Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Няма такива гладни Българи!
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
Няма такива гладни Българи!
Случайно разглеждах излетите описани в един друг сайт, където попаднах на излет от яз. Сопот в края на Септември и по-специално на тази снимка:

Просто полудях. Самият аз съм присъствал на какви ли не простотии ама поне да не се хвалят с тях и да ги правят обществено достояние, че да ги гледаме ние безпомощно от мониторите си в къщи и да се ядосваме. То бива, бива глад за риба ама да си пълниш търбуха с тия маломерни рибки е показателно за това колко струваме. Да не продължавам, че само се нервирам.
Мдааа, светлина в тунела няма!

Просто полудях. Самият аз съм присъствал на какви ли не простотии ама поне да не се хвалят с тях и да ги правят обществено достояние, че да ги гледаме ние безпомощно от мониторите си в къщи и да се ядосваме. То бива, бива глад за риба ама да си пълниш търбуха с тия маломерни рибки е показателно за това колко струваме. Да не продължавам, че само се нервирам.
Мдааа, светлина в тунела няма!
-
- научил се да хвърля
Re: Няма такива гладни Българи!
Да така е,светлина в тунела няма!И аз съм виждал такива работи тази година на Янтра ги имаше същите по големина ,че дори и по-малки и хората като ги набараха и на малка рибка изловиха доста
и най-гадното е че не можеш да направиш нищо.

Минималния размер на сома е 65 см а между тези рибки ми се вижда едно сомче което дали има и 30 см 

-
- разбира нещата
За всичко си има хора 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- borislav58
- сериозен играч
ОООО Има има. Колега колега нищо не си видял
още колко гадни неща ще видиш
Нагледал съм се на простотии на яз Пясъчник до бой сме стигали
с гадни простаци и кво .Нямаме си я оная в нас да целунеш рибата и да я пуснеш.При нас в Абсурдан важи закона кво шава или се яде или се е..е. Удари му едно
и не се впечетляваи много
че живота е радос и тъга.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- разбира нещата
Това си чисто бракониерство.Незнам въпросният колега на когото принадлежи снимката какво се хвали с нея, като трябва да се срамува 

- valeri
- разбира нещата
Виж колега такива хора има и ще продължи да има .
Ти се абстрахирай от това ,гледай ти да не го правиш и като го видиш му направи бележка.
Да си чист пред се бе си ,пък и на него ще му дойде времето,когато ще го на"""м(ът).
Повервай ми..
Ти се абстрахирай от това ,гледай ти да не го правиш и като го видиш му направи бележка.
Да си чист пред се бе си ,пък и на него ще му дойде времето,когато ще го на"""м(ът).

Повервай ми..

- devesil4o
- научил се да хвърля
Преди години бяхме с приятелчето на язовира до варненското село Манастир.Хвърляхме на царевичка и протеинови топчета.Решихме да пробваме и по едно пръчка на торен червей.Нямаше и 5 минути и се закачи 20 сантиметрово сомче.Докато се мъчих да го освободя от кукичката-то умря в ръцете ми-беше налапало така ,че и кукоизваждача не помогна.Междувременно и колегата извади и той -поне успя да го освободи и го пусна. Аиде червеите във водата и него ден си ловихме на царевичка.Ама около нас -касапница-жал ми е да си спомня.Много от хората нямат култура на риболова-чувал съм,че при добра слука с излишната риба си хранят дори и прасетата
Жалко е!

Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
-
- фен клуб-скобар
Не съм сигурен ,че рибата е от язовир Сопот,макар ,че няма значение откъде е.
Защото се вижда едно американско сомче,а там не знам дали има такива.
Снимката съм я виждал във hvanah.com заедно с още няколко подобни.После защо повечето риби са пред изчезване.. Докато някои хора не си променят начина на мислене така ще е 

-
- научил се да хвърля
По принцип глада е по силен от тока,дане забравяме че сме и в криза даже
ХУБАВО ЕВТИНО НЯМА
-
- вече хвърля и на тежко
С две думи ГЛАДНИ ПУМИЯРИ
-
- ще става разбирач
Абе не знам дали е хамериканец, ама българин го чисти!saksi написа:Не съм сигурен ,че рибата е от язовир Сопот,макар ,че няма значение откъде е.
Той гладЪТ напрай шкембето на Ганя!BACHO написа:По принцип глада е по силен от тока,дане забравяме че сме и в криза даже
Моля ви се колеги.
Гадна картинка.Няма значение от къде са,важното е че нито 1 от тея бели рибки няма 45 см. и са събирани все едно са уклеи. 

TICA FAN
Ама лошото е, че има ли чалъм, на всички водоеми , на които няма контрол от страна на органите е едно и също.
Ей туй е цялата трагедия.
Голям процент са измекярите в тая гилдия. И не е работата до глад.
Ей туй е цялата трагедия.
Голям процент са измекярите в тая гилдия. И не е работата до глад.
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.