Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Щуки на Оризово
Модератор: Paublo_Eskobar
- bigfish133
- ще става разбирач
Re: Щуки на Оризово
Тъкмо се връщам оттам , за цял ден 3 удара - една кило , една 500-600гр. (пусната) и една влезе в едни камъни още след засичането и скъсах. Иначе видях че на блесна едни колеги изкараха една малка. То не че имаше много хора де . Пътят откъм Оризово на места е доста лош , откъм Черна гора е добре горе - долу.
-
- научил се да хвърля
Цял ден ВАЛАТ 

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Реши да ме изпревариш пак, колега а .......
Аз в събота цял ден - само един удар на блесна - около килото - много муден риболов и там ,изкара се само още една щука на язовира и тя там някъде.

Риболовец,а не рибар съм аз!!
-
- научил се да хвърля
На кои от 2 та беше тоа с 10лв или на тоа с 6лв таксаkatri написа:Реши да ме изпревариш пак, колега а .......Аз в събота цял ден - само един удар на блесна - около килото - много муден риболов и там ,изкара се само още една щука на язовира и тя там някъде.

какво имаш предвид,много не му вярваиmaniogada написа:Колега на язовира на които таксата беше 6 лева.Няма нищо,защото лятото го изпуснаха и рибата е прехвърлена на средния язовир.Там има такса и се плаща на килограм.Подробности не знам ама може да питаш арендатора ама много много не му вярваи.Телефона на арендатора може да видиш в по горните постове.batkovi kolio 3 написа:Някои скоро да е ходил там за щтука??????????
П.П. Ако случаино идеш там. Пиши как е хавата.
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На 6 лв. , а ти на кой беше?На кои от 2 та беше тоа с 10лв или на тоа с 6лв такса

-
- научил се да хвърля
Ми там бях ама нямах удар.Доста хора имаше ама никой нищо,а патя е малко зле завали ли освен с джип с друго еджа ли ще може да се иде до язовира.Уре ще я пробвам на марица.Ти ходи ли на махалата
Успех 

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ок, колега като не ще здраве да е
, иначе до Махалата така и не стигнах, вчера за пръв път от много време не ми се ходеше за риба и го измързелувах целия ден в къщи пред PC-то, а имах подготовка, каракуди всичко ....., ама знам ли какво ми стана, май излизам от форма, пък и рибата не ще напоследък 3 поредни седмици висна по цял ден за по един удар и то все писалки.

- bigfish133
- ще става разбирач
Някой колега дали не е ходил тези дни до там ? Интересува ме най - вече състоянието на пътя. Този откъм Оризово едва ли ще става , но този откъм Черна гора последния път беше добре.
-
- научил се да хвърля
Някой скоро да е ходил/???
- bigfish133
- ще става разбирач
Колега , от коя страна беше застанал - откъм стената или от другата страна , на плиткото в папура ? И в какво състояние е пътя ? Благодаря предварително !!!katri написа:Преди 2 седмици - валат!
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
, относно пътя няма проблеми, разбира се ако не завали.на плиткото в папура
- bigfish133
- ще става разбирач
Днес ходих до там , по - скоро разузнавателно , бях взел само спининга и кутийка с няколко примамки . Язовира е яко пълен , бях с високи ботуши , но дори с тях е невъзможно да се влезе в папурите . При нагазване до чатала отпред остават още 15 м. треви , че и повече на места . Помятах малко на края на стената , но там водата е още мътна . В плитчините е пълно с дребни рибки и много слънчак , та май засега щуката ще трябва да се търси другаде . Имаше още 5-6 човека на язовира , но те ловяха на плувка епизодични каракуди . Това от мен ! Успехи !!!
П.П Забравих да кажа - пазача каза , че почвали да поливат и до 10- 15 дена водата щяла да падне осезаемо , та може би тогава нещо ...
П.П Забравих да кажа - пазача каза , че почвали да поливат и до 10- 15 дена водата щяла да падне осезаемо , та може би тогава нещо ...
- bigfish133
- ще става разбирач
Да я поизтупам малко , щото от бая време никой нищо не е писал тук , а аз днеска ходих да видя какво е положението , Язовира си е все така пълен , на плувка излизат прилични червеноперки и епизодични каракуди (добри), щука - йок . Ма то при 35 градуса на сянка не съм и очаквал чудеса . Само един хубав костур се хвана на тапите , а спининга не съм го и въртял . Успехи !!!
П.П. Пътят откъм Оризово е в окаяно състояние , явно поливат слънчогледа , този откъм Черна гора е добър .
П.П. Пътят откъм Оризово е в окаяно състояние , явно поливат слънчогледа , този откъм Черна гора е добър .