Платено около София

Модератор: Кърцата

Lubol
новобранец
новобранец

Платено около София

Мнение от Lubol »

Здравейте Колеги,
Миналата седмица ходих на Герман и не хванах никаква рибка не че нямаше колегите бяха хваналаи по някоя патърва, но от както аз бях там имаше към 50 човека и само 3-4 рибки видях да се хващат. Та въпроса ми е къде на друго място може да се пробва. Ще ходя с жената така че ми трябва чист водоем и да няма много много кал :)

Благодаря предварително на всички отзовали се
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Re: Платено около София

Мнение от CERRUTI »

Lubol написа:Ще ходя с жената така че ми трябва чист водоем и да няма много много кал :)
Благодаря предварително на всички отзовали се
Негован отговаря на това.....в момента пускат само пъстърви на двата малки гйола....иначе има паркинг,скара-бира,стръв....ама има дни когато се закучва риболова там....
Иначе получих информация че преди 2-3дни са пуснали 200кг. пъстърва на Мало Бучино ;)
Изображение
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Хайде колеги дайте информация,защото и ние утре мислиме да ходиме някъде на платено..Някаква информация за платените около Перник , Пожарево ?
Lubol
новобранец
новобранец

Мнение от Lubol »

Благодаря колеги . Или на негован ще избера не съм ходил там но мисля че ще го открия. Другия вариант е пак на герман.
Ами има риба на герман но миналата седмица беше ..... малка лудница и явно и рибката се е наплашила малко или повече и не искаше да пипа.
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Ходихме на Житен.То е близко до София и тоя цървул там пуска в събота.И ако хванеш място ,хващаш и риба ние ходихме събота и хванахме точно 10 и точно толкова още изпуснати.Пуска и в вторник и ако отидеш в сряда може и да я садереш.Аз една сряда 16 извадих.Ама то там е една вада и има мн хора и малко по някога трябва да имаш по здрави нерви и риболова ти се превръща не точно в риболов...а и в малко изнервяне на обстановката !
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Не разбрах колега,за мен ли става въпрос и ако да с какво съм апострофирал като също моля за информация.И друго да ти кажа .Писането с главни букви се счита за викане и попринцип не се толерира от модераторите ! :wink:
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Ние май ще захождаме към Брезнишкия извор да видим там каква е авата :)
Lubol
новобранец
новобранец

Мнение от Lubol »

вчера бях на герман платеното хванах 4 рибки (пъстървички 300-400 гр.) напълно достатъчни за една вечеря и жената беше доволна. По дбре е от билата . Цената е 3 лв на пръчка и рибата там колкото си струва 6-7 лв не помне колко точно е килото. Колегите дето са ходили по други платени биха ли описали какво що са хванали.

P.S. - Незнам но ми се струва добра идея модераторите и администраторите да направят отделна тема или под-форум където да се пишат мение за платени гьолове. Може и самитие собственици да си правят реклама срещо съответно минимално заплащане
nikozia
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nikozia »

Нови Хан, близо до София се намира, има едно малко платено в ляво след Нови Хан по черен път се стига , има пастърва американка, но шанса за улов е 50% т. е. някой път не пипа др. може да се хванат по 9 10 парчета. Рибата не се заплаща таксата е 8лв на въдица.
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”