Дали има светлина в тунела!?

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

Geleto
фен клуб-скобар

Дали има светлина в тунела!?

Мнение от Geleto »

Колеги, първо се извинявам ако темата не е в грешния раздел!
Значи така, днес бях на Струма на село железница при моста на Стримона! Нямам снимки, щото нямам апарат и с телефона не стават качествени! Излета беше нормален, освен вятърът който след обяд щеше да ме издуха! Но темата не е за това! Бях приятно изненадан след като на реката във ВТОРНИК се появиха двама горски и един ПОЛИЦАЙ!!! Проверяваха наред и съставиха акт на един колега щото беше без билет, а доста хора прибраха такъмите след тяхното минаване! Мисля даже, че събираха и въдици, но не съм сигурен! А аз глупакът съм си забутал някъде билета и не можех да го намеря, за което се извиних и бях готов да си понеса санкцията, но хората се оказаха печени и се смилиха над мен! Доколкото знам може да се провери билетът по телефона, но това струва някаква такса от 2 лв. мисля! И между другото, това не бяха горските, които обикалят обикновенно и които на местните без билет и на помпачите отправяха устни забележки! Та мисълта ми беше, дали има светлина в тунела, и дали времето, когато човекът с мрежичка и "драскачът - риболовът на помпане" ще се страхуват да припарят до реката?
И между другото, ловях на троха, за захранка, само леб(както казва бате Венци), скобарът взимаше, но плахо и май само буташе :D ! Сигурно бях напипал бутачите, а не водачите :D !
Айде със здраве и наздраве!
Geleto
фен клуб-скобар

Re: Дали има светлина в тунела!?

Мнение от Geleto »

А доколкото разбрах от един колега и на Невестино или на Пастух са минавали вчера и са съставяли актове, пускали са риба от телени живарници, щото превишават разрешеното количество и умират нагъчкани в малки живарници!
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Няма светлина, щом си минал метър :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

snegk написа:Няма светлина, щом си минал метър :lol:
:wink:
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Geleto
фен клуб-скобар

Мнение от Geleto »

Колега, аз имам билет! И сега като съм го загубил кво! Еми ше ми го проверява по тел. и ще си плащам по 2 лв. всеки път и тва е! "Много почнахме да спазваме закона нещо"!!!
BogdanSim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BogdanSim »

Не виждам светлина от никъде .Всяка седмица има репортажи от "колеги" с улов от по 20-30 кила риба,при разрешени 3 , и във форума получават само похвали и притеснения дали ще им стигнат бурканите.Колкото и да е жалко ,това е истината.
Ако искате да разсмеете Бог - разкажете му плановете си.
snegk

Мнение от snegk »

BogdanSim написа:Не виждам светлина от никъде .Всяка седмица има репортажи от "колеги" с улов от по 20-30 кила риба,при разрешени 3 , и във форума получават само похвали и притеснения дали ще им стигнат бурканите.Колкото и да е жалко ,това е истината.
:smt023
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Geleto написа:Колега, аз имам билет! И сега като съм го загубил кво! Еми ше ми го проверява по тел. и ще си плащам по 2 лв. всеки път и тва е! "Много почнахме да спазваме закона нещо"!!!
По принцип дубликатът струва 4 лева......... ако искаш разбира се да си извадиш :idea:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Geleto
фен клуб-скобар

Мнение от Geleto »

bat_boiko_nikolov написа:
Geleto написа:Колега, аз имам билет! И сега като съм го загубил кво! Еми ше ми го проверява по тел. и ще си плащам по 2 лв. всеки път и тва е! "Много почнахме да спазваме закона нещо"!!!
По принцип дубликатът струва 4 лева......... ако искаш разбира се да си извадиш :idea:
Мерси колега, незнаех! Ще го направя при първа възможност!
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

BogdanSim написа:Не виждам светлина от никъде .Всяка седмица има репортажи от "колеги" с улов от по 20-30 кила риба,при разрешени 3 , и във форума получават само похвали и притеснения дали ще им стигнат бурканите.Колкото и да е жалко ,това е истината.
Къди ги видя тия 20-30 кила риба?И то всяка седмица.
Аватар
ded
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ded »

Колегата Snegk го е казал щом не си го носиш трябва глоба ако не всичко е лична преценка а закона не такъв все едно да си забравя книжката и да ме пуснат че съм готин не че нямам.нИЩОЛИЧНО.
Тоз, който падне в бой той не умира.
cucko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от cucko »

Трябва повече такива новини да се излъчват!
Писна ми с тая черна хроника! :wink:
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
nikozia
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nikozia »

Браво поне там проверят за 2 години и доста ходения на различни места ме провериха само веднъж на Пънчарево :lol:
А лятото се оплетох в мрежа на р. Арда докато си плувах.
Спининг Клуб " АБИЧИ "
BogdanSim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BogdanSim »

saksi написа:
Разгледай във форума последните 15-20 мнения и ще видиш поне 1-2 такива риболова .Не ми се спори ,просто това е моето мнение . :wink:
Ако искате да разсмеете Бог - разкажете му плановете си.
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

saksi написа:
Как къде :?: разгледаи моят риболовен излет .На теца бях в събота и неделя :drinkers: Охраната мина и каза че ловят толупи по 30 кг .Попитах пускат ли ги те ми се смееха :lol: пускат ги ама в чувалите.Шарани видях също как се товареха в багажника в чувал. Никулден идва :!: Месари :!:
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовен билет и документи”