Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Re: Искър - всичко за и по реката
В събота бях точно там след вецовете и риболова беше доста добър и разнообразен/ клен,мряна,пръскачи, уклей/ не много големи но като да начешиш крастата става,срещу мен имаше един колега който просто ги скъса кленовете и то доста добри размери...тази седмица съм пак там,ако решиш може да оставиш телефон на личен и да се разберем нещо за съвместен излет ..или просто да ти дам информация и къде да пробваш воблераfidobg написа:Добър вечер
Някъква актуална информация за участака Своге - Лакатник , планувам сега идната неделя с един приятел да хванеме влака и да потърсиме някой друг клен.. Къде ще ни посъветвате,аз попринцип селото ми е гр. Своге ,но не съм ходил за риба , роднини ме посъветваха при електроцентралите към Лакатник да търся риба..
п.с. може да не е тука мястото , но как мислите на малко воблерче дали ще е удачно да ги подразним или?
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
-
- вече хвърля и на тежко
Някаква актуална информация за района около гр.Искър/Пелово/ ако може да сподели някой?
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
Здравей, колега!
Инфото е от неделя - пълно капо за мен, колегите преди нас и и по време на нашия излет - и за двата бряга. Минаваха колеги и които са били по-надолу - след завоя, но и при тях нищо. Говоря за дъно, плувка и блесни (аз железа не мятах). Стръв бял, шарен, земен и щипок. Захранка - рибно брашно, трошки, хляб - с кълцани червеи вътре.
По-подробно писах в другия форум. Много патици, много врява ... Ами това е, дано да съм бил полезен ...
Инфото е от неделя - пълно капо за мен, колегите преди нас и и по време на нашия излет - и за двата бряга. Минаваха колеги и които са били по-надолу - след завоя, но и при тях нищо. Говоря за дъно, плувка и блесни (аз железа не мятах). Стръв бял, шарен, земен и щипок. Захранка - рибно брашно, трошки, хляб - с кълцани червеи вътре.
По-подробно писах в другия форум. Много патици, много врява ... Ами това е, дано да съм бил полезен ...
-
- вече хвърля и на тежко
Ще се пробвам в неделя,пък каквото стане
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Пробвай колега...реката няма ден с ден еднакви,от опит го знам специално за Искър
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
- leeds
- вече хвърля и на тежко
къде това капо?jultopepi написа:Искъра днес пълна КАПООООО
При мене капо нема днес отново разбих мрените по Байкал
Утре ще ме водят на Брегаре за митичните морунажи и съм се приготвил със 3 големи баки захранка и 1 кг бял пък ще видим какво ще става

-
- вече хвърля и на тежко
Нитро пиши утре ко си направил
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
и аз бях там-това ми е трето ходене там за по 2 дни и никой не извади нищо.нито едно рибе.ти къде си бил седнал ?NITro`bE написа:При мене капо нема днес отново разбих мрените по БайкалУтре ще ме водят на Брегаре за митичните морунажи и съм се приготвил със 3 големи баки захранка и 1 кг бял пък ще видим какво ще става

Аз ходя на Искъра на Байкал не на устието ходя от няколко седмици и убивам мрените риба си има по реката и си кълве само трябва да я намерите къде седи откакто си купих сонар нямам проблем за което много благодаря на колегата \"бисо\"

И днес се разписах подобаващо хванах 24 моруная до обяд просто тактиката ми е добра имаше колеги които и по едно рибе не хванаха
риба има навсякъде просто трябва да уцелите правилната тактика поздрави и наслука
риба има навсякъде просто трябва да уцелите правилната тактика поздрави и наслука

- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
поставям го категорично под съмнение докато не видя снимки-мотиви имамNITro`bE написа:И днес се разписах подобаващо хванах 24 моруная до обяд просто тактиката ми е добра имаше колеги които и по едно рибе не хванаха