Никулден

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Никулден

Мнение от Светльо-toxin34 »

Бракониерите се активизираха преди Никулден

Само за последните 24 ч. е иззета над 250 кг. бракониерска риба.

За това съобщи шефът на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури Йордан Стайков, цитиран от money.bg.

Той посочи, че в последните дни бракониерските набези са се увеличили в голяма степен.

Близо половин тон контрабандна риба е била заловена от териториалните подразделения на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури през последната седмица.

Засилените проверки, които обхващат територията на цялата страна, са във връзка с наближаващия празник Никулден, обясни Стайков.

През последното денонощие контрабандна риба е била извадена от язовир "Мандра", Бургаско и от язовир „Пясъчник" в Пловдив.

Рибата ще бъде предоставена на училища и социални патронажи. В района на Благоевградско, от пазара е била изтеглена риба, която се е продавала почти на земята.

В резултат на направените проверки са отнети около 50 контрабандни лодки, посочи още Стайков, като допълни, че това е голям успех.

Над 32 000 са извършените проверки от началото на годината досега. В резултат на това са съставени 3000 постановления. Конфискуваната риба възлиза на близо 3000 кг.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
MECHOLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Никулден

Мнение от MECHOLIN »

Колко хиляди сме рибарите ?Аз мисля,че агенцията не работи както трябва и е длъжница на тези които я финансират .А това сме ние.Да работят ,но по стари и неефективни методи.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Ами гледах по- новините, само цигани продават риба.Сигурно и ще препродават, но това е само за камуфлаж на документите.Взимат от арендатор 100кг. а продават тонове с този документ.Щеше да има проверки, да има, но никой не проверява за продаденото количество, спрямо документите. :evil: :twisted: :finga:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
kabaero
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kabaero »

snegk написа:Ами гледах по- новините, само цигани продават риба.Сигурно и ще препродават, но това е само за камуфлаж на документите.Взимат от арендатор 100кг. а продават тонове с този документ.Щеше да има проверки, да има, но никой не проверява за продаденото количество, спрямо документите. :evil: :twisted: :finga:
Много си прав Илийка , а аз още не съм видял циганин да арендова водоем " нали трябва и да работи ". Ако почнат да плащат майчински на мангалките за всяка рибка може и да вида таквоз нещо. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”