Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

А,Б,В за риболова на кльонк.
Модератор: sapuna
а,б,в-за сома
Жорко-не забелязваш ли уважителния ми тон към всички-даже и към теб.Ако искаш да ми помогнеш ми кажи как да пусна снимки в сайта.Ако ми откажеш ще го направя сам.А теми и отговори...мисли и мнения може да дава всеки.Нали заради това общуваме.Не се дърви и не подскачай.Тази тема не я създадох за теб.А като хвърляш камъни в съседния двор-все някой ще рикошира и ще падне в твоя.
-
- сериозен играч
Help за качване на снимки....въпреки че и това е описано подробно как става...явно се инатиш да ползваш търсачката....ще ти помогна!
1. Влез в галерия и горе има бутонче...качи снимки....натисни го...предлага избор от твоя комп...след това избери снимки...макс 3-4 и натисни бутона качи...после ще те пита пак тук можеш да добавиш име за снимката...дай пак качи...и след малко ще ти ги качи...в галерия. после...влизаш пак в галерия натискаш снимка която ще прехвърляш тук и десен бутон пак натискаш в/у нея...избираш...копирай връзка....след това идваш тук където пишеш...горе има бутонче img натискаш го после десен бутон пейст....пак бутонче img* забележи със звездичка....и си готов....натискаш изпрати за темата....и се появява снимка и тук в писанието.
Опитай...ако закъсаш кажи точно на кое за да ти помогна!
..и да ти кажа не си мисли, че аз не те уважавам...напротив...камъни не мятам...но и не желая да ми мятат....ако някой започне....имай в предвид че съм като Румънско циганче до магистрала...събрал съм камарки тук таме...та на мятащия хич няма да му е лесно с мене...мисля го разбра

1. Влез в галерия и горе има бутонче...качи снимки....натисни го...предлага избор от твоя комп...след това избери снимки...макс 3-4 и натисни бутона качи...после ще те пита пак тук можеш да добавиш име за снимката...дай пак качи...и след малко ще ти ги качи...в галерия. после...влизаш пак в галерия натискаш снимка която ще прехвърляш тук и десен бутон пак натискаш в/у нея...избираш...копирай връзка....след това идваш тук където пишеш...горе има бутонче img натискаш го после десен бутон пейст....пак бутонче img* забележи със звездичка....и си готов....натискаш изпрати за темата....и се появява снимка и тук в писанието.
Опитай...ако закъсаш кажи точно на кое за да ти помогна!
..и да ти кажа не си мисли, че аз не те уважавам...напротив...камъни не мятам...но и не желая да ми мятат....ако някой започне....имай в предвид че съм като Румънско циганче до магистрала...събрал съм камарки тук таме...та на мятащия хич няма да му е лесно с мене...мисля го разбра

Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
да бе...как па не !msn написа:при мене тоя номер не става
я сега пак виж с десния бутон кво ти предлага...има две опций..на копирай...едната е : копиране адреса на връзка, а другата е копиране адреса на изображението: значи избираш... 2 рия момент , след това е номера с бутоните img и img* но преди всичко кликни в/у снимката и тогава десния бутон!
А,Б,В-за кльонка
Благодаря ти Жоре.Не очаквах че ще ми помогнеш и се зарадвах искренно.Два дена нямах иктернет вечер.Сега ми е трудно да пиша,защото ми смениха буквите на клавиатурата.А бе по добре беше да се крастя не Телето,а МАУГЛИ.Ще свикна и пак се почваме ама по-леко.Нека е градивно.Иначе няма смисал.
-
- сериозен играч
Ела в моя нет...ще имаш редовно и то без да ти прекъсва ! Винаги съм помагал на всеки...без изключение...не се учудвай на това...явно с лоши чувства си останал...незнам да съм ти дал повод за това !
ако нещо закъсаш питай..тук съм
винаги съм готов да подам ръка стига да не я ръфат от другата страна...
ако нещо закъсаш питай..тук съм
винаги съм готов да подам ръка стига да не я ръфат от другата страна...

A,Б,Б-ЗА РИБОЛОВА
Аз преди да се включа питах Гогов за теб-но не стана.А като се включих така ме нахранихте-щото забравих за какво сам влезнал.После беше тьпо да кажа кои сам.Пьк и голяма работа така не беше лошо.А ти му кажи на ония с знака и телето,че сам готов да му направя една свирка,но не зная дали ще може да я ползва.Всички се смяха и мои и твои.Трябва да запазим спора иначе не е интересно.Моите Приатели траят нарочно,а твоите хапят като на Калин кучетата.
A,Б,Б-ЗА РИБОЛОВА
Аз преди да се включа питах Гогов за теб-но не стана.А като се включих така ме нахранихте-щото забравих за какво сам влезнал.После беше тьпо да кажа кои сам.Пьк и голяма работа така не беше лошо.А ти му кажи на ония с знака и телето,че сам готов да му направя една свирка,но не зная дали ще може да я ползва.Всички се смяха и мои и твои.Трябва да запазим спора иначе не е интересно.Моите Приатели траят нарочно,а твоите хапят като на Калин кучетата.
-
- сериозен играч
Ако си бе написал Емо тапета още в началото нямаше да кусаш гореща каша...
а на Гогов лично ще му отправя запитване защо не ме е уведомил...
???
както и да е....добре дошъл на борда
и да си метнеш термометъра в гьола...
накефи ме де...само се возех ли беше ??? хахахах
спуках се от хилеж с това
да бе питал и Гогов колко главици съм му донесъл...ей така от куртоазия?
хахаххахахах...как и да е
Емко те и мойте саир гледаха...тук таме некой се обаждаше...ако беха гракнали всички да ти е паднал монитора у вас от уплах...хахахах
тук сме питбули ...лесно се не даваме да знаеш...все едно си сом ...как да те пусне човек ей така да се измъкнеш...нема лабаво хахаха

както и да е....добре дошъл на борда

и да си метнеш термометъра в гьола...

накефи ме де...само се возех ли беше ??? хахахах

да бе питал и Гогов колко главици съм му донесъл...ей така от куртоазия?
хахаххахахах...как и да е

Емко те и мойте саир гледаха...тук таме некой се обаждаше...ако беха гракнали всички да ти е паднал монитора у вас от уплах...хахахах
тук сме питбули ...лесно се не даваме да знаеш...все едно си сом ...как да те пусне човек ей така да се измъкнеш...нема лабаво хахаха

-
- новобранец
- Обратна връзка:
-
- новобранец
- Обратна връзка: