Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Обединена среща - Поморие 28.11.09
Модератор: sapuna
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Обединена среща - Поморие 28.11.09
Даааа,всяка среща е по-хубава от предишната.
Който,не можа да дойде,
поне да гледа.
Защото ще има и следваща,дестинация - Варна, или около нея
Малко ще пусна,че ме мързеше да снимам.
Те ви и групата.

Тоя му забравих името,ама в морето живее.

Значи,големи благодарности на Тони Митев.
Радвам се, че пое ангажимента и организацията на това мероприятие.
Аквариума е чудесно заведение,
както и хотел Сенека.
Един подарък на Тони.

А Тошето,Орлин и кой беше другия :017:
си удържаха на думата за чернокопа,който беше техния специален подарък към всички.

имаше и маринован сафрид от Тошето,
и рапани по специалната рецепта на Булти.
Тука Плувчо ни гепа вече в дискотеката.

На другия ден флотилията беше готова пак за подвизи.

А ний запрашихме на буната
Тука се курдисал един шаранист,лови май моруна,или калкан ли бешеееее ?

Ама Стрижока го изпревари с това крокодилче.

Айде и малко кино.
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yAb5a6WmRXc&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yAb5a6WmRXc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Който,не можа да дойде,
поне да гледа.
Защото ще има и следваща,дестинация - Варна, или около нея
Малко ще пусна,че ме мързеше да снимам.
Те ви и групата.

Тоя му забравих името,ама в морето живее.

Значи,големи благодарности на Тони Митев.
Радвам се, че пое ангажимента и организацията на това мероприятие.
Аквариума е чудесно заведение,
както и хотел Сенека.
Един подарък на Тони.

А Тошето,Орлин и кой беше другия :017:
си удържаха на думата за чернокопа,който беше техния специален подарък към всички.

имаше и маринован сафрид от Тошето,
и рапани по специалната рецепта на Булти.
Тука Плувчо ни гепа вече в дискотеката.

На другия ден флотилията беше готова пак за подвизи.

А ний запрашихме на буната
Тука се курдисал един шаранист,лови май моруна,или калкан ли бешеееее ?

Ама Стрижока го изпревари с това крокодилче.

Айде и малко кино.
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yAb5a6WmRXc&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yAb5a6WmRXc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сигурно сте си прекарали чудесно
. Жалко че не можах да дойда
, но нищо с нетърпение ще чакам следващата среща и ще съм първа пушка
.

Една чудесна среща с прекрасни хора!
Все така да е Винаги

- YordanDanev
- сериозен играч
Срещата беше невероятна, изкарахме си супер. Колеги качвайте снимките и видеото 

-
- научил се да хвърля
Здравейте , колеги за съжаления немжах да дойда по не обичаини причини,но виждам ,че много добре сте си изкарали
,браво на Ванката за показното
.

за мен това беше първа среща ,но какво по хубаво от това.идеално време супер среща с прекрасни хора
А флотилия голяма ли организирахте? Рибоци хванахте ли?
Аз днес се запознах с Дели в морето и почти се запознах с Булти, но късно разбрах, че е той и трябваше да излизаме вече, че мръкна.

Аз днес се запознах с Дели в морето и почти се запознах с Булти, но късно разбрах, че е той и трябваше да излизаме вече, че мръкна.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Мога само да съжалявам.
Страхотен купон.С хубави хора.

Страхотен купон.С хубави хора.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Защо не дойде ве ?Шморхи написа:А флотилия голяма ли организирахте? Рибоци хванахте ли?![]()
Булти излезе ли на брега ?

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Шот...жената не дава отпуск.
Шегувам се, бях на...погребение. Едно прасе умря.
Абе хвърлях аз по едно очо, че знам от форума колко му е акъла. Последно наби към Поморие, ама ми се изгуби от погледа. Трябва да е излязъл. То следобед беше тава морето.
Аз днес инцидентно бях в морето, спасявах едни авери дето останали без ход на средата на залива. Той и Булти трябва да ги е видял. По едно и също време пристигнахме до каталясалата лодка. Лежах си на дивана, звъни телефона, "идвай, че набихме към Севастопол". Та тъй....моите ора хвърлили всички котви, ама клатят въдиците пак. Да не седят без работа....
Вързахме се и нормално, глупост до глупост се заредиха. Човека от другата лодка(още незнаех, че е Булти) гледа, гледа...ко ли си вика, тез ептен не биват. Едни акумулатори прехвърлят, някви мултицети и инструменти...
Хубаво празненство сте заформили, браво! Само един съвет ако позволите....Другата среща да е на кръгла маса(квадратна тоже върши работа). Тъй с 90% градуса ъгли и дълги маси, уж виждаш всички, ма накрая никой не си видял.

Абе хвърлях аз по едно очо, че знам от форума колко му е акъла. Последно наби към Поморие, ама ми се изгуби от погледа. Трябва да е излязъл. То следобед беше тава морето.
Аз днес инцидентно бях в морето, спасявах едни авери дето останали без ход на средата на залива. Той и Булти трябва да ги е видял. По едно и също време пристигнахме до каталясалата лодка. Лежах си на дивана, звъни телефона, "идвай, че набихме към Севастопол". Та тъй....моите ора хвърлили всички котви, ама клатят въдиците пак. Да не седят без работа....
Вързахме се и нормално, глупост до глупост се заредиха. Човека от другата лодка(още незнаех, че е Булти) гледа, гледа...ко ли си вика, тез ептен не биват. Едни акумулатори прехвърлят, някви мултицети и инструменти...
Хубаво празненство сте заформили, браво! Само един съвет ако позволите....Другата среща да е на кръгла маса(квадратна тоже върши работа). Тъй с 90% градуса ъгли и дълги маси, уж виждаш всички, ма накрая никой не си видял.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
Като гледам снимките само мога да сажелявам че неможах да дойда,супер сте си искарали момчета

- Булти лесно излезе , ама много трудно влезеКИРО написа:Защо не дойде ве ?Шморхи написа:А флотилия голяма ли организирахте? Рибоци хванахте ли?![]()
Булти излезе ли на брега ?

- човека от другата лодка , гледа едни клатят пръчки като за световно и си вика :"Ей ся избих чернокопа !!!" , а те наште си уплътнявали времетоШморхи написа: Вързахме се и нормално, глупост до глупост се заредиха. Човека от другата лодка(още незнаех, че е Булти) гледа, гледа...ко ли си вика, тез ептен не биват. Едни акумулатори прехвърлят, някви мултицети и инструменти...

-
- вече хвърля и на тежко
А да видим сега ЛюбакаБулти написа: В ...и въпреки това Любака спокойно може да си обръсне мустака , дето ми каза , че чепарето дет ми подари Тошето
, щяло да плаши рибата само - свидетел ми беше Дели а ще пусна и фото

А срещата беше повече от превъзходна.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
-
- вече хвърля и на тежко
КИРЕ, кога изтри часа на срещата, защото пак не го намирам.

!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!