Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз.Искър
Re: Яз.Искър
Браво колега,и поздравления,че са ти издържали нервите при тази лудница,а не си събрал бързо,бързо 

-
- научил се да хвърля
-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
e супер сте браво другия път повече 

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да, важното е, че сте били край водата, а и не е капо, въпреки загубите
Искъра по това време на годината (а и далеч не само по това време) е ужасна гледка от "гъз до гъз", което за мен лично е най-противното нещо в риболова, респективно не бих заложил никога на тази дестинация при тези условия. Същата рабoта е и на Пънча, само дето там все пак има и доста места, по които "войската" развива своите флангове.

Искъра по това време на годината (а и далеч не само по това време) е ужасна гледка от "гъз до гъз", което за мен лично е най-противното нещо в риболова, респективно не бих заложил никога на тази дестинация при тези условия. Същата рабoта е и на Пънча, само дето там все пак има и доста места, по които "войската" развива своите флангове.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Поздрави за нервите който си търпял
Като гледам какъв митинг е мисля да открия туристическа дестинация
София-Щъркела (за риболов всеки ден).Така всеки ще икономисва гориво а то хич не е малко.
А и още на началната спирка ще преценява дали да тръгва(според пътуващите) или не.
Извинявай
за спама ама.
На искъра има хиляди места дето се групира рибата само че Щъркела е заплют и това си е.На кинокъщата също има риба и то по голяма

Като гледам какъв митинг е мисля да открия туристическа дестинация
София-Щъркела (за риболов всеки ден).Така всеки ще икономисва гориво а то хич не е малко.
А и още на началната спирка ще преценява дали да тръгва(според пътуващите) или не.
Извинявай

На искъра има хиляди места дето се групира рибата само че Щъркела е заплют и това си е.На кинокъщата също има риба и то по голяма

Много риба хванахме,малките ги пуснахме а големите ги прибрахме в бурканче от детско пюре
- kolio_p
- вече хвърля и на тежко
браво браво като гледам било е голяма навалица
Като гледам снимките на Панчарево е значително по празноmita4eto написа:Да, важното е, че сте били край водата, а и не е капо, въпреки загубите![]()

Евала колега за излета, при тая лудница пак доволно сте хванали

за кино центъра доста може да се поспори дали има риба по това време тамИван Григоров написа: На искъра има хиляди места дето се групира рибата само че Щъркела е заплют и това си е.На кинокъщата също има риба и то по голяма
за искъра рибата се търси с терометър

за щъркела реката която идва извира от Витоша май , а всички реки от там са по топли като температура , и съответно рибата бяга на топло
Това според мен не е риболов а някаква идиотия.Да отида на риба и да се блъскам с една тълпа хора няма никакъв смисъл.Нали идеята е да починеш и да си хванеш риба но не по този начин.Не визирам колегата а по принцип.Това не е моя риболов.
Тоз, който падне в бой той не умира.
толко хора
само на Герман на платения съм виждал толко и то лятото...

само на Герман на платения съм виждал толко и то лятото...

Спининг Клуб " АБИЧИ "
Браво хубав риболов 

- borislav58
- сериозен играч
-
- разбира нещата
-
- вече хвърля и на тежко