Крадат ми от тока!!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

shrek6721
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Крадат ми от тока!!!!

Мнение от shrek6721 »

Ееееееееееееееее , разказваи не ни мъчи.
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

И на мен ми е интересно да "чуя"каква е историята.Имало ли е :axe: или :ANAL:
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

sapuna написа:!Нада+шпакловка=месечна сметка за ток!
Аз съм абонат ЧЕЗ,но мисля че и при теб цените за киловат са подобни.При 320 лв са ти към 2000 kw/h.,което е към 65 kw/h. за денонощие.Само за пример ще ти дам ,че една електрическа печка за отопление с мощност 2000 w. за 24 часа ти консумира 48kw/h.Вервай ми, че при тая консумация стените ти ще светят :D Не е виновен инсталатора,няма проблем да наставя проводника,ако знае как :wink: .Но не приемаи всичко за чиста монета от оня пич .
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

GODFATHER написа:Лука Брази си поговори с лицето, отговрно за деянието и всички са доволни и щастливи!!!!
Е лицето е с намалени финансови постъпления за следващите няколко месеца, ама "Да би мирно стояло, не би чудо видяло" :wink:

Благодаря за БЕЗЦЕННАТА ИНФОРМАЦИЯ!!!!!!
Luka Brazi, води "доста съдържателни разговори" с нарушителите :!:

Българинат най-много го боли като му бръкнат в джоба!!!

п.п По метода на Илийката стана ясно с кой трябва да се "проведе разговор" :!:

Поздрави!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

GODFATHER написа:Лука Брази си поговори с лицето, отговрно за деянието и всички са доволни и щастливи!!!!
Е лицето е с намалени финансови постъпления за следващите няколко месеца, ама "Да би мирно стояло, не би чудо видяло" :wink:

Благодаря за БЕЗЦЕННАТА ИНФОРМАЦИЯ!!!!!!
Luka Brazi, води "доста съдържателни разговори" с нарушителите :!:

Българинат най-много го боли като му бръкнат в джоба!!!

п.п По метода на Илийката стана ясно с кой трябва да се "проведе разговор" :!:

Поздрави!!!

Ако изторията се повтори нарушителят ще усети силата на ГРАВИТАЦИЯТА!!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
djuly
новобранец
новобранец

Мнение от djuly »

Ей, в тази наша държава вече не се учудвам на нищо. Можете ли да си представите, че на мен ми откраднаха електромера монтираха си го в друга къща показаха си нотариалния акт за техния имот и си го узакониха, въпреки че на електромера стоеше фабричният му номер. Започна се ходене по мъките, жалби до полицията и чез и всеки ме гледаше странно като ми казваха че за първи път срещат такъв случай. Но евала на служителите на чез единственно те си свършиха работата и ми беше поставен чисто нов електромер в отделно ел. табло което се заключва, не че неможе някой да го отключи, но хората се постараха. Анулираха партидата на крадците и ми я въстановиха това се случи след 10мес. разправии. Като можете ли да си представите наглите крадци се обадили на бнт и снимали 2 предавания ,че някои вандали им отрязали тока без да обясняват за какво става на въпрос и бнт го излъчва без да проверят случая, мислех поне, че те са сериозна телевизия но явно съм се излъгала. Незнам как да го проумея, но за жалост това се случи с мен.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Джули, мила, а не направи ли опит да ги питаш тези от БНТ, нямаш ли право на своя коментар по "така изнесените" случаи? Сигурно ще изкараш и някой хонорар, като изкараш истината с доказателствата и документите, които имаш! Телевизионерите си падат само по скандали, а не по обективно представен случай. Та първото нещо на "разследващите" журналисти е да питат Енергото за срязването, ама не са го направили! Наглеците нямат граници на подлост, демагогия и простотия! :axe:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
djuly
новобранец
новобранец

Мнение от djuly »

Точно се чудя дали да осъдя бнт, за абсолютно всичко си имам документи, доказателства и свидетели. Говорих с генералния директор отговарящ за предаването що за безочие от тяхна страна. Честно казано и той не знаеше за случая, със сигурност вече се е запознал с материала за което ме помоли да дойдат да снимат 3-то предаване с мен и публично да ми се извинят, но това с нищо не оправдава техните постъпки с който злепоставят някого в ефир без да има и една дума истина. Все пак това е предаването частен случай и би трябвало да разследват случая, а не да си прави Владимир Береану свободни съчинения в национален ефир. Та дори и един телефон не благоволи да звънне за да види за какво точно става на въпрос.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”