Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

От изгрев до залез
- Николай Неделков
- учете се от него
От изгрев до залез
От изгрев...

Историята се разви от изгрев до залез , от зори до здрач или иначе казано от разбиването на уклеите до разбиването на уклеите мутанти
С две приятлчета се бяхме наговорили за днес да ги отведа да ловят костур на Лобош , а на мен понеже малко ми омръзнаха костурските изпълнения след последните 3 направо баснословни риболова , реших да търся уклея.
Пристигнахме още по тъмно , за да се докопаме до добри места. Успяхме. До тук добре , но кофтито беше , че до към 9:00 беше около -2 градуса и добре , че бяха дебелите дрехи и виното , което носех
Само дето въдицата ми беше замръзнала , но това е друга тема
Костура нещо се беше изнесъл от костурското си леговище и момчаците започнаха да го търсят и в последствие го намериха , а аз цъках ли цъках уклей. Все пак знаете... Who is the Master of Ukleys
Риболова ми протичаше с прекъсвания по десетина минути на всеки час , защото на другия понтон беше...
Познайте кой?
Самия той
Емо Василев

и често отскачах да си подумаме.
По едно време така завря от народ , че стана като в народната мисъл: "Гъз до гъз , между два гъза пак гъз"

По едно време Емо ме викна и за моя изненада попаднах на още един виден член на форума: takezo

Уклеите , които ловях бяха с впчатляващи размери. За първи път ми се случва да хващам толкова много бройки голями уклеи на един път. Размера на 80% от рибите беше такъв:

Останалите 15% бяха по-голями , а само 5% по малък размер от този на снимката.
И така към 17:30 отново стана тъмно и беше време да си тръгваме.
Ето костурджиите в действие

Ето им и улова

А ето и мойто представяне:

220 броя уклей , 6 броя костур и една бабушка.
И понеже темата започна от изгрев , сега ще завърши
...до залез !

Историята се разви от изгрев до залез , от зори до здрач или иначе казано от разбиването на уклеите до разбиването на уклеите мутанти

С две приятлчета се бяхме наговорили за днес да ги отведа да ловят костур на Лобош , а на мен понеже малко ми омръзнаха костурските изпълнения след последните 3 направо баснословни риболова , реших да търся уклея.
Пристигнахме още по тъмно , за да се докопаме до добри места. Успяхме. До тук добре , но кофтито беше , че до към 9:00 беше около -2 градуса и добре , че бяха дебелите дрехи и виното , което носех

Само дето въдицата ми беше замръзнала , но това е друга тема

Костура нещо се беше изнесъл от костурското си леговище и момчаците започнаха да го търсят и в последствие го намериха , а аз цъках ли цъках уклей. Все пак знаете... Who is the Master of Ukleys

Риболова ми протичаше с прекъсвания по десетина минути на всеки час , защото на другия понтон беше...
Познайте кой?
Самия той

и често отскачах да си подумаме.
По едно време така завря от народ , че стана като в народната мисъл: "Гъз до гъз , между два гъза пак гъз"
По едно време Емо ме викна и за моя изненада попаднах на още един виден член на форума: takezo
Уклеите , които ловях бяха с впчатляващи размери. За първи път ми се случва да хващам толкова много бройки голями уклеи на един път. Размера на 80% от рибите беше такъв:
Останалите 15% бяха по-голями , а само 5% по малък размер от този на снимката.
И така към 17:30 отново стана тъмно и беше време да си тръгваме.
Ето костурджиите в действие
Ето им и улова
А ето и мойто представяне:
220 броя уклей , 6 броя костур и една бабушка.
И понеже темата започна от изгрев , сега ще завърши
...до залез !
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: От изгрев до залез
Е ,Ники евала,уклея си е екстра ,и като улов,доста динамичен риболов става ,а и като мезе е номер едно
,е ще има и чистене.
Хубаво е ,че се още го има едрия в Лобош,което е предпоставка и за развитието на други ценни риби
Но и като на Искъра и тук се групира на определено място,всяка есен-зима,интересно.

Всичко може,но не всеки го можe.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Така Ви личи бре Перничани
Браво.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- ninastefanina
- сериозен играч
Ей адаш ще изловиш любимите ми риби и аз кво ще ловя тогава?
Майтап ,супер си се представил,бравост 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- вече хвърля и на тежко
Супер излет 

Браво, адаш!
Този хубав уклей, ако няма тении в него, направо се е утепал за чирози или мариноване, а не просто да се изпържи. Има такива теми в кулинарния подфорум - страшно мезе ще имаш за Никулден

Този хубав уклей, ако няма тении в него, направо се е утепал за чирози или мариноване, а не просто да се изпържи. Има такива теми в кулинарния подфорум - страшно мезе ще имаш за Никулден

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Евала батко Ники,признал съм те за човека с железни нерви,а как ги чистиш и пържиш незнам.
- bigfish133
- ще става разбирач
Като гледам яко чистене ще е паднало , ама си заслужава ! Браво 

- indalo
- фен клуб-скобар
Ей Ники, разказа им играта на Лобошките риби. Направо си ги смачкал това- уклеите. Вслушай се в Доцента и земи направи добро мезе, от мене бирата и какво- ще се наквасим.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
- var4o
- вече хвърля и на тежко

браво, страшен си !!!
-
- сериозен играч
арно ,арно