Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Какво мислите за блесните на Шекспир
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега sandy,sandy написа:ами клатушки ве4е имам мепс аглия 4 номер имам и бая други като балцер диабло и колониел и караджи моски робинзони, SOM, баси като знам последната седмица що желязо натварих
дано си е струвало обаче!:)
Мерси за отговора ще се пробва всичко та и воблери на ружно па4е!:) и ако не хвана нищо влизам с ръце да ги ловя![]()
![]()
![]()
![]()
От мен да знаеш По добро за момента на пазара от MEPSS няма

Говорим за плитки и не много дълбоки води.
Много лесно завъртане на перото,което позволява умерено водене на блесната и предаване на "живот" на желязната примамка.
Лично аз имам добри успехи на Mepps Aglia жълта с червени петна или чиста такава.
Все още нямам слука на хвалената от колегите MEPSS BLACK FURRY
но аз трудно се отказвам и продължавам да дерзая

Дерзаите и вие

Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат теб!
--- Конфуций---
--- Конфуций---
Пу, какъв категоричен извод...Че са съвсем прилични блесни две мнения няма, но на-добрите...vIdRaTa написа:...От мен да знаеш По добро за момента на пазара от MEPSS няма![]()
...
Има Myran, Panther Martin...Вярно, че са малко по скъпички, но не трябва да изпадаме в положението на лисицата с гроздето...

И Блу Фокс има - много добри блесни. И евтини.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- sandy
- ще става разбирач
Абе незнам кое е най-доброто ама в събота умрех от студ голямо мятане голямо чудо беше.............. и едно пипване нямах нито на спининга нито на тапа
, скъсах 2 блесни уморих си акумулатора заради тъпите глупости на КАТ да се кара с пуснати светлени през деня и като не съм свикнал 5 часа си светят наште ама кой да види че накрая никакъв ток и 2 часа яко буране през едни поляни с храсти и бабуни бахти риболова
Незнам при вас колеги как е било но при мен............. тва беше най-гадния риболов който съм имал до сега

Незнам при вас колеги как е било но при мен............. тва беше най-гадния риболов който съм имал до сега

- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мунчо,Мунчо написа:Пу, какъв категоричен извод...Че са съвсем прилични блесни две мнения няма, но на-добрите...vIdRaTa написа:...От мен да знаеш По добро за момента на пазара от MEPSS няма![]()
...
Има Myran, Panther Martin...Вярно, че са малко по скъпички, но не трябва да изпадаме в положението на лисицата с гроздето...![]()
И Блу Фокс има - много добри блесни. И евтини.
Както съм написал това е мое лично мнение.
Не искам да споря за това,но не винаги цената( Myran, Panther Martin...)определя качеството

--- Конфуций---
--- Конфуций---
Az не видях да пише, че това е лично твое мнение в по-горния пост. С това: "От мен да знаеш..." не звучи баш като споделено лично мнение, а по скоро като насаждане на чуждо...vIdRaTa написа:Мунчо,
Както съм написал това е мое лично мнение.
Не искам да споря за това,но не винаги цената( Myran, Panther Martin...)определя качеството

Просто другите не им отстъпват по нищо, да не кажем нещо повече. Колкото до цената, скъпи са у нас - нашата търговия се отличава с някои особености

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Хъ хъ , от га ги предпочиташ тия блясни бре Муньо
обръкал си им хронологията кат гуедам , начи та поправа малце - Мюран ,Блу фокс , Пантер Мартин
vIdRaTa е пич , догодина кат се засиля по Смолянско - Ардино - Триград - Златоградския район му дзвънкам за съвместен рибоулов ( е ако ме иска де
) и ще му давам да прави съпоставки между Мюрани , Пантери , Мепсове и една купчина знайни и незнайни блесни и фофлери ( е ако му се занимава де
) па от него кат домакин черпенето 

обръкал си им хронологията кат гуедам , начи та поправа малце - Мюран ,Блу фокс , Пантер Мартин

vIdRaTa е пич , догодина кат се засиля по Смолянско - Ардино - Триград - Златоградския район му дзвънкам за съвместен рибоулов ( е ако ме иска де

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добре си дошълПавел Иванов написа:Хъ хъ , от га ги предпочиташ тия блясни бре Муньо![]()
обръкал си им хронологията кат гуедам , начи та поправа малце - Мюран ,Блу фокс , Пантер Мартин![]()
![]()
![]()
vIdRaTa е пич , догодина кат се засиля по Смолянско - Ардино - Триград - Златоградския район му дзвънкам за съвместен рибоулов ( е ако ме иска де) и ще му давам да прави съпоставки между Мюрани , Пантери , Мепсове и една купчина знайни и незнайни блесни и фофлери ( е ако му се занимава де
) па от него кат домакин черпенето

Когато имаш път на сам можеш да пишеш

--- Конфуций---
--- Конфуций---
- Павел Иванов
- vIdRaTa
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Има много неубоцкани
, но за съжаление повечето от тях са в платените водоеми
Ако ИАРА не се бяха сетили да забранят риболова на балканска пастърва в делнични дни май и тази малка популация нямаше да остане
Е все още се закача по някоя петниста на куката
, така че
може да провериш дали ще гони твоите Мюран ,Блу фокс , Пантер Мартин

Ако ИАРА не се бяха сетили да забранят риболова на балканска пастърва в делнични дни май и тази малка популация нямаше да остане

Е все още се закача по някоя петниста на куката

може да провериш дали ще гони твоите Мюран ,Блу фокс , Пантер Мартин

--- Конфуций---
--- Конфуций---
- Павел Иванов