне софиянци, по темата "кой ограничи дастъпа до яз. Искър".Сега тръгна костура на Щъркела и ще трябва да плащаме на неизвестен собственик или арендатор за достъпа и до там.Миналата година издаваха като "документ" билети за баня.Поне фактури си искайте за платения паркинг за да могат да ги принудят да си плащат някакви данъци... И дали нещо ще се промени,ако на тройката сложат бяло червейче или каже,че е ловил на троха,която е паднала....?
-
- кандидат преподавател
337
от мен въпреки , че се съмнявам да стане нещо.Много регистрирани малко заинтересовани.Дето има една приказка "много вожд малко индианец" .Същото става и с акциите ама това е друга тема
от мен въпреки , че се съмнявам да стане нещо.Много регистрирани малко заинтересовани.Дето има една приказка "много вожд малко индианец" .Същото става и с акциите ама това е друга тема
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аааа Иво, объркал си номераivo75 написа:337

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
lovo-бай СТОЯН написа:Над 35 000 шматки сме ,а около 100-150 са баш шматароци.

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
Верно докато потвърдя на мейла станал съм 344Stront написа:Аааа Иво, объркал си номераivo75 написа:337
от мен въпреки , че се съмнявам да стане нещо.Много регистрирани малко заинтересовани.Дето има една приказка "много вожд малко индианец" .Същото става и с акциите ама това е друга тема, 337 съм аз

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ