Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Черногорово
Модератор: Кърцата
Черногорово
ЩЕ ходя на язовир Черногорово.Горе-долу по наслуки си запазих 14-ти сектор пък каквото е такова.Кажете колеги,които са били там,добър сектор ли съм избрал и излиза ли нещо напоследък да знам за какво да се готвя....

-
- и господ не е толокова добър
Re: Черногорово
Най- добрия.Успех 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
14-ти е кофти щот всъщност е 13!...от фатализъм са прескочили 13-ката,ама пак си е това-13 

Ще видим.Каквото излезе.Лошото е,че нямам лодка и захранването ще е трудно...
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ех Пеца, пак ги къдриш за купатапетко стоянов написа:14-ти е кофти щот всъщност е 13!...от фатализъм са прескочили 13-ката,ама пак си е това-13

Ама и доста си прав ,
Колегата се върна от 15 сектор с богат улов - едноседмичен грип / ама рибешки - не свински /

Иначе майката му е една подводница да изкорени закачките

Успех на тези, които имат време ........

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
-
- новобранец
Колега доколкото знам хубавите места са от1-5;18-25 там няма закачки.На повечето места има неотсечени дьбови дьрвета.Преготви си повече монтажи защото и като ти удари и риба веднага дьрпа в закачките.
-
- новобранец
Забавих да ти кажа разрешават да влизаш с надоваема лодка два пьти на деня да храниш.Сутринта от8-9 и следобед от 16-17ч.
-
- вече хвърля и на тежко
Малка корекция от 1-3ти няма закачкиtihomir-68 написа:Колега доколкото знам хубавите места са от1-5;18-25 там няма закачки.

КОИТО ХРАНИ ТОИ ША ХВАНИ
Ще видим какво ще излезе,пък ако не съм доволен следващия път ще избера някой от измежду посочените места 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Приготви си 1 кило олово и 20-30 дюзена.На сяко вадене ако не е закачено банкет ще дигаш,понеже или ще има риба или няма да връзвашribata.92 написа:ЩЕ ходя на язовир Черногорово.Горе-долу по наслуки си запазих 14-ти сектор пък каквото е такова.Кажете колеги,които са били там,добър сектор ли съм избрал и излиза ли нещо напоследък да знам за какво да се готвя....![]()

Мерси за съветите,но забрахвих да кажа,че отивам в събота...жалко,че ен запазих 13-ти сектор за събота,че ще е подхраненchestarfield написа:Приготви си 1 кило олово и 20-30 дюзена.На сяко вадене ако не е закачено банкет ще дигаш,понеже или ще има риба или няма да връзвашribata.92 написа:ЩЕ ходя на язовир Черногорово.Горе-долу по наслуки си запазих 14-ти сектор пък каквото е такова.Кажете колеги,които са били там,добър сектор ли съм избрал и излиза ли нещо напоследък да знам за какво да се готвя....![]()
заредете се с топли напитки понеже 16 часа е тъмно 5 часа мъгла и 3 часа ясно.Но пък рибата е там и ако преди теб е имало някой ще изкарате риба със сигорност.На 13 сектор ще е Ванко "Видрата" с червена жигула учи се от него знае му тънкостите на водоема.Много поздрави от Асен му прати той е до Петък там.
![]()

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравей колега! На 14 има синя шамандура в посока водната кула и от хвърляне се стига. Най добре е да се подготвиш за щука и хвърляй надясна в посока шавара към 18 сектор. Шарана и каракудата са на дълбокото-22-24 сектор. Успех и пиши за резултата.
Айде утре съм на язовира,ако има колеги,които ще са там - на 14-ти сектор съм!
За цял ден нищо.Като цяло на целия язовир знам за едно извадено шаранче.На колегите от 13-ти сектор им скъса голяма щука.После ни помолиха,ако се хване втора такава да помогнем с кепа,но нямаха и те късмет за жалост.Имаше мъгла до към 1 часа,а след това вятър.Времето въобще не беше за риболов.Въпреки валата мястото,а и отзивите ми харесаха и ще го посетя пак.Само,че като гледам 14-то място влиза много бавно и е плитичко...
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
А на кой Бивак искаш да идеш??? И какви риби искаш да хванеш???
За 1 ден или 1-а нощ вероятноста да хванеш шаран/амур на 2 кг е много много малка... (поне според мене). 90% от краткосрочните ми/ни излете на Черногорово са валати (не отчитам дребните риби). Но то по принцип като почне есента, каракудата почти вече не кълве...
За 1 ден или 1-а нощ вероятноста да хванеш шаран/амур на 2 кг е много много малка... (поне според мене). 90% от краткосрочните ми/ни излете на Черногорово са валати (не отчитам дребните риби). Но то по принцип като почне есента, каракудата почти вече не кълве...
Наслука!