Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: ЗАРГАН - 2009г
kostadin написа:Пак не разбрах къде е това на юг от Бургас?
най вероятно става въпрос за черноморец /червенка/ имам инфо от вчера че било много добре
-
- разбира нещата
kostadin написа:Пак не разбрах къде е това на юг от Бургас?

Ппс:Не се обиждаи приятел,това "НА ЮГ ОТ БУРГАС"-е таина по-добре пазена от таината на "Coca Cola"
от таината на "Арена 51" дори от таината на сътворението

Ппс1:Сакън да не хванеш някоя риба която не е твоя

Ппс2:То как е тръгнало "Морски риболов" отива на.........
Ппс3Нищо лично приятелю, просто ФАКТ
Ппс4 :И от "Кастата на ЮЖНЯЦИТЕ"има точни на лс.ама само срещу обратно инфо в което няма нищо лошо
Дано съм ти бил полезен и пак повтарям-НИЩО ЛИЧНО КЪМ НИКОИ

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
-
- ще става разбирач
Аз вече зазимих зарганските такъми
,на колегите които още риболовстват за заргани-наслука!!!

bat`venci написа:Аз вече зазимих зарганските такъми,на колегите които още риболовстват за заргани-наслука!!!
Еееее,рано бе bat venci,има още някоя друга седмица рано си зазимил
-
- ще става разбирач
Абе тъй ама вече обърнах на кая,дано да даде хубаво време за риболов.На всички колеги на слука и живи и здрави!!!!Р.S.Съжалявам за спама 

От 14.30 до 16ч. -Дружбаbat`venci написа:Аз вече зазимих зарганските такъми,на колегите които още риболовстват за заргани-наслука!!!

За да поискаш, трябва да дадеш
-
- научил се да хвърля
Тоше ,много добри риби

На Болата петнадесетина човека около 15 ч.вземаха по веднъж на две,три хвърляния,а един дядка ми показа десетина каиша,които хванал до 11 ч.
Колеги в понеделник евентуално ще имам няколко часа на разположение за риболов във Варна! Ще ме насочите ли къде да отида да помятам, пък ако хвана - още по - добре! Ако може и да се стига с автомобил
! От Велико Търново съм! Във Варна ходя често(летата), но не мога да кажа, че познавам града добре! Благодаря Ви предварително!

-
- научил се да хвърля
днес на трета буна / за колегата болярин: на излизане от варна към златните, първата в дясно и като слезеш до морето втората буна/ много добри екземпляри, пръсната риба, но не те оставяше да скучаеш. всички, е почти всички взехме.
Днес от 14:00 до 16:30 на 3-та буна 11 броя 8,от които 45+...крокодила е 53 санта

Зарганолог
-
- научил се да хвърля
Привет на всички.
Вчера в Бяла, направих последният си заргански риболов за годината. Двама души 29бр, като всичко беше до обяд. От 12:00 до 14:30 нито един удър
След 12:00 поизлезе умерен югозапад и всичко свърши. Бях почти сигурен, че по-късно рибките отново ще се активизират, но нямах търпение да дочакам това по-късно.
Поздрави!
Вчера в Бяла, направих последният си заргански риболов за годината. Двама души 29бр, като всичко беше до обяд. От 12:00 до 14:30 нито един удър

След 12:00 поизлезе умерен югозапад и всичко свърши. Бях почти сигурен, че по-късно рибките отново ще се активизират, но нямах търпение да дочакам това по-късно.
Поздрави!
На Дружба днес имаше повторение...................... 

За да поискаш, трябва да дадеш
Най - накрая и аз да се похваля с добър улов !

Днес на Болата от 9:30 до 16:30
А преди 9 е давало на поразия.

Днес на Болата от 9:30 до 16:30
А преди 9 е давало на поразия.
Първо чета, после питам !
Колеги някаква информация как е положението на юг,.. че се каня в неделя да сляза до Приморско, но не съм имал никакво време от месец поне и не знам да не е късно вече.