Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Каква макара използвате при риболов с Фидър
Модератор: Paublo_Eskobar
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Каква макара използвате при риболов с Фидър
Еми има саммо един вариянт да разбереш ще пасне ли.Взимаш фидера и в магазина.Слагаш макарата и тогава ще си проличи ако баланса е добър и на теб ти харесва-взимаш.Аз също използвам голяма макара по назад в темата съм я показал и за моя фидер ми е идеална-3.60 с 0.60 удължител(4.20).nokia66 написа:мисля да си взема тази макара http://www.masterfishing.bg/cgi-bin/e-c ... 2=002,дали ще ми пасне на фидера Еврохолд блу кристал хеви 4,20
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
-
- новобранец
- Обратна връзка:
И аз влезнах в клуба на Корморан Коркаст-а

The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be…unnatural 

Честито колега
Аз щях да взема тази макара
от колегата ама ти ме изпревари
С здраве да си я ползваш 

от колегата ама ти ме изпревари

-
- новобранец
взех си макарата пасна идеално,стана ебати и мощната комбинация
- CAVERN
- вече хвърля и на тежко
[quote="butnik"][quote="CAVERN"]Ето, пиша:
Риболова , наречен "фидерен" е следващата стъпка от еволюцията на всеки добър риболовец, усвоил тънкостите на риболова с пружина. Това,че Вие сте решили да го възвисите до висотите на квантовата механика и нанофизиката си е единствено и само във Вашата глава и Ваш прооблем!
Поздрави![/quote]
ти ходиш ли на риба,или търсиш повод за интрига.лови с пружини и си трай,щом не намираш разлика.[/quote]
......Прекалено навътре взимате нещата с фидера,абе тва си е вид дънен риболов,какво го направихте вече.
Нищо лично!
Имаш и за макарите. Не пълни на хората главите с глупости!
Поздрави!
Риболова , наречен "фидерен" е следващата стъпка от еволюцията на всеки добър риболовец, усвоил тънкостите на риболова с пружина. Това,че Вие сте решили да го възвисите до висотите на квантовата механика и нанофизиката си е единствено и само във Вашата глава и Ваш прооблем!
Поздрави![/quote]
ти ходиш ли на риба,или търсиш повод за интрига.лови с пружини и си трай,щом не намираш разлика.[/quote]
......Прекалено навътре взимате нещата с фидера,абе тва си е вид дънен риболов,какво го направихте вече.
Нищо лично!
Имаш и за макарите. Не пълни на хората главите с глупости!
Поздрави!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Cavern,добре го каза -пълня главите на колегите с глупости,а ти с какво ги напълни
Не пълня ,а давам предложения,а защо ли,защото се връщам от там накъдето ти вървиш- me comprende.Дай някаква идея за монтаж или мнение за въдица,макара,или репортажче за уловена риба и изобщо на риболов с фидер.По следно време и за това избягвам да пускам нови теми и да давам съвети,че се появяват нови структури в риболова-доценти,професори,академици,а на мен просто ми викат инж.Бутников-тъпо въдичарче от Пловдив

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
За да не спамя-накратко
Аз мисля че трябва да сме радостни
от факта че колеги като butnik споделят богатия си риболовен
опит.Винаги има какво да се научи.
Мненията ти колега butnik
са ценни и в риболова на фидер и в риболова на мач например.Извинете
ме.Мерси

опит.Винаги има какво да се научи.

ме.Мерси

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
geti4 написа:За да не спамя-накраткоАз мисля че трябва да сме радостни
опит.Винаги има какво да се научи.Мненията ти колега butnik
ме.Мерси

- CAVERN
- вече хвърля и на тежко
[quote="butnik"]Cavern,добре го каза -пълня главите на колегите с глупости,а ти с какво ги напълни
Не пълня ,а давам предложения,а защо ли,защото се връщам от там накъдето ти вървиш- me comprende.Дай някаква идея за монтаж или мнение за въдица,макара,или репортажче за уловена риба и изобщо на риболов с фидер.По следно време и за това избягвам да пускам нови теми и да давам съвети,че се появяват нови структури в риболова-доценти,професори,академици,а на мен просто ми викат инж.Бутников-тъпо въдичарче от Пловдив 
Многоуважаемий колега Бутник, не мога да разбера у Вас кое е по-силно - несподеленото себелюбие или желанието Ви да кецате сека мачка дето се появи пред Вас.
Сега лекинко ще с пробвам да Ви цитирам -
Това силно ми напомня на една друга светлина във ваша в една друга тема, дето щяхте да сирисувате на нас, простосмъртните вълшебните си монтажи с ваглера, ама там не се случи нищо май........ Щото Ви заболя гърба...
И сте раздвоен, или на тази възраст сте много пластичен, че все се разви-ивате някък си ! Младите кво да правят = веднъж не Ви е нужен байътънер,
после горещо го препоръчвате, веднъж риболова с фидер е проста работа-като дънния и бай Илия няма право на глас ли аз Ви преча
Писна ми ит коръфеи кат Вас, господин инжинер Бутников!
Пълните главите с глупости на тези, които четат !
Не си пиша заглавието, щото нямам комплекс за малоценност а и кака си го представяш-инжинер гинеколог и йога........и прочие
А риболовните си излети не поствам, щот ще стене....мазало

Многоуважаемий колега Бутник, не мога да разбера у Вас кое е по-силно - несподеленото себелюбие или желанието Ви да кецате сека мачка дето се появи пред Вас.
Сега лекинко ще с пробвам да Ви цитирам -
Това силно ми напомня на една друга светлина във ваша в една друга тема, дето щяхте да сирисувате на нас, простосмъртните вълшебните си монтажи с ваглера, ама там не се случи нищо май........ Щото Ви заболя гърба...
И сте раздвоен, или на тази възраст сте много пластичен, че все се разви-ивате някък си ! Младите кво да правят = веднъж не Ви е нужен байътънер,
после горещо го препоръчвате, веднъж риболова с фидер е проста работа-като дънния и бай Илия няма право на глас ли аз Ви преча
Писна ми ит коръфеи кат Вас, господин инжинер Бутников!
Пълните главите с глупости на тези, които четат !
Не си пиша заглавието, щото нямам комплекс за малоценност а и кака си го представяш-инжинер гинеколог и йога........и прочие
А риболовните си излети не поствам, щот ще стене....мазало
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз лично съм се убедил в това че Бутника ги разбира нещата.С колеги с които редовно ходим за риба ползваме монтажи(за фидер а и не само) показани ни от Бутника още........ сигорно има вече 10 години(баси как си мина вренето
) още от времето когато той беше горд собственик на риболовен магазин-Амазония.
Ако не вярваш колега ела и полови един път с него и ще ми повярваш.
п.п извинявам се за спама,и предлагам да си пишем само по темата,а другото на лични

Ако не вярваш колега ела и полови един път с него и ще ми повярваш.
п.п извинявам се за спама,и предлагам да си пишем само по темата,а другото на лични

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Няма къкво да му се извиняваш на някои хора нивото на самолюбие и самодоволство стига до неизмерими висоти и просто немогат да преглътна фактите и да преосмислят нещата които са изказани по даден въпрос,а камоли да ги приложат и да разберат за къкво иде реч.lastika написа:п.п извинявам се за спама,и предлагам да си пишем само по темата,а другото на лични
Сега по темата да ползвам макара с байт рънер и за нищо на света няма да я сменя поради факта,че основните обекти на риболов с фидер са както дребни тъка и доста едри риби,в повечето случей след няколко,часа постоянно подхранване на едно и също петно дребата риба бива избутана от едрата и започват "добрите" удъри и както в повечето случеи се радваш на природата и чистия въздух се получава следното: -Бъркаш си ти в носа защото едрата риба не взима току тъка и закъсняват кълванетата доста и изведнъж бам удър.Следва летеж на пръчката и

Моя съвет е дай 5лв повече и си направи всичко както трябва да си е

Който си има акъл няма смисъл да ми чете мнението той просто ще разбере,че е безсмислено да го пиша и съм убеден,че е постъпил логически!

Без риболов няма любов !
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Твърдо съм решил да си "вържа гащите" с един байтранър.
Зяпах,зяпах и се спрях на Shimano Baitrunner 5000 GTE.Ма ще трябва да се понапъна финансово малко.
Ще се радвам някой,ако ползва такава да сподели!

Ще се радвам някой,ако ползва такава да сподели!

- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ако можеш да се понапънеш няма какво да и мислиш-взимай 

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
-
- разбира нещата
Добре бе колеги тези баитръери размер 5000 дето тежат по 600 гр не ви ли идват много за фидерите ???/ И аз търся и не мога да си намера.... чуда се между една Окума -на която не мога да намера теглото или никво мнение и новия беиби баитрънер на Шиманоо.....
http://www.tackleshop.co.uk/tackleshopc ... eeder_reel
https://www.tackleuk.co.uk/shimano-bait ... -6293.html
Коя да е .. никой не помогна никои не препоръча
... УЖАС
http://www.tackleshop.co.uk/tackleshopc ... eeder_reel
https://www.tackleuk.co.uk/shimano-bait ... -6293.html
Коя да е .. никой не помогна никои не препоръча

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!