Видеокамера...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
artaks
ще става разбирач
ще става разбирач

Видеокамера...

Мнение от artaks »

Привет Колеги..Поставиха ми нелеката задача да избера видеокамера...Познания що годе имам,ама практика почти не...От хилядите модели които видях в нета,и,на живо се обърках тотално..Та молбата ми е да ме насочите към нещо което действително си заслужава...Дали да е с хард диск или с флаш памет,или,и с двете заедно..Да е добра като резолюция,пиксели и т.н.Цена до 650/700лв..
Благодаря...Успех,и Късмет..
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Re: Видеокамера...

Мнение от orion30 »

За тези пари е като да търсиш макара за 5 лева. Професионалните струват хиляди левове така че споко. Смело взимай някоя от хилядите предложени в нета ама гледай да е СОНИ. Тричиповите вадят по добра картина ама почват от 5000-6000лв. С карта сякаш е по добре щото кат се скапе се подменя. Харда като са бастиса ходиш по мъките/сервизи/ ще откриеш че не се поправят и имаш гаранция-Франция. Касетата вади по добро качество ама е за по професонална употреба. Пък и си мисля че по сложни филми от семейни плюс риболовни излети няма да правиш така че действай смело. Наскоро братята роми продваха едни СОНИТА ама от не си взимай да не изревеш като някой други.
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_piskov »

Моята е Сони,не ми се рови сега да гледам точно кой модел е!Миналата година по това време я взех за около 900 лв!С 30 гигабайтов хард диск е и има место и за карта памет!Доволен съм доста от нея,единствено не ми харесва нощното снимане,но предполагам,че и при повечето камери е така заради слабата светлина!Иначе през деня снима много добре!
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Ееееех, колега. Най добрият приятел на хубавата снимка или видео е светлината. Колкото ти виждаш в тъмното толкоз и камерата. Така че снимайте на светло.
Аватар
veselin spasow
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от veselin spasow »

колега аз ползвам JVC everio 30HD снима доста прилично и мисля, че влиза в парите за който търсиш.
за всичко друго съм много изморен
но за риба мога да вися цяял ден...
Аватар
nikidilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikidilov »

И аз преди три години си взех Сони с диск за 800лв.Сега има с твърд диск и флаш памет и за по-малко.
Нека да е Сони,ма да не е от пазара от циганите,не знам от къде са ги докопали ама продават яко.
Аватар
kita20008969
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kita20008969 »

Аз имам CANON MV 590 от 6-7 години.Доволен съм много,дори в повечето случай я ползвам повече от въдиците :D С касетка е,снима прилично дори и нощем светещи плувки.Като се прибера, свалям на компа с Ulead Video Studio, мачкам във wmv формат и качвам във Vbox7 http://www.vbox7.com/user:kita20008969?p=allvideos Като съвет ще ти кажа,търси си камера с колкото може по-голям оптичен зум,за да снимаш колегите по отсрещния бряг.Цифров зум не е качествен.УСПЕХ и НАСЛУКА
Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
artaks
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от artaks »

Благодаря Колеги...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”