Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Аз ли не съм добре!?
Модератор: dantho.mihov
- kostakosta
- научил се да хвърля
Аз ли не съм добре!?
Доста чета в този сайт и рядко пиша.Не защото съм неграмотен,но....... има колеги,които това май въобще не ги притеснява.За да онагледя мнението си ще ви предложа следния цитат:
колеги днеска ходих на арката на прибои .висях цяал ден и нищо ама апсалутно капо
.друк път поне даваше нещо една щука или клен ,тъкаче ако сте решили да ходите там няма смисъл по добре на стефъново там кълве време на време .успех колеги. 
Не искам да се правя на цербер, но това е направо кощунство с българския език.От доста време забелязвам,че се пише тотално неграмотно (не само тук) но този направо ме застреля!
Колеги!Не може да се иска всеки да е спец в българския език.И аз не съм-само един прост инженер съм.Но като не можеш да пишеш поне малко грамотно-инсталирай си някаква програмка за правопис бе колега!Защо трябва да се излагаш пред толкова хора!?
колеги днеска ходих на арката на прибои .висях цяал ден и нищо ама апсалутно капо

Не искам да се правя на цербер, но това е направо кощунство с българския език.От доста време забелязвам,че се пише тотално неграмотно (не само тук) но този направо ме застреля!
Колеги!Не може да се иска всеки да е спец в българския език.И аз не съм-само един прост инженер съм.Но като не можеш да пишеш поне малко грамотно-инсталирай си някаква програмка за правопис бе колега!Защо трябва да се излагаш пред толкова хора!?
-
- новобранец
Re: Аз ли не съм добре!?
Прав си!
-
- вече хвърля и на тежко
Прав си донякаде но от друга страна.....
-
- вече хвърля и на тежко
По въпроса има писано доста. Има си дори отделна тема или даже теми. Периодично някой като теб се сеща, че правописа и изразяването на някои колеги не е на ниво и се почва, но според мен без полза. На никой не му пука в тая жега
, кервана си върви кучетата и те... Всъщност май не си чел доста, иначе нямаше наново да повдигаш въпроса
! Ако някъде съм сбъркал - извинявай! Поздрави и успех!!!

- Анатоли Стоименов
- научил се да хвърля
Солидарност ли е какво ли......................?Bachev написа:Прав си донякаде но от друга страна.....

-
- ще става разбирач
Сигурен съм че си разбрал колегата какво иска да каже.Почти всички подобни грешки са поради това че тези колеги са свикнали да пишат на латиница и просто си цъкат същите клавиши.Важното според мен е да си лафим за риболов ,а тези грешки хич не ги отбелязвам.
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
Не се опитвай да повдигаш такива въпроси, че ще почнат да търсят и най-малките грешки и запетайки. Има някой хора тук дето са големи лингвистици и само чакат някой като теб.

Незнанието не е извинение.
- kostakosta
- научил се да хвърля
Това е голата истина, неграмотната маса се управлява къде-къде по-лесно...
На тази държава й трябват гласоподаватели, а не учени...[/quote]
За съжаление
и аз съм...
на това мнение
За съжаление
и аз съм...
на това мнение
-
- ще става разбирач
Да Марко, за съжаление е така... На никого не му пука ,че това не е просто правопис , а национално самочувствие.
Христо - наслука на всички
- tiktak
- ще става разбирач
Това е голата истина, неграмотната маса се управлява къде-къде по-лесно...
Мамка му... Точно така е !!!
Мамка му... Точно така е !!!
Абсолютно съм съгласен,че трябва да се пише максимално правилно(естествено максимално за всеки е различно),но при някои се забелязва,че грешното писане е нарочно.Няма да давам примери с никой от форума,защото всеки е чел теми с такива измислени думи.Най важното е,че никъде в правилата не е взето под внимание това поведение,за модовете е по-важно че е на кирилица,другото няма значка.За финал ще кажа,че би трябвало теми с такива опити за писане на български да бъдат изтривани,а авторите предупрждавани,дори наказвани.Това е от мен,ако има пряко засегнати личности моля да ме извинят.Нищо лично към никой!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш.
Помни, че Ноевият ковчег е направен от аматьори.
Професионалистите са построили Титаник.
Помни, че Ноевият ковчег е направен от аматьори.
Професионалистите са построили Титаник.
-
- ще става разбирач
Мама му стара,и аз май повече чета отколкото пиша,но...
за някои мнения направо си трябва преводач.
Надявам се,че никой не се впряга за някоя запетая,или пропусната буква,но то си е...БАХТИ инеграмотния народ бе!!!
за някои мнения направо си трябва преводач.
Надявам се,че никой не се впряга за някоя запетая,или пропусната буква,но то си е...БАХТИ инеграмотния народ бе!!!
-
- ще става разбирач
Ами честно казано яд ме е на такива теми . Като пише някой че е хванал някоя готина риба ,или за някой супер излет , всички -браво,браво и т.н. Да обаче след това тоя с готините риби е допуснал някоя неволна грешка , и някой от ония с бравото го наругават.Мисълта ми е че е по-важно да си говорим за риболов,и на тези неща да не се впрягаме много.slivnalia написа:борислав енчев » 02 Дек 2009, 20:52
Лигльовци![]()
![]()
![]()
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !