Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Скаленско езеро
Модератор: sapuna
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Скаленско езеро
"slavikos", селото на бащата е Дъбовица. Много време мина откакто не съм стъпвал на този иначе прекрасен язовир. Лятото поне веднъж отпочивам там и ако тази година го направя то на 100% ще посетя язовира! Там винаги съм хващал костури, но никога не съм хвърлял за шаран, ти улавял ли си някога?
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
-
- научил се да хвърля
колеги ако има скорошна информация споделете, че и аз имам мерак за тоя язовир, вьпреки че са му е... майката с мрежи сигорно 

- Георги Кръстев
- сериозен играч
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Замислил съм през седмицата да посетя водоема, но имам няколко въпроса. Сега къде е най-добре да застана за да търся хищник и на какво дава най-добре? Отзиви ще има ...
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Колега и аз чаках инфо от хора на които им е близо и са го посетили, но уви . Ще т епомоля ако ходиш огледай ка стоят нещат аи драсни два реда . Благодар я предварително.!!!
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- YordanDanev
- сериозен играч
Сега на въдица дребен костур много, а иначе дава хубава риба на мрежи
мисля повече да не ходя там.

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Провалиха ми се плановете(те за това са и планове, де), но все пак ако някой ходи или знае нещо певече, нека да бъде полезен. Само да питам за хищник освен костур, друго?Георги Кръстев написа:Колега и аз чаках инфо от хора на които им е близо и са го посетили, но уви . Ще т епомоля ако ходиш огледай ка стоят нещат аи драсни два реда . Благодар я предварително.!!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ИмаШЕ и бяла риба, прекрасна там, но преди да почнат масираните бракониерски набези ... сега не знам дали си струва ходене там въобще 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Малко късно се включвам, за което се извинявам че не отговорих на доста питания. Лошото е че всяка вечер се пускат мрежи там, иначе риба има, отново започна да излиза и по някоя сулка а тази година видях змиорка която не бях виждал от поне 10 години. В плитчината, източната част на езерото излизат таранки и шаранчета. в момента по камъните и около кулата е добре да се хвърля за костур, по това време започва да излиза и по голям иначе не е много едър. Най добрата стръв е ситна рибка или торен червей. Слава богу слънчевки рядко се срещат за разлика от второто езеро. Раци също има не са изчезнали, това ни беше мезето това лято
След седмица заминавам и оставам там за коледа и ще имам време и да помятам, ще пиша какво има. Наслука!

-
- ще става разбирач
как е някакво инфо
Сега виждам , че има и тема за това иначе интересно езеро , НО .... едно голямо "НО" ... за какви костури , за какви змиорки или сулки става въпрос
... та те , мрежите им , стояха ачик и през деня
.... а пък `къв вятър ме брули преди 2-3 седмици...
не е за разправяне....

-
- разбира нещата
Ми там си духа ,за съжаление понякога доста.Салмо ще споделиш ли малко прясно инфо?Знам че е опоскан ама знае ли човек...
Проба му е майката!
Ами нищо , просто нищо... Обиколих го два пъти , воблери , блесни , туистъри , клатушки , кастмастери и нищо , просто нищо .... а като видях и мрежата...seefeel написа:Ми там си духа ,за съжаление понякога доста.Салмо ще споделиш ли малко прясно инфо?Знам че е опоскан ама знае ли човек...