Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Галерията с трофейни риби???
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Галерията с трофейни риби???
Пак няма да се спазват от човек без нито едно мнение във форума!
Предлагам конкретни мерки-Хора с по-малко от 50 мнения да НЯМАТ право да пускат снимки.Нека първо се научат на правилата и тогава(говоря специално в галерията)Иначе спокойно може да си поства теми и ако снимките са качени на друг сайт-примерно snimka.bg
Предлагам конкретни мерки-Хора с по-малко от 50 мнения да НЯМАТ право да пускат снимки.Нека първо се научат на правилата и тогава(говоря специално в галерията)Иначе спокойно може да си поства теми и ако снимките са качени на друг сайт-примерно snimka.bg
От къде знаеш рибите дали са бракониерски.Вярно има снимки който не са за гледане
но тъка му харесало да се покаже и се показал.
А за тези в темата, харесват ли тиhttp://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=30422
и с кървясълите ръце.Ами разните му опърлени прасета и други.Има си админ и модове който преценяват тези неща.
Според мене тая тема ще докара само дразги.
но тъка му харесало да се покаже и се показал.
А за тези в темата, харесват ли тиhttp://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=30422
и с кървясълите ръце.Ами разните му опърлени прасета и други.Има си админ и модове който преценяват тези неща.
Според мене тая тема ще докара само дразги.

-
- кандидат преподавател
И защо си мислиш че ,потребител с повече от 50-100-1000 мнения ще спазва правилата.То това май не зависи от мненията,а от акълаSecret Carp написа:Пак няма да се спазват от човек без нито едно мнение във форума!
Предлагам конкретни мерки-Хора с по-малко от 50 мнения да НЯМАТ право да пускат снимки.Нека първо се научат на правилата

- barutchiata ©
- Администратор
В галерията има права само Fixxer, или с други думи администратора и собственика на сайта и форума.Колкото до такива снимки със или без нашата галерия ще ги има, защото сайтове за качване на снимки бол, а пичове пускащи ги колко щеш.
-
- разбира нещата
Жалко.Ще му пиша Л.С,та дано ги изтрие.
Според мен не е важно дали има и други сайтове за качване на снимки ит.н.Въпроса е тук да ги няма.
Има си правила и както държим да се спазват във форума,така трябва се спазват и в галериятапонеже там постват сними,хора регистрирани във форума.
Според мен не е важно дали има и други сайтове за качване на снимки ит.н.Въпроса е тук да ги няма.
Има си правила и както държим да се спазват във форума,така трябва се спазват и в галериятапонеже там постват сними,хора регистрирани във форума.
- CrossFire
- разбира нещата
Аз искам да попитам нещо. Случва ми се докато разглеждам галерията да попадам на снимки, на които бих желал да разгледам мннията на потребителя, който ги е качил. Но аз ли не се справям или няма как да вляза в профила му, а от там и да отида на мненията му!?

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ами да му беше пуснал лично на Барута...Secret Carp написа:Пичове не пуснх темата за да плюем в нея и т.н...Просто исках да разбера кой контролира галериите за да се намеси.Моля всички колеги да не сеят повече негативизми,а да гледаме напред.Барута е пич и ще свърши работаОттам нататък следва да сме по-наблюдателни и да му пишем за нередности щото човека не е господ да огрява навсякъде.

Господа анти-месари, нЪл и кюфтетата и кебапите, които набивате, едно време мирно са пасли по поляните?
А'ре стига с тези рибофилски изказвания, а?

Била леко кръвнала някоя риба..., ами може да е била нещо неразположена, бре!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- сериозен играч
borislav58 написа:Ебати и героиствотода се докажеш че си ги скъсал рибоците. Месари
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- разбира нещата
Не си разбрал приятелю контекста на изказването ми.Става въпрос за снимките които са пуснати от бракониерите с мрежитеGODzillata написа: А'ре стига с тези рибофилски изказвания, а?![]()
Била леко кръвнала някоя риба..., ами може да е била нещо неразположена, бре!

-
Кире, ти си неразположен

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Колеги,
Преди време и аз се опитах да зачекна подобна тема,само че погледната под друг ъгъл,но... нищо не се получи!А...защо ли...?
Вижте сами..: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=30596
Преди време и аз се опитах да зачекна подобна тема,само че погледната под друг ъгъл,но... нищо не се получи!А...защо ли...?
Вижте сами..: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=30596
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Преди време и аз бях подпалил,но нищо не се случи.Не ми се вади темата-където гласува доста народ,но до някакви конкретни действия не се стигна.Примирих се и с факта че ''рибата на живота ти '' трябва да се изяде и с много други работи.Защото идва един момент в който ти писва и не ти се занимава.Secret Carp написа:Искам да попитам модовете имат ли право да трият снимки от галериите трофейни риби,категория шаран и т.н...
Нагледах се на бракониерски снимки там
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
- GODzillata
хех...Secret Carp написа: Не си разбрал приятелю контекста на изказването ми.Става въпрос за снимките които са пуснати от бракониерите с мрежите ...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- разбира нещата
Писах на Fixxer лично,видях,че е влизал след това,не знам дали го е прочел,но така или иначе за сега въпроса няма развитие.Може пък да му харесва в този вид