Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Рубрика-КАПО
Re: Рубрика-КАПО
Айде да се запиша и аз , бях в събота на Белопопци но , нищо , само едно кълване и по време на ваденето се откачи.Но неми стигна това та отидохме и в неделята с колегата и другите от групатаkoki написа:На 15.11.2009 г. с още трима колеги спретнахме едно прилично капоmita4eto написа:Поздрави за хубавата тема! Белопопци![]()
![]()

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мислех си аз, че освен Токо, сигурно има още доста форумджии на язовира, ама като не ги познавам
Би било хубаво да се разпознаваме някакси, ама ... Бе идеята ми е като рибата не дава, поне мохабет да си правиме, а и нови запознанства, ама как да се различаваме идея си нямам 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз имамmita4eto написа:Бе идеята ми е като рибата не дава, поне мохабет да си правиме, а и нови запознанства, ама как да се различаваме идея си нямам

По срещите всеки месец е най-лесно, само присъствие трябва

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абсолютно съм съгласен с теб, не познавам много хора от форума лично и затова не съм се вяскалchirusa_bg написа: Аз имам![]()
По срещите всеки месец е най-лесно, само присъствие трябва

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
-
- фен клуб-скобар
Много добра тема.
Винаги съм казвал ,че трябва и да се пише ,когато си капо.
Но ....
много от колегите имат мания за величие и ги е ...срам да пишат ,когато са капо.
Сега ,ще се престрашат да пишат и тук
.
Трябва да се пише ...защото ,когато се колебаеш ,между няколко дестинации получаваме инфо за даден водоем .
Последното е много важно за платените.
Винаги съм казвал ,че трябва и да се пише ,когато си капо.
Но ....

Сега ,ще се престрашат да пишат и тук

Трябва да се пише ...защото ,когато се колебаеш ,между няколко дестинации получаваме инфо за даден водоем .
Последното е много важно за платените.
- Naiden71
- научил се да хвърля
В неделя посетихме Кривина с надеждата да фанем туй-онуй,но уви.Пълно мъртвило.Много колеги корифеи в шаранджииския риболов останаха и те разочаровани...От там право на Богров/нали надеждата умира последна.../Там естествено и тримцата се капотирахме и те тва е.Ближа рани втори ден,пия бира.... и в петък на Роман или нейде там...
Пък дано да излезна от тая черна серия
Не "Рубрика" а Клуб Капо.
Пък дано да излезна от тая черна серия

Не "Рубрика" а Клуб Капо.

Cohiba Fishing
- Hardi
- вече хвърля и на тежко
Бе идеята ми е като рибата не дава, поне мохабет да си правиме, а и нови запознанства, ама как да се различаваме идея си нямам
[/quote]
Ако има някой да направи шапки с надписа на форума,има ги вече отдавна в др.форуми не само като шапки но и като якета,стикери по автомобилите че дори и плажни хавлий.

Ако има някой да направи шапки с надписа на форума,има ги вече отдавна в др.форуми не само като шапки но и като якета,стикери по автомобилите че дори и плажни хавлий.
Дайте да уточним сега,какво означава капо-някои пишат,че хванали няколко кефалчета,пък били капо?!Капо според мен си е без никаква риба,дори и слънчева-защото в спортния риболов се мери всякаква рибка,дори и гупа-другото е 0
-
- фен клуб-скобар
Амии..mipower написа:Дайте да уточним сега,какво означава капо-някои пишат,че хванали няколко кефалчета,пък били капо?!Капо според мен си е без никаква риба,дори и слънчева-защото в спортния риболов се мери всякаква рибка,дори и гупа-другото е 0

Браво на колегата-автор на темата!Щото аз до сега бях само четец и само цъках с език и благородно завиждах на колегите с интересни снимки!Обичам риболова,ходя често,риба в къщи не нося,щото моите не ядат риба,освен щука-предпочитат пържоли,но и да ядяха,няма кой да им занесе,щото съм такъв карък,дето няма друг-от 2мес. ходя на Марица за щука,имам 5-6 удара,но нито една уловена,2 откачени от блесната буквално до брега,да не говорим за такъмите с които съм "украсил" природата -мои воблери,тапи и блесни има на всяко 2-ро дърво и храст около реката.
. Въпреки всичко не се отказвам и всеки следващ път увеличавам спортната злоба и хъс,внимателната подготовка и тактика за поредния валат
Много често жената ме пита: "Абе ти наистина ли ходиш за риба!?!" Ами ходя,щото ми прави кеф само да гледам водата и природата изобщо и да пуша (и пия)на чист въздух!Също така се изживявам и като изявен природозащитник,щото благодарение на мен почти всички риби си плуват спокойно,живи и здрави!
-няма ли как да си сложа тая картинка на аватара,щото всеки път като не хвана или изпусна рибка,изглеждам и се чуствам така 

Много често жената ме пита: "Абе ти наистина ли ходиш за риба!?!" Ами ходя,щото ми прави кеф само да гледам водата и природата изобщо и да пуша (и пия)на чист въздух!Също така се изживявам и като изявен природозащитник,щото благодарение на мен почти всички риби си плуват спокойно,живи и здрави!

..и пускайте обратно по някоя рибка от време на време..
- Бисо
- сериозен играч
И аз съм за тука.
В неделя на Струма в района на Земен,рзстрелах рибите,но вчера......лошооо.
Водата спаднала с двайсетина санта и риба няма,едно кленче,за цял следобяд.Докато не се вдигне малко нивото,там риби трудно ще се ловят
В неделя на Струма в района на Земен,рзстрелах рибите,но вчера......лошооо.
Водата спаднала с двайсетина санта и риба няма,едно кленче,за цял следобяд.Докато не се вдигне малко нивото,там риби трудно ще се ловят

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Днес на яз. Огняново ентусиазти много, но риба почти никаква само дребни костурчета на рибе и торен.
а за вчера на Петрич има едно малко гылче много красиво целта беше щука, но отново - КАПО
поне времето беше перфектно
снимките не са много добри защото са направени с телефон...

а за вчера на Петрич има едно малко гылче много красиво целта беше щука, но отново - КАПО

снимките не са много добри защото са направени с телефон...

Спининг Клуб " АБИЧИ "
-
- новобранец
Та и аз да се запиша колеги 28-часа на топлото,пълно капо,но за сметка на това случайно си направишхме една мини среща между колеги и стана голяма веселба
- Кузмич
- dreamer
Днес на Марица обичайното за тази тема.
Ей градски кажи къде си ги посял като сме валат да посъберем от такъмите ти малко.-мои воблери,тапи и блесни има на всяко 2-ро дърво и храст около реката.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- Румбата
- разбира нещата

1.Денят започна с излет до "рибарника " в Тлачене - имало щуки ! Имало е правилният израз ! То , вода няма ,та камо ли риба , па и щука !
2. От там на Огоста - между Гложене и Софрониево /от източната страна/ за щука ! Много народ много нещо ! Хвърлихме въдиците и се почна с плажа ! И цял ден плаж и ядене ! И така до 5 часа !
Капото или валата / както искате го наречете/ е пълно и добър ден не каза ! Нивото пада и реката е бистра със много добра видимост ! И чукане нямаше !
Това е - изповядах се ! Споделих и ми олекна !
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!