Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Шабла и Тюленово
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: Шабла и Тюленово
Днес ходих ... Морето ужас .. отказах се и да пробвам страшни вални 3.5 бала
Също така морето днес зе и жертви в района ... Шабла- Кампинг двама рибари с лодка ... дочух че единият е намерен и е в болница а другия без следа тва е което знам аз ... 

!!!НАСЛУКА!!!
На плажа на Шабла бъкало от акули.Братята румънци ги ловели с ръце.Те пък кога се осведомиха.А какво ли е накарало акулите да излязат на плитко

-
- вече хвърля и на тежко
Ако може да се вярва на Телеграфribkata написа:Странно! Някой ако има инфо да даде...?

Чукни

!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
-
- научил се да хвърля
Това нещо, дали се хваща с въдица -
Дали да не проверим информацията в събота

Дали да не проверим информацията в събота

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
И още как.Слагай 2/0 или 3, бидем 0.40 - майка 0.45 или 0.50,граца на куките и пускай на дъното.str.hadjiev написа:Това нещо, дали се хваща с въдица -![]()
Според мен,може да се вярва на информацията.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- вече хвърля и на тежко
По информация от Шабла, НЯМА такова животно. Вчера са извадили парагат с триста куки и рибарите са взели ДВЕ акули. Така, че е чиста вестникарска пускавица.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
-
- научил се да хвърля
nikgeo Същото инфо имам и аз на парагат само две акули
Дядото живее там 

!!!НАСЛУКА!!!
-
- научил се да хвърля
Ееее 

След коментиране на ситуацията с колеги,които са по навътре в материята риболов на акули,се стигна до следния извод.Акулите,а и останалите дънни морски обитатели,са се повлияли от земетресенията в района и затова са излезли на плитки участъци.Но в същото време не налитат на стръв,понеже се чувствали дезиорентирани.Значи ги има,ама ги няма,щото никой не хващааа...Е ..нищо и на нашата улица(въдица)някой ден ще изгрее слънце(ще се ковне някоя акулка) 

-
- вече хвърля и на тежко
тоест ... няма смисъл да се пробва ... щото аз бях запланувал ходене към шабла в неделя ... днес на работа маистора цял ден ми приказва някакъв негов приятел от там му бил казал че имало много лодки около брега , много акула ловели .... съмнява ме никои в форума да не е информиран за ситуацията .... щото пък също така преди ден , два , колега на баща ми каза че бил по буните с бомбардата и както си мятал видял няква перка на повърхността .... явно не са излезли само там .... но дали ще се ловят на въдица?
-
- вече хвърля и на тежко
лично мнение щото си ходил тея дни или щото да се направиш че много им разбираш на акулите