Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от enterprise »

според мен има ли мрежи не трябва да взимат такса...утре и аз съм във вашия район-почвам с бодрово ,ако има мрежи и там ,съм на леново да се занимаваме...дано да успея да закача некой шарко на плувка на бодрово..има един язовир край пътя между горски извор и върбица...гледам има охрана ,досега не съм виждал рибари там,но преди месец бе пълно с такива...може би състезание...знам ли...някой знае ли подробности за статута на водоема....
Последно промяна от enterprise на Пет Ное 20, 2009 9:28 pm, променено общо 1 път.
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bigfish133 »

Пу да му се не види, мислех в неделя да се затътря до там , ама май няма да е. В сряда бях на Оризово на първия (писах в темата за Оризово , ма да напиша и тук). Хванах една щука към кило , една малка (пусната) и една ми скъса в едни камъни. За утре съм взел някоя каракуда и още се чудя накъде да хващам. Ако някой има предложение да свирка ! Наслука на всички!
s.s..
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от s.s.. »

enterprise написа:според мен има ли мрежи не трябва да взимат такса...утре и аз съм във вашия район-почвам с бодрово ,ако има мрежи и там ,съм на леново да се занимаваме...дано да успея да закача некой шарко на плувка на бодрово..има един язовир край пътя между горски извор и върбица...гледам има охрана ,досега не съм виждал рибари там,но преди месец бе пълно с такива...може би състезание...знам ли...някой знае ли подробности за статута на водоема....
много пъти минавам от там колега водоемчето е много приятно но за съжаление маи не е разрешено за спортен риболов
САМО БОТЕВ
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Днес се разходих до 40-извора.4 костурчета за 4 часа на час по-едно.
Пълна скръб отсякаде,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,;;; :evil:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

не,не-не е това пълна скръб...има и по-лошо-риболов на Бодрово-джет център...е зачеркнах този водоем от бъдещи излети...вие си мислите ,че ви трябва тишина за да залъжете шаран или амур-не мислят така в бодрово- както водата беше огледална и плувките стърчаха като еректирали членове и даже шептенето на рибите можеше да се регистрира ,изведнъж запалиха един джет и се почна шоуто-наляво,надясно,напред ,назад-едни вълни едни чудесии-но признавам,че успя да мине между плувките ми без да ги закачи....//преди джета едни пичове хванали шаран към 3 и това 10 4овека за цял ден.не платих такса...правете си изводите сами...аз съм длъжен да ви дам информацията ,а не само да чета темата и да разпитвам..нали това е целта да се ориентираме -един човек да спасим от излишно губене на време и разходи -пак е нещо...
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Здравейте колеги!От няколко дена се гласях да отида с булката на 40-те извора,но в последния момент решихме да заложим на доброто старо Леново! :D Да да ама не!Явно на всякъде рибата се е приготвила за зимен сън,ако изобщо спи! :( Хванахме само 20-на чаушана на перо и едка каракуда на дъно!Като знам колко много съм хващал друг път,сега направо е скръб!Но иначе пък времето беше страхотно и си напекахме мн.добре кокалите! :D
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Преди малко ни свърши съвещанието с колегите от форума Асеновградска среща 4 се състоя подобаващо добре,раздумка ала бала, и вечния въпрос утре къде/
Моминско ниво под допустимото и профилактичнио опоскван с мрежи, вече съм обеден че нетрябва да давам инфо тук за изоставени и даващи водоеми резултата ми е ясен
Брягово-мрежи
Леново-дребосък
40-извора-дребен кустур
Оризово - никаква информация
Остана :
Тополово или Мечка
единия платен и на кило- другия с такса ама няма никъква гаранция :?
Ем утри зминавам на яз.Мечка а пък а ко дал господ рибка, здраве му кажи. Ако не ,слодобяд през Тополово ми е пътя да замазваме положението и това е>
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
hipodil4ooo
новобранец
новобранец

Мнение от hipodil4ooo »

dobrin_dinev написа:Здравейте колеги!От няколко дена се гласях да отида с булката на 40-те извора,но в последния момент решихме да заложим на доброто старо Леново! :D Да да ама не!Явно на всякъде рибата се е приготвила за зимен сън,ако изобщо спи! :( Хванахме само 20-на чаушана на перо и едка каракуда на дъно!Като знам колко много съм хващал друг път,сега направо е скръб!Но иначе пък времето беше страхотно и си напекахме мн.добре кокалите! :D

Здравей колега :)

Язовира источен ли е или си даржи старото ниво ?Миналата година ходихме пак по това време и беше останало само едно гиолче от Леново и резултата беше сащия като този за който си писал .
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Отговарям на хиподилчооо!!! :D Язовирът няма нищо общо с миналата година приятелю!Сравнение с миналата годишна има страшно много вода!Паднала е малко водата,но има доволно количество!Така,че може да пробваш!И да се похвалиш от резултата!Имам и добри новини!На 50-на метра от мен хванаха кефал около килограм!Аз лично не бях виждал риба с подобни размери на този язовир,като изключа 10-та толостолоби,които видях да изкарват едни герои миналата година!Но тях тогава ги изкараха на търмък! :( Това е от мен!Желая ти успех!Но пак казвам,явно вече рибата е позаспала!За мен Леново е барометър!Щом той не дава няма смисъл да си губя времето по други язовири! :D
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

В Неделя с Христаки за отрезняване беж на Мечка.Времето перфектно за риболов но рибата не мисиише така, беше се групирала на 30-40 метра от брега и нито захранката и действаши нито нищо.И понеже ,аз се направих на тарикат да не носа много багаж и не земях мача, бях изолиран от рибата.Но пък си носих фидерчето :wink:
за първи път ми биха щеката по уллов и то е би фидера.
На щеката 2 кефалчета и 1 червеноперка
на фидера- 1 шаранчи 1,200. 12 червеноперки един костур и една мренка 25 санта...
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

В Неделя с Христаки за отрезняване беж на Мечка.Времето перфектно за риболов но рибата не мисиише така, беше се групирала на 30-40 метра от брега и нито захранката и действаши нито нищо.И понеже ,аз се направих на тарикат да не носа много багаж и не земях мача, бях изолиран от рибата.Но пък си носих фидерчето :wink:
за първи път ми биха щеката по уллов и то е би фидера.
На щеката 2 кефалчета и 1 червеноперка
на фидера- 1 шаранчи 1,200. 12 червеноперки един костур и една мренка 25 санта...
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
paparak1
новобранец
новобранец

Мнение от paparak1 »

Здравейте и от мен ,в събота на леново до стената , много приятно време плюс чаушан около 1,5-2кг.две каракуди, едно шаранче около 700-800гр-/върнато обратно/и едно зверско късане на 0,12.Местни момчета споделиха за шарко да го търсим на гамбуз на дъно или на перо на царевица но близко до брега,царевицата на дъното а перото легнало.Та да им благодаря на момчетата ако четят форума,за другия път ще съм по-подготвен.А на вас колеги успех.
Аватар
ignatov78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ignatov78 »

Ние бяхме на стената ,също пробвахме на гамбуз на дъно ама нищо по различно не хванахме от каракуда и чаушан. След риболова спряхме в селото за кафе и един местен ни каза за язовира ,че миналата година собственика го е поизловил и нищо не е пускал след това.
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

:roll: :roll: :roll:

Аз на местни не вярвам, защото всеки си говори каквото му хрумне, ей така за мохабета. И тази и миналата година съм бил свидетел как се изсипват големи количества риба от микробуси. С бинокъла не видях каква е рибата, но е факт, че се зарибява водоема.
..................
Приятел беше за кратко на водоема до с.Избегли. Каракудата е пипала много вяло. Скочили са 2-3 по-едри риби навътре. За такаса никой не е минал, а и в къщичката е нямало хора. Има слухове, че е оставен след като си събрали толупите.
Аз не съм ходил сигурно 2 месеца за риба - то ремонти, болести........... :(
Изображение
paparak1
новобранец
новобранец

Мнение от paparak1 »

Писах ви преди седмица за Избегли,но няма кой да даде сигурно инфо,а скоро нямам път на там.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”