Предложение за основаване на награден фонд.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Предложение за основаване на награден фонд.

Мнение от петър власев »

Здравейте колеги.От доста време не пиша във форума,което пък не означава ,че не чета всеки ден.
Та с напоследък зачестилите добри прояви на някои подразделения на ИАРА ми щукна идеята за основаване на нагреден фонд, за най добре представили се риболовни стражи през годината.Мисълта ми е да открием сметкка в някоя банка и всеки да внася когато и с колкото има възможтост.В края на годината се прави гласуване и спечелелите получават парите и огромни благодарности от нас рибарите разбира се.
Мисля,че и ние като обикновенни граждани по този начин ще създадем все пак някакъв стимул на служителите на ИАРА.

Надявам се да приемете идеята ми радушно. :)
я чувствась себя очен хорошо
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Предложение за основаване на награден фонд.

Мнение от Диканаров »

Отлична идея! Браво! Мисля, че ще е добре да има и антинаграда за най-зле изпълняващите си контролни функции териториални звена на ИАРА! Важното е да се присъждат в присъствието на различни журналисти, ръководители от ИАРА и да се отрази в медиите! Наградите за първенците не мисля, че трябва да са непременно парични! Например :- Посейдон и Спящата русалка. Ще е нужно , разбира се да се съберат за такова мероприятие средства и приемам да е по такъв доброволен начин! :D
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Съгласен съм само при едно условие, да има наказание за тези които не са си свършили работата :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

snegk написа:Съгласен съм само при едно условие, да има наказание за тези които не са си свършили работата :wink:
Нещо като "Златен скункс". Мога да се опитам да оредя да се отрази награждаването по телевизията.
Изображение
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

Диканаров написа:Отлична идея! Браво! Мисля, че ще е добре да има и антинаграда за най-зле изпълняващите си контролни функции териториални звена на ИАРА! Важното е да се присъждат в присъствието на различни журналисти, ръководители от ИАРА и да се отрази в медиите! Наградите за първенците не мисля, че трябва да са непременно парични! Например :- Посейдон и Спящата русалка. Ще е нужно , разбира се да се съберат за такова мероприятие средства и приемам да е по такъв доброволен начин! :D

И това е идея,но все пак би било добре и някаква парична награда според мен.Вид стимул си е това.
Иначе за медите съм напълно съгласен.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Илия, нали за това предлагам братле, антинаградата:- "спящата русалка" или "спящите нимфи". Може и да измислите нещо по ярко, като антинаграда! :D
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

петър власев написа:.........

Надявам се да приемете идеята ми радушно. :)

Напълно съгласен - страхотна идея :smt023
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Идеята е супер-браво, но предвид, че кой знае какви средства няма да сберем, предлагам наградите да са предметни-под формата на екипировка, екскурзия, техника и т.н.!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Идеята наистина е добра.Трябва да се помисли по въпроса и да се обсъди. :smt023
НИКИ ДОНЧЕВ
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от НИКИ ДОНЧЕВ »

Jechev написа:Идеята е супер-браво, но предвид, че кой знае какви средства няма да сберем, предлагам наградите да са предметни-под формата на екипировка, екскурзия, техника и т.н.!
Според мен дори е задължитено да са предметни,едва ли имат право да получават възнаграждение от частни лица,било и като награда.Лошо може да се изтълкува.
Изображение
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kaloyan Mladenov »

Егати колко много съм против тая идея,бе тия хора там не получават ли заплати за дейноста си... :?:
за некакви евтини статуетки за награда да , и то повече да се покаже кой не е работил,от колкото да стимулираме парично някой си на който това му е работата.
Като ви се раздават пари братлета има доста болни деца с нужда от тях.Дайте ги на тях.
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

kaloyan Mladenov написа:Егати колко много съм против тая идея,бе тия хора там не получават ли заплати за дейноста си... :?:
за некакви евтини статуетки за награда да , и то повече да се покаже кой не е работил,от колкото да стимулираме парично някой си на който това му е работата.
Като ви се раздават пари братлета има доста болни деца с нужда от тях.Дайте ги на тях.

Добре де и парична да не е ,може и морална подкрепа и някаква статуетка примерно за стимул.Ама нали до сега за това нищо не става в БГ.Що да даваме за това като има нужда повече за онова и първото го заебе всеки до кът нещата не станат трагични за него.Нека нещата вървят успоредно заедно ,малко по малко.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Идеята кефи отвсякъде! :smt023

Досега ИАРА са получавали пари за да НЕ си вършат работата - под форма на заплати и рушвети.

Мисля, че няк'ви морални награди няма да са им стимул, защото "всичко е пари, приятелю" - та нека се придържаме към първоначалната идея и да съберем фонд в КЕШ.

1000 човека да се включат с по 5 лева - ще бъдат идеални коледни премии за другата година на най-доброто звено на ИАРА. :idea:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Айде аз пак да счупя яйцата. :)
Кой ще следи дейността на всички служители на ИАРА?
Кой ще определя номинациите и на каква основа?
Какви ще са критериите за избор и кой ще ги измисля тези критерии?
Аз ако дам пари за тази цел, как ще ме убедите, че парите отиват за човек наистина заслужил, а не за някой познат?
Кои ще спечели - тоди хванал 100 бракониера без да шуми около това или онзи хванал двама, но и при двамата е цъфнал в медиите?
Нямам нищо против да дам някой лев, но идеята ми се струва неосъществима. :wink:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Информацията за "най-добро звено" може да се вземе към края на другата година директно от Агенцията. :idea:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”