ДА ПОКАЖЕМ ИЗКУСТВОТО ДА ХВАЩАШ И ДА СНИМАШ

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

ДА ПОКАЖЕМ ИЗКУСТВОТО ДА ХВАЩАШ И ДА СНИМАШ

Мнение от durumov »

ре6их да раздразня аудиторията с малко сним4ици, наро4но ги намалих да не си ги слагат в PC-татa за украса, ами да си хванат първо :lol: http://gallery.nariba.com/showgallery.p ... ppuser=627 >>> отиди на линка за да разгледаш
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Advokat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Advokat »

Това "да хващаш и да снимаш" не означаваше ли да пуснеш после рибата, което в случая явно не е станало ?
баща на рибарче
Аватар
pet55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pet55 »

Да пускаш заргана след като е уловена е безсмислено в 80 % от случаите рибите се умъртвяват при вадене на куката та дори често пъти трябва да се реже главата от страни на човката
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

за симките

Мнение от batmilen »

И аз си нося фотоапарата и имам някой добри снимки,като няма риба то снимки - бол.Много ми е трудно качването им във форума .Синът ми сега е в сесия,като приключи с изпитите може да качи няколко снимки.
Аватар
wohim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wohim »

pet55 написа:Да пускаш заргана след като е уловена е безсмислено в 80 % от случаите рибите се умъртвяват при вадене на куката та дори често пъти трябва да се реже главата от страни на човката
Съжалявам Колега,
обаче това не е така,
Колкото заргани хванах това лято, на нито една не се наложи да се прави такава гадна процедура. Даже видях и твои колеги които направо разчекваха главите на тези риби.
Много сте тъпи, ли не знам, но с помощта на пинсета става безпроблемно. А ако наистина си решил да пуснеш рибата можещ да срежеш влакното и това е, ама пуста лакомия
Аватар
pet55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pet55 »

и колко заргани хвана това лято 2 - 3 или по малко :D
Аватар
wohim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wohim »

pet55 написа:и колко заргани хвана това лято 2 - 3 или по малко :D
Достатъчно, за да се почерпим с приятели, но и доста върнах, защото бяха малки.
Но ме съмнява че след такова отношение като твоето, догодина ще има още по-малко.
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

По темата за пуснатите риби - да си призная не ми става добре когато и при най-голямото ми желание да я пусна - зарганата така захапала горката - никаква пинсета или уред за откачане не може да я спаси, особено ако е пасаж, който всеки момент ще си отиде и трябва да си бърз!
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

ОТНОСТНО ПОДМЯТАНЕТО НА ADVOKAT
за пуснатите риби:
Чувствам се предизвикан, имай в предвид , че изобщто не знаеш с кого си имаш работа-имам и снимки и архив - занимавам се 19 год. с телевизия и снимане, така че аргумента ти мога да го смачкам при повече свободно време - за да кача още снимки , а имам желание и за видео - само още проучвам форматите на файловете и дали сървъра ще го поеме - в каква резолюция и т.н. - не знам само каква е компетентноста ти с мултимедията за да продължа.Все пак съм склонен да го възприема като приятелска закачка. Впрочем не вярвам да ти е проблем да си купиш един GSM с камера и да си цъкаш снимчици - после си ги upload-ваш и т'ва е най-евтиния начин!В момента съм се заел да си правя серия screensaver-и za Samsung-а - на Риболовна тема с моята си хваната риба :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Браво Дурумов...

Мнение от batmilen »

Браво Дурумов много хубави снимки си направил.Ако искаш да видиш моите снимки,качих ги в сайта fishing-mania.com там намерих място.Не им обръщай внимание на тези как да кажа последователи на REX HUNT, погледали малко телевизия и хайде да целуваме рибите и да ги хвърляме обратно.Да ама голяма част от тези риби "надуват" корема и стават курбан защото по една или друга причина умират.Друга част те дразнят защото ти завиждат,какво по-сладко от лично уловената риба,прясно приготвена и поднесна на масата.Така, че дерзай Дурумов,хващай риба,прави снимки ... твоите са хубави , но моите по-ми харесват.P.S.Послушах съветати купих си ново телефонче с апаратче,то не че нямам апарати но новото си е по-добре,ще си взема и едно цифрово фото защото ми омръзна филмчетата да ги прехвърлям в "gpg" и други формати.
Публикувай отговор

Обратно към “Рибите, навици, особености и как да ги ловим.”