Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Леново
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Леново
На 20-30 метра от стената бяхмеlastika написа:Извинявам се колега но явно не си бил в полезрението ми. Това видях аз.Можеби си бил по към стената.chestarfield написа:Е чак пък сички капо не бяхме на Мечкаlastika написа:За там се бяхме запътили днес с колегите но преценихме че не е нашият водоем и отидохме на Мечка.а там само кефали и то хванати от мен и колегата slayder.Останалата част от водоема-КАПО.
Просто рибата я няма![]()
Поздраления за излета- шаран 1,200-1 брой на фидерчето.-червеноперки-10 броя с добри размери 1 костур 350 грама. 5 кефалчета и една мряна.

-
- научил се да хвърля
На този язовир каракудата е много лесно уловима
Една захранка от 2лв и ловиш 4-5 часа най-малко 4-5кг каракуда, но през лятото сега е слабо 

-
- кандидат преподавател
Екстра!!! Абе, там само че на ръкава даваше хубав карабалък на торен почти на дъното. Не го ли пробвахте?
Върл Shimano фен!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Като за Ноември месец си е супер 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- borislav58
- сериозен играч
здравейте как е тарифата на леново и тази година дарпали ли са мрежи пак там