Ремонт на дистанциона лодка

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Ремонт на дистанциона лодка

Мнение от chestarfield »

Лодката си има ток, дистанционото също, но не дава сигнал към лодката. :?
Както си разпъвах на 100 метър стана неоправляема, та си е издърпах с въдицата за разпъване.Батерията беше заредена на 1 разпъване ми направи номера.
Ако някой знае майстор около Пловдив който се занимава с такива неща да кажи адрес или телефонен номер много ще съм благодарен.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Ремонт на дистанциона лодка

Мнение от DrAkoN »

В Стара Загора има много добри майстори. Едните са тези от Тхно X а на другите момчета не знам адреса. Ако някой от форума знае да каже
creativ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от creativ »

Няма никаква разлика в управлението на лодка, автомобилче или самолетче. Та мисълта ми е попитай за майстор в магазините за продажба на такива модели. В София има специализирани магазини за модели и части за тях. Предполагам и в Пловдив. Със сигурност тези хора са компетентни или познават майстор, който да ти помогне. Лодката ти никакъв сигнал ли не приема или само серво машинката за управленито не работи? Отваря ли контейнера за стръвта? Има две чипчета за честотата на вълните едното в дистанционното а другото в лодката. Извади ги и ги постави пак възможно е да не дават хубав контакт.
Успех :smt023
Последно промяна от creativ на Съб Дек 05, 2009 11:50 pm, променено общо 1 път.
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

Дистанционни и разните му джажи за радиоупавляеми модели има в капана , мисля , че имат и сервизно обслужване !
Пловдив Ул. Христо Дюкмеджиев - Капана зад халите.
radobg1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от radobg1 »

http://modelistika.com/ Това е форума на моделистите в България там ще те насочат към кого да се обърнеш ,а може и да помогнат с някой който ги разбира и е близо до теб :D .Дано всичко се оправи бързо
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

0899416655 и 0890104903 Това са телефоните на човек които ще ти свърши работа.казва се Кольо.караи лодката при него и може да измисли нещо за по голям обхват :wink: :wink: :wink:

Можех и лично да те заведа но няма как да слезна от язовира че трябва да съм тук по Никул ден да не бракониерстват.Иначе,понеделник може лично да те заведа при него и на момента да ти свърши работа !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
MITKOY
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MITKOY »

Ако лодката ти преди е имала по голям обхват а сега не, проблема може да е в предавателя или приемника . Също така може да се е откачила антената , ако е имало и друг с RC лодка може да са съвпаднали честотите и затова да се е шашнала.Преди да идеш на майстор пробвай я на сухо .Някой който се занимава с електроника може да ти помогне или някой TV-техник.Само RC-управление да не е някоя евтиния.
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Благодаря колеги, ще използвам телефоните на Бат Любо най ми е удобно в Пловдив да е занеса за ремонт.
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”