коментари към темата "Отивам на"

Модератор: sapuna

Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Това няма да стане с обявяването.Ние ходим кьдето няма хора.Иначе има проблем с риболова.Темата е добра от друг ьгьл.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Teleto написа:Това няма да стане с обявяването.Ние ходим кьдето няма хора.Иначе има проблем с риболова.Темата е добра от друг ьгьл.
Очаквах го.............. :idea: УЖАСНО ПРАВ Е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ето това държа да прочете НИКИТО..... :shock: :shock: :shock: и ТОРБАЛАН

сега момченца......вдянахте ли за кво ви дудня дядя ви поп и колко безкрайно е прав :idea: :idea: :idea:

ха мерси....НАУЧЕТЕ СЕ ДА СЛУШАТЕ КОГАТО ВИ ГОВОРЯ, А НЕ ДА СПОРИТЕ ....от куртоазия !

преди да прайте класаций...оповестени как се изказваше Сашко....ви давам съвет

правете ги и не изнасяйте резултати в публичното пространство защото

ИСТИНСКИЯ И КРАЕН РЕЗУЛТАТ ЩЕ Е УМОПОМРАЧИТЕЛЕН :idea:

ЗА ВСИНЦА НИ :idea: :idea: :idea: :twisted: :twisted: :twisted: :idea: :idea: :idea:

АЗ И СЕГА ЧАКАМ ДА ОТМИНЕ петък-неделя ЗА ДА СИ ИДАТ ТУРИСТИТЕ и едва тогава влизам за сом у водата...а вие ги докарайте и през седмицата....

ЕПТЕМ ЩЕ Я ВТАСАМЕ !

90% НЕ СА ВАДИЛИ ГОЛЯМ СОМ ОТ ЧЕТЯЩИТЕ ТУК и сега ще се попревъзбудят от тая идейка.....а нека първо се понаучат и тогава... :idea:

информацията която вече имат трябва и да смелят на практика...а затова се иска време..поне 3-5 лета....

едва тогава ще има сми от класаций....сега едва прохожда масовия риболовец в тоя вид риболов.....

МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ИЗРЕЧЕТЕ НА ГЛАС СЛОВА ОТ КОЙТО НЯМА ОТЪРВАНЕ ПОСЛЕ :idea:
Господ може всичко чада мой !
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

По повод класациите искам да кажа,че в последния брой ка списание на РИБА има нагледен опит да се направи световна фалшификация.Там на една моя снимка е монтиран сом в рьцете ми.Тои е хубав и голям,но не е мои.Не го правете и вие.Приемете го за майтап и не се учете на глупости...Сега ходи да доказваш,че нямаш сестра.Доста от сомовете научаваме точните кила след години и затова е хубаво да има ясни свидетелства и доказателства.Например за моя сом вьпреки многото свидетели има недоверие и в близки за мен хора.За него ще кажа,че е приспадната носилката с която е теглен.Показваше 86кг с леко докосване на опашката.Приех ме ,че е 83кг. за да няма приказки-и пак има.На такьв сом не се льже с 2-3кг.
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Teleto написа:По повод класациите искам да кажа,че в последния брой ка списание на РИБА има нагледен опит да се направи световна фалшификация.Там на една моя снимка е монтиран сом в рьцете ми.Тои е хубав и голям,но не е мои..
Имаш в предвид снимката с Ники-Канибала ли?
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Не-това е истина,новия брой на списанието-от вчера
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

Няма тема която да не е упропастена това направихте и с тази изрично помолих да не се коментира тук .Никои не те кара да взимаш когото и да било със себеси .

ИДЕЯТА БЕШЕ ПРОСТИЧКА ТРЪГВАШ ЗА РИБА И НЕ ТИ СЕ СЕДИ САМ НА ГЬОЛА ОБЕВЯВАШ ГО И АКО НЯКОЙ КОЙТО ТЕ ПОЗНАВА И ТИ НЯМАШ НИЩО ПРОТИВ ДА ВИДИШ ИДВА С ТЕБ.НИКОИ НЯМА ДА ХВАНЕ ТВОЙТА РИБА, И ДОРИ НИТО ЕДИН ОТ ФОРОМА ДА НЕ ДОИДЕ С ТЕБ НА РИБА ПАК ЩЕ ИМА ХОРА И ПАК ЩЕ ИМА КОИ ДА ТИ ПРЕЧИ .НА НАЗ СЕ НЯКОЙ ДРУГ НИ ПРЕЧИ А ТО СИ ТРЯБВА И КЪСМЕТ
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

msn идеята е добра но мисля че ще е по добре да става на ЛС. :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Трябва ти повече от късмет-трябва да си ръчкан.Извини ме ,че те засегнах.Исках да кажа,че ние се разделяме на 3 групи-въпреки,че ни е супер заедно.
Николай Стефанов
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Николай Стефанов »

Фуцата написа:msn идеята е добра но мисля че ще е по добре да става на ЛС. :wink:
:smt023
Сигурен съм, че и бракониерите попрочитат по нещичко....
Опитите не се броят - важен е крайният резултат !
emilkg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от emilkg »

Николай Стефанов написа:
Фуцата написа:msn идеята е добра но мисля че ще е по добре да става на ЛС. :wink:
Сигурен съм, че и бракониерите попрочитат по нещичко....
Какво си мислиш че ти знаеш а бракониерите не знаят (не съм бракониер) но те са пет пъти по информирани от теб.
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

[quote="emilkg"

Сигурен съм, че и бракониерите попрочитат по нещичко....[/quote] Какво си мислиш че ти знаеш а бракониерите не знаят (не съм бракониер) но те са пет пъти по информирани от теб.[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol:
Я елате рибенца при батко...
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

отивам на:

Мнение от Диканаров »

За мен си прав МСН и аз го правя. :smt038 Прави го и Ивак и Асини и други. Това, че отиваме някъде заедно не значи обезателно пълно кошче, обаче е сигурно приятното прекарване сред природата. :D Според мен и отзивите след това за излета ще са още по-полезни за колегите от форума, които се интересуват от това. :wink: :!: :wink: Нали основното е обмяна на инфо :!: А бракониерите с интернет не ще спрем, докато заедно може и да ги накараме да играят "тропаница". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Прав си бате.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”