Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от INCUBUS »

Момчета,в неделя-22.11.пак бяхме 4 стърчилника на Леново.Срещуположния на къщичката стръмен бряг.Какъв дребосък,какво говорите?Аз досега такива едри каракуди /27 броя :!:/плюс 4 морунтика там не бях вадил.При това на 4 метра от брега,с директен,на дълбочина 4,5 метра.Имах и три късания на повод 0,10 междувременно.Стръв-торни и "мартеничка".Дали случих със захранката,не знам,ама с по-късия директен пък побърках и уклеите - 2,37 кг отмерени на кантарчето само уклеи.Те се държаха на дълбочина 0,8-1,0 м.Апапите жулеха още по-едри каракуди с дънните въдици.Изобщо кеф абсолютен -през целия ден си кълвеше ритмично.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Аз ти казах да очакваш изненади от яз.Леново :wink: има и по-добри изненади да знаеш.Явно вече понаучка захранката сега и момента ако уцелиш глей какво става. :rolleyes:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

За Избегли - проверено е и продължават да си събират такси.
Изображение
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Дам и моя ред дойде да се оплача.Вчера с бащата след нощна смяна викаме ади да начешим крастата каде на Леново.Такава краста начесахме че ощи ми държи влага за 3 часа 20 уклейчета и много мног вятър, несе издържаше и бегом на топло.
Да ама капотирал гъз мирен седи ли?? :wink: след покана от Минко"госта" да идем на Мечка на другия ден отново на линия времето перфектно 20 градуса и нагоре язовира тепсия,викам си е ся му ядоха голата опашка рибите.Ама е изядохме ние поне аз де до 12 часа нито докосване та камо ли удар на щеката,на фидерчето също,следобяд бях на зъболекар и си трагнах,какво са направили "госта" нямам си на идея, той имаше едно 150 грамово костурче преди обяд :rolleyes:
Те такава излагация не бях праил до сега, при положения че познавам язовирите по-добре от жаната :lol:
Пътувам си към нас и си мисла, ощи сме Ноември къде е чак Март месец, цели 4-5 месеца как се издържа без риболов.миналата година колкото по-студено беше повиче кълвеше.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Еми какво направихме - тотал 15 риби заедно с колегата. Кефалета, бабета и костур. Към 13.30 до към 15.00 се поразмърдаха рибите и ковнахме по някоя на фидер и плувка , преди това -Асен е драснал как беше. Направи ми впечатление , че водата е много студена , рибите които вадехме от към 6-8 метра бяха почти ледени , та как да има се храни на хайваните. Реките са алтернативата за мен , затворените водоеми ги позабравям за няколко месеца.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Вчера, язовира до с. Мулдава - колегата изкара 2 мини костурчета, аз нищо. Имаше още два автомобила на водоема, но никой не вадеше риба. Такса няма.
Изображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Няма и да хванете щото отдавна го изтарашиха ония, с магазините за риба.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Днес на Леново от 13.30 до 16.30 !
20-тина морунажа / един по- едър /, 7-8 каракудки и 2 разпъвания на ластика -кефали по около 600 и 800 гр.

Изображение

Изображение

Доволно.... :D
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
fugata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fugata »

Днес на Леново...от 9.30 до 15.00 в началото на 50 метра вляво от стената към 25 добри каракуди,няколко карабълъка,няколко кефала..ама не като на колегата а по-малки и чаушан..дребен всичко това на Фидера!
Перфектен ден за риболов,времето идеално на всеки 10 минути се вади риба..кво повече му трябва на човек!
Колегата martatel ги скубеше на Мача,при него улова беше повече,той заложи на близка битка на няколко метра от брега!
Абе доволно :drinkers:
Изображение
Аватар
martatel
новобранец
новобранец

Мнение от martatel »

fugata написа:Днес на Леново...от 9.30 до 15.00 в началото на 50 метра вляво от стената към 25 добри каракуди,няколко карабълъка,няколко кефала..ама не като на колегата а по-малки и чаушан..дребен всичко това на Фидера!
Перфектен ден за риболов,времето идеално на всеки 10 минути се вади риба..кво повече му трябва на човек!
Колегата martatel ги скубеше на Мача,при него улова беше повече,той заложи на близка битка на няколко метра от брега!
Абе доволно :drinkers:
Страхотно време случихме. Рибата беше в настроение и кълвеше. Много приятен риболов, абе релакс от всякъде. :drinkers:
Изображение
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Като ви чета коментарите искрено ви завиждам, ама да питам за едно и също Леново говорим аз и вие :rolleyes:
Преди 3 дена така се капотирахме с бащата че незнам :oops:
То и на Мечка и на Марица.
Да земим да си го презнаем който си го можи си го можи :D
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

А чухте ли,че са зарибявали четирсто
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

По една педя шаранчета,но дано остане някое.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Don4o_62 написа:По една педя шаранчета,но дано остане някое.
Ако никой не е видял имат шанс рибките!
Между 2001-2003 година(не помня точно) участвах в зарибяване с такива шаранчета. Мисля бяха 800 - 1000 броя. Видяха ни двама човека. След 2 дни бях на същото място от любопитство дали ще има рибари. На въпросното място имаше около 10-15 човека, които вадеха зарибителя на хляб и си прибираха всичко. След опит за забележка, щях да си изям боя :?
Изображение
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Митак, чух че имало някой , който обикалял да пази , но не знам със сигурност. Дано рибите имат шанса да пораснат на спокойствие .

Днес пак бях на Леново в 12.30 .
Таман почнах да скубя хубави морунажчета и чувям плясък вляво - моят син /на 4,5 г./ с два ката дрехи направи " екстра '' главичка в язовира.
Последва светкавично вадене на " рибата " и наказателна гонка , по корем с лазене нагоре в пясъка и тръните към колата !
Като издрапа до горе приличаше на топка от кал и тръни :rolleyes:
Та газ до града , разтоварване на " багажа " и обратно .
Как съм карал до Леново да хвана малко от краткия ден не знам - половината тасове липсваха.
Горката кола стана на нищо отвътре и отвън, ама нейсе, луд умора нема :mrgreen:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”