Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Днес 21.11 Камчия след Пода , след моста вдясно на изораното .Две уклейчета на бял червей , другото са откачени и незакачени , те не се броят нали?!

Камчия, след Пода, надолу по течението. 22-ри Неделя. От 7,00 до 12,00 часа. Само един кефал(клен) педя и малко (пуснат). Стръв - торен.
Последно промяна от Tato на Вто Ное 24, 2009 3:40 pm, променено общо 1 път.
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Най - накрая да чуя за кефал на Камчия 

някой да знае нещо за Брестак , чх че и на Страхил имало водоем....
Кълве ли , как се плаща,какво излиза ???
Кълве ли , как се плаща,какво излиза ???
-
- вече хвърля и на тежко
Ако става въпрос за язовира край пътя за с.Брестак,той е забранен за риболов поне до пролетта ,по думи на пазача ,който ми е познат.
Цецо,на Брестак хванах първата си риба[кротушка],през 1977г.Дано Митко,новия собственик помисли и за нас рибарите и не постъпи като Герата.От Искър имам само добри спомени,8кг,6кг...до 2005г.,но май ще си остана само със спомените от този язовир.През уикенда съм на село и ще говоря с Митко за идеите му относно яз.Брестак.Инфо и за Звънец,язовира е нает от сериозно момче,очаквам да оправдае мнението ,че язовирите са риболовците,а не само за собствениците.
-
- вече хвърля и на тежко
Ще чакаме с интерес какво ще се получи с язовира на с.Брестак,времето ще покаже,иначе язовира е хубав,изчистен от закачки,бреговете са чисти,има сянка от едната страна,има мноооого риба в момента и всичко е ок.
- Motorski
- ще става разбирач
Здравейте 
Имам питане за две места - малко са извън варненския регион, но предполагам, че може да има някой инфо за тях.
Едното е малко гьолче на пътя от Варна за Бургас, точно преди отбивката за Дюлино.
Другото е реката, която се влива до Иракли.

Имам питане за две места - малко са извън варненския регион, но предполагам, че може да има някой инфо за тях.
Едното е малко гьолче на пътя от Варна за Бургас, точно преди отбивката за Дюлино.
Другото е реката, която се влива до Иракли.

- ribar4eto_ot_selo
- научил се да хвърля
Теч Хаусе, братле, рекламираш ми се струва?!
Каквото и да ми говориш, каквото и да кажеш, с каквото и да си бил не можеш да ми докажеш ...потвърдиш...
Как ти докато седиш и си гледаш гъола, прецени, че рибите са между 3 и 7 кг?!
Рекламаций, както и да е ....
Отиваме, виждаме, хващаме.... слава ни се носи там от доста дълго време...
признати за професионалисти със Суорда от всички лица на комплекса и не само...
http://forum.nariba.com/viewtopic30945.html
Каквото и да ми говориш, каквото и да кажеш, с каквото и да си бил не можеш да ми докажеш ...потвърдиш...
Как ти докато седиш и си гледаш гъола, прецени, че рибите са между 3 и 7 кг?!

Рекламаций, както и да е ....
Отиваме, виждаме, хващаме.... слава ни се носи там от доста дълго време...
признати за професионалисти със Суорда от всички лица на комплекса и не само...

http://forum.nariba.com/viewtopic30945.html
Motorski , гьолчето за което питаш преди разклона за Дюлино от доста време го гледам и аз (пътувайки от Варна за Б-с) но то се задържа с вода последните 2 години. Преди това, до колкото си спомням, в него вода имаше само през сезоните с по-обилни валежи. Мисля че там е абсурд да има каквато и да е риба...Ако някой има друга информация нека сподели.
Последно промяна от vinil на Вто Дек 01, 2009 8:53 pm, променено общо 1 път.
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
- Motorski
- ще става разбирач
ами аз минах покрай него вчера (неделя 29.11) и ми се мерна автомобил спрян там... 

Може и вярвам, но логиката ми е, че няма как да се завъди нещо там за 1 година. Но ако имаш възможност провери за да се убедиш и след това да споделиш 

Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
- svetlio86
- ще става разбирач
Момчета аз имам пак един въпрос,който зададох в един друг подфорум ама не получих отговор!!! Значи има един много хубав язовир до село Юнец ,но не този , който е на пътя Бургас - Варна , а се намира чак от другата страна на селото!!!! Знам също , че язовира е ограден и се стопанисва от БЛРС , но в частност го охранява кмета!!! Въпроса ми е следния: Някой има ли някаква информация какви видове риба има там и дали има някаква възможност да се отиде при спазване на определени правила или ще е тотално забранен , като цяло!!!
П.С. Ще съм много благодарен на някаква реална информация , защото имам приятели в селото и 2-3 пъти съм ходил на огледи около язовира но не съм виждал хора да ловят , а язовира е невероятно красив!!!!!
П.С. Ще съм много благодарен на някаква реална информация , защото имам приятели в селото и 2-3 пъти съм ходил на огледи около язовира но не съм виждал хора да ловят , а язовира е невероятно красив!!!!!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

Здравейте колеги.Предлагам докато си пием греяната ракия и червено вино в тази типично варненска зима всички колеги които са чули или видяли какво се случва на яз.Николаевка да споделят.Сашо само толуп ли измрежи или всичко що влезе в мрежите отиде на борсата.И най-важния за мен въпрос,каква ще е съдбата на този прекрасен язовир за в бъдеще. 

-
- научил се да хвърля
tqnkata написа:Здравейте колеги.Предлагам докато си пием греяната ракия и червено вино в тази типично варненска зима всички колеги които са чули или видяли какво се случва на яз.Николаевка да споделят.Сашо само толуп ли измрежи или всичко що влезе в мрежите отиде на борсата.И най-важния за мен въпрос,каква ще е съдбата на този прекрасен язовир за в бъдеще.
Да, вадиха само толупи както всяка година.Новото е че пусна 25000 шаранчета и амурчета.Лошото е че са пуснати и малки толупи.Съдбата на язовира си е същата Сашо си го стопанисва и според мен се справя доста добре