Стратегическа Шаранова примамка

Модератор: sapuna

Аватар
Smokey
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Smokey »

Браво колега, ти откри топлата вода! Не е верен извода 4е не ядат картофите- хапват и о6те как!

Тук в Холандия също използваме и кашкавал за примамка/много успешно'/ домат, малки месни топки, дори и сурови фъстъци/на косъм/ и тем подобни... Неслучайно шарана е прасето в водоема - щото сичко поема. Но не всеки шаран можеш да излъжеш с парче балатум на куката...
Изображение
За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
Morski
новобранец
новобранец

Мнение от Morski »

Smokey написа:Браво колега, ти откри топлата вода! Не е верен извода 4е не ядат картофите- хапват...

Пак ли ще си мерите пи.ките бе? Ей туй българина и на хиляди километри си остава такъв. Ами споделя човека че е намерил начин да лови с картофи. Кво лошо има? Сигурен съм че има колеги които не знаят този начин. И че някой друг е "професор" по картофен риболов не означава да му се дърви. Ай ловете си шараните и не се дърлете.
Чума да тръшне бракониерите!
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

Пробвал съм ги за стръв без никакъв успех,но добавени в захранката-определено имат положителен ефект при привличане и задържане на шараните на петното.
eventer
новобранец
новобранец

Мнение от eventer »

Eх, ако бях погледнал тук по-рано, днес можех да го пробвам! Сега се връщам от Белопоци, но без успех. Само приятното изкарване, де...
Щом ще ги яде тия парченца картофи, трябва ли да са преварени, за да са меки или не чак толкова?
Винаги има риба, но от коя стана на въдицата...
Аватар
dimitar baharov
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от dimitar baharov »

най-добре пържени с кетчуп и майонеза....и някое и друго кюфтенце......а и биричка
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Наистина навремето картофа е използван,тая година все се канех да опитам ,но така и си остана.Спрял съм да използвам пружини и може някой път да натъркалям някое топче,но не е ясно дали ще има успех.Всепак както казва Екзекутора всичко трябва да се пробва.От тия проби имам един шаран на варен ориз,но само толкова :lol:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

не си просто късметлия шарко си хапва картофки с удоволствие
мое мнение е да пробваш да ги ароматизираш преди да ги запратиш в водата и не ги мешаи с нищо
ПОЖЕЛАВАМ ТИ НАСЛУКА
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”