Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Стратегическа Шаранова примамка
Модератор: sapuna
Браво колега, ти откри топлата вода! Не е верен извода 4е не ядат картофите- хапват и о6те как!
Тук в Холандия също използваме и кашкавал за примамка/много успешно'/ домат, малки месни топки, дори и сурови фъстъци/на косъм/ и тем подобни... Неслучайно шарана е прасето в водоема - щото сичко поема. Но не всеки шаран можеш да излъжеш с парче балатум на куката...
Тук в Холандия също използваме и кашкавал за примамка/много успешно'/ домат, малки месни топки, дори и сурови фъстъци/на косъм/ и тем подобни... Неслучайно шарана е прасето в водоема - щото сичко поема. Но не всеки шаран можеш да излъжеш с парче балатум на куката...

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
Smokey написа:Браво колега, ти откри топлата вода! Не е верен извода 4е не ядат картофите- хапват...
Пак ли ще си мерите пи.ките бе? Ей туй българина и на хиляди километри си остава такъв. Ами споделя човека че е намерил начин да лови с картофи. Кво лошо има? Сигурен съм че има колеги които не знаят този начин. И че някой друг е "професор" по картофен риболов не означава да му се дърви. Ай ловете си шараните и не се дърлете.
Чума да тръшне бракониерите!
- asenfisherman
- ще става разбирач
- dimitar baharov
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Наистина навремето картофа е използван,тая година все се канех да опитам ,но така и си остана.Спрял съм да използвам пружини и може някой път да натъркалям някое топче,но не е ясно дали ще има успех.Всепак както казва Екзекутора всичко трябва да се пробва.От тия проби имам един шаран на варен ориз,но само толкова 

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА