tarsia si makara

Модератор: sapuna

nikeli2
новобранец
новобранец

tarsia si makara

Мнение от nikeli2 »

закупих си спининг пра4ка SPEED MASTER na SHIMANO акциа 15-40 далга 270..имам 4уденка kakвa макара да си сложa..Ако може някакав савет или предложение моля помогнете,,а и ако е вазможно снимки ще е супер...БЛАГОДАРЯ....спининг макара до 200лв..
Последно промяна от nikeli2 на Пет Ное 27, 2009 10:23 pm, променено общо 2 пъти.
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: tarsia si makara

Мнение от SONY »

Здрасти и честито за пръчката,но с тази латиница няма да стане.Редактирай си поста и пиши на български,сигурен съм,че доста колеги разбиращи от спининга ще ти помогнат и ще те насочат правилно.
TICA FAN
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

Колега,ми направи си комплект Шимано.Най-добрия вариант..Туин Пауър 4000 за тая тояга.Ако бюджета ти е по-малък...Катана 3000,че е по-тежичка.
Изображение
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

revox написа:Колега,ми направи си комплект Шимано.Най-добрия вариант..Туин Пауър 4000 за тая тояга.Ако бюджета ти е по-малък...Катана 3000,че е по-тежичка.
Вземи пръчката иди в магазина с нея и слагай смело докато постигнеш правилният баланс. А модела на ШИМАНОТО според парите с които разполагаш :wink:
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
nikeli2
новобранец
новобранец

Мнение от nikeli2 »

revox написа:Колега,ми направи си комплект Шимано.Най-добрия вариант..Туин Пауър 4000 за тая тояга.Ако бюджета ти е по-малък...Катана 3000,че е по-тежичка.
исках да пробвам друга марка но маи маи пак ще е SHIMANO...ще из4акам малко...благодариа..
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Колега, виж те това макаре, ако го мернеш някъде на живо( модел 804 ), със спийд-а се балансира добре!
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=981
Обърни внимание и на това:
2.1 - В сайта се пише само и единствено на кирилица! Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”