Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Да се похваля...
Модератор: dantho.mihov
Да се похваля...
Да се похваля....послучай Никулден, 8ми Декември, Коледа и Нова Година си купих сам подарък едно ШИМАНО EXEGE 4000 RA...
Аз съм на принцина ....не си ли купиш сам подарък за риболова....не чакай "благоверната" да ти купи...още един повод да почерпя довечера....

Аз съм на принцина ....не си ли купиш сам подарък за риболова....не чакай "благоверната" да ти купи...още един повод да почерпя довечера....

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:

И на Шимано съм доволен....ама като прочетох в Стандарта днес....и други рибари "ги хапе кучето"!

Муха за $9000 подлуди рибари
Нощ с бели акули предлага сп. “Форбс” в списъка за мечтани подаръци
Златни насекоми, декорирани с диаманти, рубини и сапфири, предлага компанията MacDaddy's като коледен подарък за рибарите. Мухата за стръв "Диамантеното око" струва някакви си $9000. Това е само едно от причудливите предложения от списъка на най-мечтаните коледни и новогодишни армагани, съставен от сп. "Форбс". А защо да не прекарате новогодишната нощ с бели акули? Компанията Shark Diver ще ви заведе до биосферните резервати край Гваделупа, където са най-големите екземпляри в света. С помощта на три клетки може да ги разгледате съвсем отблизо. Цената за десет души е най-малко $100 000. Само 20 броя са изработени от платинения часовник с каишка от крокодилска кожа на "Луи Вюитон" за участници в регати. Поръчките за него се правят предварително срещу $75 000. Ако си падате по любимите каубойски ботуши на Арнолд Шварценегер Tres Outlaws, можете да ги получите срещу $7000. Те са ръчно производство и с майсторска декорация. Арни има 30 чифта от тях. Любителите на уискито могат да бъдат зарадвани с Johnnie Walker's Blue. Еликсирът, съчетал вкуса на херес, шоколад, дим и торф, е опакован в тъмносиньо куфарче и се предлага за $500. Тузарите директно трябва да посетят "Ателие" на "Версаче", където шият дрехи на космически цени за частни ревюта. За копринен тоалет от колекцията есен/зима сумата е над
$150 000. Мотоциклетите "Еретик", които се правят само по заявка, достигат до $140 000.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
- Михалич
- ще става разбирач
Да се похваля....послучай Никулден, 8ми Декември, Коледа и Нова Година си купих сам подарък едно ШИМАНО EXEGE 4000 RA...

"Благоверната" чете това и каза, че щяла да ми купи същото - да ми е жива и здрава!

Ще и кажа и за това:
То и мойто щяло да е за нова година колееда и т.н.Balzer Diabolo III Sbiro - 4.40 м. , оборудвана с новото Шимано EXEGE 4000 RA и месина ASSO ULTRA - 0.220 - 9.0kg. супер здрава...
Така че има полза от такива похвали !

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Да се похваля...
Що с отЗАДЕН аванс, бе батка .... ??? ама ти си знаеш - да направиш сефтето още утре, ей .... и провери ко'пише отгоре на плочката където ляга макарата на пръчкатаbatmilen написа:Да се похваля....ШИМАНО EXEGE 4000 RA...

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
защо ли....защото е по бърз от предния.........
и....по удобен !!!
класика в жанра е Шимано
евала ръчичке
сега ще покажа деянието на моята благоверна
при мен след един риболов я помолих от колата да ми качи пликче с 3 макари...едната от който е Шимано у нас ....вместо това тя закачила пликчето в гаража...на едно пиронче....
и....понеже кой ли не влизаше в гаража....нали съм добряк...
останах си без пликче....имам само резервни шпули сега
дължи ми 3 макари тя....и не ги е купила....ти ми говориш нова да ми вземе...тва да го видя и няма да го повярвам !

класика в жанра е Шимано
евала ръчичке
сега ще покажа деянието на моята благоверна

при мен след един риболов я помолих от колата да ми качи пликче с 3 макари...едната от който е Шимано у нас ....вместо това тя закачила пликчето в гаража...на едно пиронче....
и....понеже кой ли не влизаше в гаража....нали съм добряк...
останах си без пликче....имам само резервни шпули сега

дължи ми 3 макари тя....и не ги е купила....ти ми говориш нова да ми вземе...тва да го видя и няма да го повярвам !
Господ може всичко чада мой !
В съботата мъчих такъмите на едни злояди костурчета на Шлюзите - Мандра ....това са утайниците на нефтозавода...
пробвах туистери, воблери и нищо...Добре, че Бай Иван Чакала ми даде няколко живи таранчици..та хванах на тапа няколко броя..
за капак дойдоха и едни пъдари-кърсердари от горското...да ни проверяват билетите...по-големи тепигьози не бях виждал....ама това е друга тема...
Шиманото е чудно...Митя взех го със заден аванс....щото с преден нямаше...лева напред въпроса после...щото мойта се засили да си купи ботуши....и после ги сменя няколко пъти...като доплаща по 40-50 кинта....докато не стигнаха цената на 2 шимана...а това го взех с 15% отстъпка от Диян и излезе 105 лева....ще си взема по-нататък още едно 4000 ама с преден аванс...
В неделя бях в Несебър за калкан....един хвана само едно мъниче...ама в съботата имало 3 броя като единия бил 2,2 кг.

пробвах туистери, воблери и нищо...Добре, че Бай Иван Чакала ми даде няколко живи таранчици..та хванах на тапа няколко броя..

за капак дойдоха и едни пъдари-кърсердари от горското...да ни проверяват билетите...по-големи тепигьози не бях виждал....ама това е друга тема...

Шиманото е чудно...Митя взех го със заден аванс....щото с преден нямаше...лева напред въпроса после...щото мойта се засили да си купи ботуши....и после ги сменя няколко пъти...като доплаща по 40-50 кинта....докато не стигнаха цената на 2 шимана...а това го взех с 15% отстъпка от Диян и излезе 105 лева....ще си взема по-нататък още едно 4000 ама с преден аванс...

В неделя бях в Несебър за калкан....един хвана само едно мъниче...ама в съботата имало 3 броя като единия бил 2,2 кг.