Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Макара та макара...най доброто за сома : Corboss 510
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
- EmilAlexov
- новобранец
r
Отче ами сега като дойдат и другите две а ти си взел вече ко ше ги праим.
-
- сериозен играч
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: r
Не се притеснявай Емо,EmilAlexov написа:Отче ами сега като дойдат и другите две а ти си взел вече ко ше ги праим.
И аз мога да взема една.
-
- сериозен играч
-
- новобранец
- Обратна връзка:
още не знам колко е добра въпреки че е много добра но на вьнщен вид направо е уникална

Последно промяна от m_nanchev на Сря Дек 13, 2006 7:05 pm, променено общо 10 пъти.
-
- сериозен играч
не само на външен вид..тя е истинско бижу и ще ти върши дълги години работа !
айде...вече си в отбора...честита заявка
остава на не я чакаш 2 години като мен....
а когато ти дойде и вече е у теб моля те дай отзиви тук..щото познаващите я са много
и се научи да даваш картинки тук в темата
айде...вече си в отбора...честита заявка

а когато ти дойде и вече е у теб моля те дай отзиви тук..щото познаващите я са много

и се научи да даваш картинки тук в темата

Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
както можеш и сам да се сетиш не съм питал но пък сам осавил капаро
нали знаеш вица за дядото дето отивал на панаир и всички се изредили да му поръчват .накрая поръчало внучето дядо а на мене да ми купиш свилка и му дал пари.и дядото от панаира купил само свирка.другите го питали що така бе дядо-ами те за всичко пари ми изкаха.
нали знаеш вица за дядото дето отивал на панаир и всички се изредили да му поръчват .накрая поръчало внучето дядо а на мене да ми купиш свилка и му дал пари.и дядото от панаира купил само свирка.другите го питали що така бе дядо-ами те за всичко пари ми изкаха.
Жоро,като гледам колко записвания има и то само за една макара.Дали да не си направим едня фирма,която да обслужва участниците във форума.Всички,които имат желание да закупуват стоката чрез форума по цени на едро,защото сме голям потребител.А всеки клиент от нас да оставя 10процента от отстъпката си за зарибяване.Мисля,че не е лоша идея.Може да се уреди със складовете.Важи и за лодки и двигатели.Мисля,че имам позиции на всякъде.Така всеки клиент ще е доволен от покупката си и ще е дал лептата си за зарибяване без да му тежи финансово.Напротив и вълка сит и агнето цяло.Ако има добри отзиви моля операторите да се свържат с мен.За да се измисли от всички нас.Дано не е глупаво това ,което предлагам.