Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Един делник по Тунджа 2
- Local
- учете се от него
Един делник по Тунджа 2
Здравейте приятели, айде пак на път към любимата Тунджа, тръгване в ранни зори, само че тоя път към мен и Doktor5 се присъедини и The Master of Silicon a.k.a. Каридата.
Дестинацията пак беше река Тунджа в района на гр. Елхово. В бурен смях през целия път и със светлинна скорост ( Доктора нямаше търпение)

и след малко пехо-трип се добрахме до местата тъкмо на развиделяване. Оставихме Доктора да разполага панаира, щеката и платформата, а ние с Silicon Masta забихме към, моето място от предния път където лових на болонеза. Този път дори подготовката беше по усърдна.
Бях направил малко от тези...

Някои кюстендилски колеги биха казали, че това е невероятно малко количество, но за Тунджа и "гъстите й риби" е напълно достатъчно, примесено заедно MVDE River Ace и бял червей. Риболова почна доста вяло и така си остана и през целия ден, въпреки многократните сменяния на тактики и монтажи.
За съжаление Доктора и Коцето останаха капо, но съм сигурен че съвсем скоро ще си го върнат
, аз успях да уловя 7 риби на изтичане с леко задържане на болото, всички риби бяха яли от манджата и взимаха само на жълъдов. Изтичах с 2 гр буренце , утежнение - верижка и кука Kamasan B611, кой каквото иска да ви разправя, за мен това е куката, 7 удара - 7 риби... Ето го и скромния улов, въпреки това рибите са с доста добри размери и направя невероятно удоволствие като ги вадиш, много са борбени.

Ами това е, този път скромно, но от сърце
Очаквайте реванша... to be continued...

и след малко пехо-трип се добрахме до местата тъкмо на развиделяване. Оставихме Доктора да разполага панаира, щеката и платформата, а ние с Silicon Masta забихме към, моето място от предния път където лових на болонеза. Този път дори подготовката беше по усърдна.
Бях направил малко от тези...
Някои кюстендилски колеги биха казали, че това е невероятно малко количество, но за Тунджа и "гъстите й риби" е напълно достатъчно, примесено заедно MVDE River Ace и бял червей. Риболова почна доста вяло и така си остана и през целия ден, въпреки многократните сменяния на тактики и монтажи.
За съжаление Доктора и Коцето останаха капо, но съм сигурен че съвсем скоро ще си го върнат

Ами това е, този път скромно, но от сърце

Клавиатура риба не лови!!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Един делник по Тунджа 2
добре си хванал
като се има на предвид че някой хора валати вьртят а други като мен и за риба не ходят вече 

-
- сериозен играч
Внимавай със скоростта колега,за да стигаш винаги цял до водоема!!!
- Local
- учете се от него
Километража е развален, винаги показва толковаdobrin_dinev написа:Внимавай със скоростта колега,за да стигаш винаги цял до водоема!!!

Клавиатура риба не лови!!!
-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
е бива не си капо другия път повече ще има
с повечко леб

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
- ninastefanina
- сериозен играч
Добре сте се справили.Бравост 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- сериозен играч

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- daniel_g
- разбира нещата
Има няма, за майстора винаги има 

- PREDATORst
- ще става разбирач
Има няква греда в тая снимка!Стрелката на оборотомера е под 4 няма начин да е с тая скоростdobrin_dinev написа:Внимавай със скоростта колега,за да стигаш винаги цял до водоема!!!
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тая скорост да не е породена от новата "каска" и очила които си показал на аватара
Поздравления за улова

Поздравления за улова

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
Браво на групата. 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кофти за слабия риболов, явно трябва да се застуди по-сериозно и тогава да се активизират скубитата. Но ви се кефя, че пак сте били до реката, хайде третия излет да е с пълни кофи от яки тупалки, вие си го можете тва 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Бисо
- сериозен играч
Когато рибите са гъсти,всеки може да се праи на майстор,но е на такива места си проличава истинския.......
Браво Локи.
Браво Локи.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- и господ не е толокова добър
Супер 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.