Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СПАМ.....
Модератор: dantho.mihov
-
- учете се от него
Re: СПАМ.....
Пооправих цифрите по гореlovo-бай СТОЯН написа:Бачо сори ,ама си проспал още толкова серии,беха къмто 2000-ди без малко.Знам че ше кажеш ,че не си пропуснал- кой знае кво,ама то никой не дърпа другия на сила ,да оди на кино.IDA написа:И аз съм го гледал тоя сериал... беше към 1000 серии, последния път![]()

Седа си и се мъча на едно малко JB
подгрявам
довечера ще има банкет в Добрич , очакваме и Варненско присъствие 

- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
-
- разбира нещата
Да ви напомня!
Днес е петък 13-сти и Фнимавайте
Днес е петък 13-сти и Фнимавайте

Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
Смятам съм се доказал......rumbata написа:Митев , да се не "опуснеш " на банкета и да изложиш форума ..........

Ми нема са прайш на жребецNedeltcho Delev написа:Всички по ценни такъми ми са под леглото,ама един ден се струши и познайте как го преживяхе,нямаше пострадали такъми

Чудя се на кво да почвам на вино,имам 5литра Станимашки мавруд или на ракийка.Мезето ми е задушен заек айде наздраве 

-
- разбира нещата
Винцето естественоdany01 написа:Чудя се на кво да почвам на вино,имам 5литра Станимашки мавруд или на ракийка.Мезето ми е задушен заек айде наздраве

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- Paublo_Eskobar
- Модератор
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GbqGcnWxYIY&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GbqGcnWxYIY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- разбира нещата
Нещо се умълчахте 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- сериозен играч
Даааааааааааа,даже пак ти гледаме убавата Визиономия у вестника! Редактора да не ти е кръстник?Митев написа:Смятам съм се доказал......rumbata написа:Митев , да се не "опуснеш " на банкета и да изложиш форума ..........

Къде бреgrandal_331 написа:Даааааааааааа,даже пак ти гледаме убавата Визиономия у вестника! Редактора да не ти е кръстник?Митев написа:Смятам съм се доказал......rumbata написа:Митев , да се не "опуснеш " на банкета и да изложиш форума ..........

-
- сериозен играч
Май беше"УИКЕНД" ,вчерашния брой! Пускаш накъф нещастен шаран..........................