Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За река Струма и Скобарите...
Re: За река Струма и Скобарите...
Бат Венци незнам какво да ти пиша,вашата група просто е невероятна.Майстори. 

Добре, че те събудих да фанеш риба!
Чувам аз по некое време, нещо ръмжи отлево. Помислих, че тигър се е сврел у раскето и дебне да ме апне (ясно що е избрал баш мене при толко ора). Викам си - така и така ше се мре, чей поне да станем да видим къф е тигъро: бенгалски или сибирски. По-вероятно да е сибирски, че у тоа студ дет го брахме сабале, нема как да е топлолюбиф. Ставам аз с усещането, че съм сандвич и се провирам през раскето, а там кво да видим - тигър нема, Владо (по-известен като Цецо) клюмнал на столо и хърка юнашки кат за три сибирски и два бенталски мачоци. Така цепеше, че вълнички праеше у реката. То си е нормално да заспи човек, нали у два и петнаесе часо бехме на реката, а преди тва на дискотека у Студенски град. Реших веднаа да го събудим, щот ако го сецне некой скобар, ше цопне у реката, а си е облекъл сичките два сака дреи, къде ги мъкнеше. Сбутах го, он се прозе два-три пъти, испърде се шумно, напсува ме, смени линията с неква нова и като ги почна - гол след гол, секо второ истичане риба. Явно беше сънувал верната тактика. Та така до вечерта.
Сичко написано по-горе е художествена измислица!
Иначе излето беше страотен! Убави ора, убави риби, убаво време, кво му треа повече на човек!
Кофтито беше, че аз фанах най-малко риби от сички, ма явно толко си можем.
Евала на компанията, разбили сте скобарите :smot023
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
ловете докато не са ви окупирали както нас по искъра,картинката е много готина

-
- фен клуб-скобар
е па верно е тва софиянци и секви други се нареждат още в 4часа на местата и дебре ли си мислят че ще скъсат скобарите
-
- фен клуб-скобар
на искъро ще почнеме да раздаваме и билетчета запазено място за риболов 1човек пази место за още 3ма 

В неделя една групичка от Пазарджик ще пристигнем на с.Невестино да пробваме алая.Ако някой колега от форума има желание,може да заповяда да се запознаем и да побъбрим.Иска ми се Венци-разбивача на скобарите ако може да ни навести,та да видим някой дяволук от него,за да хванем и ние по някое рибе 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пепи, не всички ходим за риба с колелото. Това, че селото ти е на реката на я прави твояjultopepi написа:е па верно е тва софиянци и секви други се нареждат още в 4часа на местата и дебре ли си мислят че ще скъсат скобарите

Защо някой ден не пробваш да станеш рано и да си изпиеш кафето на реката, може да ти хареса, пък и с някой колега може да побъбриш.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- фен клуб-скобар
Пепи, не всички ходим за риба с колелото. Това, че селото ти е на реката на я прави твоя
"Рибарите" станахте толкова много, че на нас истинските риболовци ни се налага на ставаме доста рано и да се борим освен с рибите и с недоспиването на реката.
Защо някой ден не пробваш да станеш рано и да си изпиеш кафето на реката, може да ти хареса, пък и с някой колега може да побъбриш.
[/quote]
Последните години може би съм спал на Искъра повече отколкото в къщи всяка седмица отиваме в четвъртък на обяд и се прибираме в неделя стават много готини излети а пък през седмицата сме там когато имаме време а за колелото не ми трябва щото от нас до искъра са около 400 метра добре че мине некой и друг РЕЙС и дойде некой софиянец та да видиме и ние цивилизация и как се спортува
А добрия риболовец винаги ще намери подходящо място на реката да си покаже класиката
УСПЕХ риболовецо и много ползотворни излети

Последните години може би съм спал на Искъра повече отколкото в къщи всяка седмица отиваме в четвъртък на обяд и се прибираме в неделя стават много готини излети а пък през седмицата сме там когато имаме време а за колелото не ми трябва щото от нас до искъра са около 400 метра добре че мине некой и друг РЕЙС и дойде некой софиянец та да видиме и ние цивилизация и как се спортува
А добрия риболовец винаги ще намери подходящо място на реката да си покаже класиката

-
- сериозен играч
е утре че почивам ,сори ,мога само да ви пожелаем успехrevox написа:В неделя една групичка от Пазарджик ще пристигнем на с.Невестино да пробваме алая.Ако някой колега от форума има желание,може да заповяда да се запознаем и да побъбрим.Иска ми се Венци-разбивача на скобарите ако може да ни навести,та да видим някой дяволук от него,за да хванем и ние по някое рибе
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Последните години може би съм спал на Искъра повече отколкото в къщи всяка седмица отиваме в четвъртък на обяд и се прибираме в неделя стават много готини излети а пък през седмицата сме там когато имаме време а за колелото не ми трябва щото от нас до искъра са около 400 метра добре че мине некой и друг РЕЙС и дойде некой софиянец та да видиме и ние цивилизация и как се спортуваjultopepi написа:Пепи, не всички ходим за риба с колелото. Това, че селото ти е на реката на я прави твоя"Рибарите" станахте толкова много, че на нас истинските риболовци ни се налага на ставаме доста рано и да се борим освен с рибите и с недоспиването на реката.

подкрепям те пепи,само искам да кажа че прехвалените ,,истински риболовци,, са се учили от нас да ловят риба,много пъти са ни гледали как ги тепаме,и се увъртат като котка в месарски магазин,да гледат кво става,и на какво ловим,качеството на рибаря не се измерва по дължината на неговата пръчка,не си мислете че сте измислили топлата вода,ми елате някои път на Ч. БРЯГ да направим едно състезание,ако сте навити аз ще го организирам,кво ще кажеш чирус,навит ли си на едно съсътезание

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Как да няма бе, ето го.
Винаги съм навит за състезание, но много ми се иска да е на повече от 400м от вас
не че нещо, ама ми е крива задната капла и докато стигна ще ми се развали захранката

Винаги съм навит за състезание, но много ми се иска да е на повече от 400м от вас

не че нещо, ама ми е крива задната капла и докато стигна ще ми се развали захранката

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- Бисо
- сериозен играч
ribolovcho написа:jultopepi написа: подкрепям те пепи,само искам да кажа че прехвалените ,,истински риболовци,, са се учили от нас да ловят риба,много пъти са ни гледали как ги тепаме,и се увъртат като котка в месарски магазин,да гледат кво става,и на какво ловим,качеството на рибаря не се измерва по дължината на неговата пръчка,не си мислете че сте измислили топлата вода,ми елате някои път на Ч. БРЯГ да направим едно състезание,ако сте навити аз ще го организирам,кво ще кажеш чирус,навит ли си на едно съсътезание
"Колега",и аз не съм от Софето,и мене са ме водили на екскурзия "на Цумата и Ендекато на културата"

Не за друго,а за да ме осветлеш по некои въпроси,за риби и монтажи за река

Те тоа примерно,сигорно е за Йедри СкобарЙе:

или па те тоа

Или па нещо за въдиците.Как казваш,не зависи от дължината ,а от броя на същите:

И требе да ти каем,че и аз съм ви гледал как ги "тепате",и ми е идело вас да ви утепам

П.п.
Не се заяждам,но ако бях на твое място,щях да се възползвам от правото си ......да мълча.
Поздрави.
П.п.п.
Снимките са от твоята галерия.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.