Моля помогнете

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

damqn

Моля помогнете

Мнение от damqn »

hi iskam da znam dali izovira okolo vursnoto na sofia (юлин) e platen i da li ima vudici pod naem.molq kaje te... :?:
joro

mnogo kalve

Мнение от joro »

mnoga kalve.amo samo jabi.5 lv.za vadiza :D
DIANA
новобранец
новобранец

Re: iskam da znam

Мнение от DIANA »

dali kalve vqzovir Ogosta i kakva riba ito4no vkoi raion
Гост

Мнение от Гост »

...и после кво, нямало неграмотност в България :shock:
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

ГОСТЕ,ти май от личен опит знаеш!!!
Аватар
padi4o
новобранец
новобранец

Мнение от padi4o »

Кефиш ме пич :D Мноо яко го затапи :lol: :!:
Аватар
GE6_HUNT
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от GE6_HUNT »

Колеги,ама бива ли така?DIANA най-учтиво си попита,а вие....вместо да я заведете и нагледно да и покажете места, техника, стрьв,че и други работи....се захва6тате за най-малкото(правописа).Много сьм се кефил, кагато на риболов присьстват и момичета(макар, че не става често така),които дори да не кьлве допьлнително плакнат окото, както хубавата ни природа и помагат за релакса.Особено за няколкодневните излети(за сом,шаран или сулка) когато се сяда ве4ер(а и през деня)на салатка с ракийка,после бири4ка с мрьвки(които жените грижливо и с мерак обрьщтат на скарата)Да не говорим, че след седмичен излет като навлезем в цивилизацията гледаме жените по улиците втренчено и дори грозните се вийдат хубави.
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

PENN,това,за което гласувахме,вече е "прокарано".Имаче,забележките за правописа са доста неуместни.Но винаги ще се намери някой хитрец да се прави на умен.
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Объркал си се не ами ...гледай по-внимателно де :D .
Аватар
GE6_HUNT
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Относно думата СОМ(sorry PENN, не трябваше да я казавам)

Мнение от GE6_HUNT »

PENN каза:PENN каза:.Да знаеш и нещо друго-думи като СОМ не се тачат много тук.
Не знаех колега пове4е няма да спрягам толкожа гадни думи като СОМ например. :cry: Знам,4е СОМА(така може ли да го нари4ам?)не е едра,борбена и желана рибка на вудицата на никой рибар,и 4е е плевел и досада и изоб6то не бива да се обръ6та внимание на този скапан плевел 6тото не е деликатес и затова струва само някви си 10ина лева килото(може би за6тото е най-дребния обект на риболов в територията на Бьлгария!!!
Искам само да ВИ поясня,4е нямам толковава но6тувки в ку6ти колкото сум прекарал в дебненето на СОМА като трофеен улов.Да не говоря какви корабокру6енски бурни ве4ери едва не са обръ6тали лодката,и колко дужд се е стоварил на главата ми заради СОМА.Или пук кви комари са ме яли(тази пролет по цяла Дунава)и то пак с единствената цел-СОМА.За 10-4асовите сетове с кльонга няма да коментирам,нито пук за набавянето за жсеки двудневен излет 200 рака,150 попови прасета,кофа с конски(дърти блажни глисти от 15-80см ,2 бидона със всевъзможни рибета до рибоци,пиявици,жаби(4е и враб4ета съм трепал,ама напразно :cry: Господ да ги прости ).Като краен резултат на 10км от града ми от копането на поповите прасета се превръ6там в минибагер4е с огромни мазоли(до къв),после отивам на 30км за раци (на ръце)където се сдобивам и с раздрани меса по прусите,после ровя в едно токси4но пото4е за пиявици,което преминава през боклуци като кутии от пестициди,използжани спринцовки,хиляди заредени дамски превръзки и тампони с крув(на такова о6те не сум пробвал да ловя хи6тници),и ботил4ици на всяка от които обезателно има череп4е на етикета.Вонята също е супер.
Общто взето СОМА ми е в акъла ден и нощ и аз слагам този риболов наравно с хазарта.
ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО СЪМ ВИ ОБИДИЛ,но аз изобщо не нося на бъзик,въпреки, 4е поясни 4е се бъзикаш.
И между другото не съм забелязал някой да критикува статиите в които е описан този изродски и манияшки(според мен)риболов
ННА СЛУКА НА ЖСИ4КИ ИСТИНСКИ СОМАДЙИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Аватар
GE6_HUNT
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Кирилизацията ми е голям проблем,да знаете,не че не се вижда

Мнение от GE6_HUNT »

Няма какво да се направи по случая защото болшинството ми се струва че са ЗА.Много ми е зор да пиша на кирилизация,но щтом на няколко пъти съм забелязал че се прави на проблем ще пиша(както и практикувам аз)предимно лични съобщения на членовете(не полови органи),които не се газират ,ако не е написано на кирилица.Според мен най- важно в този форум е информацията,която може да се обмени,а не естетиката на самия текст.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”