Сом на тролинг

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Re: Сом на тролинг

Мнение от yzyna »

julian nachevski написа:
Troli Rapala написа:А,някой хващал ли е два-три сома на тролинг за няколко часа? :wink:[/ след забраната веднъж закачих два но за цял ден един 3кг и един 8кг и 9 бели риби над 1.5кг но от тогава постепенно много лодки се впуснаха да влачат и рибата малко по малко се разреди
Юли,много скромно го раздаваш,знам че имаш доста инфо което можеш да споделиш :wink: ,старчето и той си мълчи,а ги поназнайва нещата!!!Така ли ще я караме?????? :roll:
julian nachevski
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от julian nachevski »

доста трофеи изкарах тази година от някой известни язовири но яз.Пясъчник няма сравнение много богат водоем. Незнам как се как се качват снимки иначе с удоволствие ще споделям доколкото сам заснел и записал няколко видео клипа.Специално за троли ще му споделя история в която една неделя се изкараха 4 или 5 трофейни 17кг 22кг 34кг 42кг от 4 лодки ще ги сабера по снимки имена и дати.След това аз закачих големия 62кг 210см беше един понеделник 06.07.09 тази дата няма да я забравя.
моята риба няма кой да я хване
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

julian nachevski написа:доста трофеи изкарах тази година от някой известни язовири но яз.Пясъчник няма сравнение много богат водоем. Незнам как се как се качват снимки иначе с удоволствие ще споделям доколкото сам заснел и записал няколко видео клипа.Специално за троли ще му споделя история в която една неделя се изкараха 4 или 5 трофейни 17кг 22кг 34кг 42кг от 4 лодки ще ги сабера по снимки имена и дати.След това аз закачих големия 62кг 210см беше един понеделник 06.07.09 тази дата няма да я забравя.
И на кой воблер стана всичко това....за 62-те кила питам.
Тролка пусни ми и ти някоя биячка са сом....може на лични.Ако сега не ми кажете ви обещавам и аз да не ви споделя за големия,който ще хвана 2010г.
Олд ман също е лисичка.....до кога, така ще я караме.Имена,като Трайчо Костов и Тихомир Бенчев са в миналото.За сега вярвам само на Кроки и на Сампо,защото са доказали,че са сериозни мъже. :wink: :idea: :) :)
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Ми то като спрете всички да споделяте, отде ще се учим ние начинаещите :D :D :D
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Emo-83 написа:
julian nachevski написа:доста трофеи изкарах тази година от някой известни язовири но яз.Пясъчник няма сравнение много богат водоем. Незнам как се как се качват снимки иначе с удоволствие ще споделям доколкото сам заснел и записал няколко видео клипа.Специално за троли ще му споделя история в която една неделя се изкараха 4 или 5 трофейни 17кг 22кг 34кг 42кг от 4 лодки ще ги сабера по снимки имена и дати.След това аз закачих големия 62кг 210см беше един понеделник 06.07.09 тази дата няма да я забравя.
И на кой воблер стана всичко това....за 62-те кила питам.
Тролка пусни ми и ти някоя биячка са сом....може на лични.Ако сега не ми кажете ви обещавам и аз да не ви споделя за големия,който ще хвана 2010г.
Олд ман също е лисичка.....до кога, така ще я караме.Имена,като Трайчо Костов и Тихомир Бенчев са в миналото.За сега вярвам само на Кроки и на Сампо,защото са доказали,че са сериозни мъже. :wink: :idea: :) :)
Мдамм,и аз това питах,ма никой ме не отрази :roll: !!!!!Ако ще има лични,да се наредя и аз! :wink: Малко ме съмнява мен тази работа. :roll: ,ама знае ли човек,нали надеждата умираше последна! :lol:
julian nachevski
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Предимно на shad rap na rapala онзи малък 7 сантиметров fire tiger няма малки няма големи от 3кг до 62 кг СОМОВЕ Всичко тази година. Той ми е титуляр и модела tail dancer green parot 7cm.Залагам на по искрящи цветове тъй като тази година доста водоеми бяха със по зъмътени води може би от ниското си ниво на водата.Бели риби 5кг. 4кг. 3кг и около 200бр. други над кило ги ловях на salmo barklay не сам доволен от yozuri много редки закачания на риби.
julian nachevski
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Евала на олд ман влачи си човека и си закача доста честичко ама дето викат кучетата лаят кервана си варви.Колко сома искара старче не си мисли че не те следя 4 или 5 па може и повече.Бинокала ми е силен всичко виждам и ти ги мориш на shad rap сподели на хората и те да си хванат де.
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

:lol: :lol: :lol: Стареца е всеки почивен ден на язовира,много ги мори,и аз знам,само да го попитам,вярно ли че за големия тази година са ти помогнали Пазарджиклии или са само слухове!Казаха ми за някакъв дето си троли с жена му от Панагюрище бил закачил голям и един мой френд Емо бил наблизо с твърда лодка та станала работата?Има още една двойка мъж и жена въртят с една надуваема,но си мисля че е нашто старче! :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

oldman написа:Тролка, аз от тебе се научих да си трая! :D
Не е баш,те така! :D Аз си трая,като се изчерпя вербално или съм депресия! :D Мен ме кефи да направя готин разказ на случките,не за похвала а по-скоро да запаля интерес у тролингистите.Не е ли добре,некой да разкаже за борбата и да ти запали фитила,като отидеш на гьола да си нахъсан? :wink: Некой път тролинга си е тегав и скучен,но като си надъхан,все ще стане некой екшън с добра риба.Щи ти раздуя,как на един начинаещ му се присмях на ум и след две минути хвана сом! :drinkers: Аре,до утре! :drinkers:
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

yzyna написа::lol: :lol: :lol: Стареца е всеки почивен ден на язовира,много ги мори,и аз знам,само да го попитам,вярно ли че за големия тази година са ти помогнали Пазарджиклии или са само слухове!Казаха ми за някакъв дето си троли с жена му от Панагюрище бил закачил голям и един мой френд Емо бил наблизо с твърда лодка та станала работата?Има още една двойка мъж и жена въртят с една надуваема,но си мисля че е нашто старче! :wink:
За най-големия ми помогнаха колеги, ама не знам откъде са. Извлачих го до брега и там ми помогнаха с канджите. Беше 44 килограма. За следващите два - 27 и 27.5 килограма ми помогна Слави от Пловдив. За воблерите вече ви писах - rapala Shad rap 7 sm color W.
Тролил съм само на Пясъка. Удрят когато си искат и където си искат - на различни места и дълбочини ги хванах.
Сомът обича смелите!
julian nachevski
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Узуне няма шега всеки искара по 4-5 сома тази година на пясъка рано или късно и ти ще закачиш товарния влак който ходи винаги хваща въпрос на време.
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Старче благодаря за отговора,знам аз кой ти е помогнал,но не това е най важното,значи все си мисля че има някаква поличба в цялата работа,убеден съм че имам повече излети на тролинг от всички които посещаваха яз.Пясъчник,но явно късмета не е бил на моя страна,пробвал съм какво ли не,но уви...........няма голям и няма!Имам случаи,давам интифо на мои приятели,правят един риболов на въпросния язовир и ловят един 15.00кг.друг пример,колеги седят цял ден на брега че им е жега,става 17.00ч. и влизат,аз през това време нямам почивка,ловя 4-5бели,но нали крайната цел е СОМ,та колегите на втория тегел закачат една 10-ка и аз гледам като гръмнат,същевременно съм минал десетки пъти по този маршрут,но явно пак късмета е бил на страната на другите!!!!!Все си мисля че рано или късно и мен ще ме огрее някое животно,но................засега само в мечтитеми!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Според мен за да ти удари сом или каквото желаеш ти трябва спокойствие.Аз приемам всичко,като игра....развлечение.Някои ме бъзикат,че стоя изключително малко във водата.Правя това,което ми е кеф.Имам споменатите от вас воблери и се оплаквам,че не съм хванал сом.А троля за цяла година колкото вие за един излет.Това естественно не е оправдание.Учудвам се,че не ми кълве,защото съм ръчкан от негър и ми върви.Винаги съм позитивно настроен и си мечтая разни неща и риби.Всъщност се кефя на всичко.Но ви обещавам,че тази година ще влача и ще гепим някой сом....,ако ще и 100кила да е. :rolleyes: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

Да,да.... :D така е.След този слаб сезон на кльонк и взе да бягаш към тролинга.
Нищо чудно,че стъкми такава хубава лодка и този мотор.До година обаче, ние ще ги мачкаме на кльонк.
Ти обаче си влачи и събирай воблерчета,той момента мина.Другият сезон е сезон на кльонка,а този беше на тролинга.
Така ша знаеш. :D
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Franko написа:Да,да.... :D така е.След този слаб сезон на кльонк и взе да бягаш към тролинга.
Нищо чудно,че стъкми такава хубава лодка и този мотор.До година обаче, ние ще ги мачкаме на кльонк.
Ти обаче си влачи и събирай воблерчета,той момента мина.Пак го изтърва.Другият сезон е сезон на кльонка,а този беше на тролинга.
Така ша знаеш. :D
Те по тази причина ще гледам до огрея и на двата фронта :roll: !Много ме съмнява че пак мога да гризна дръвцето,но все пак съм твърд и упорит като градински охлюФФфф! :lol: :lol:
А относно Емо,този сезон може да зашие някой 100-так и на спининг,няма да се учудя то човек си е роден с късмета! :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”