Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Аз ли не съм добре!?
Модератор: dantho.mihov
-
- фен клуб-скобар
Re: Аз ли не съм добре!?
[quote="nikola polizovski
Ти па Митев,егати катаджията
това чакаш.
Катаждия,пък и старшина на всичкото отгоре

Ти па Митев,егати катаджията

Катаждия,пък и старшина на всичкото отгоре

Чудна работа,Никола рече че е чужденец-нещо не ми се връзва,едва ли някой го възприема за такъв като пише по-добре от някои българе.Пък по статистика всеки четвърти българин е с македонско потекло и струмишкия говор е най-близо до българския.Поназнайвам доста историята и съм с такъв произход за да твърдя,че македонците никога няма да се възприемат за чужденци.Само в моята махала мога да събера 30 чиляка.
за думите-буквите

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Друго си е да пишеш,като вишист.chirusa_bg написа:
Понеже в рибарските форуми чета и пиша за риболов, затова от темата ти научих, че не е давало на Арката.
Здравейте скъпи колеги,ако нямате нищо против ще споделя малко инфо с вас,само да не объркам някоя буква ...

Ще взема да стана антиправописен Милиционер(майче така му викаха по ОНОВА време).Хората споделят информация, пишат репортажи,търсят информация,а ние ще им дебнем пунктуационните грешки и във форума ще останат хората,които наблягат на четенето.
Форума не е като преди именно за такива възвишени претенции,които изчетох от повечето включили се в темата.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- кандидат преподавател
Ти пък ,имаш ли изобщо спомен какво беше милиционерът?Май не,щото си роден доста след...пардон...по време на прехода.Нямаш качества за милиционер,щото слушаш "Ъпсурт",не се подстригваш по милиционерски и вероятно редовно ползваш банята 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Хах дам нещо такова,трябваше да напиша "му викали".INCUBUS написа:Ти пък ,имаш ли изобщо спомен какво беше милиционерът?Май не,щото си роден доста след...пардон...по време на прехода.Нямаш качества за милиционер,щото слушаш "Ъпсурт",не се подстригваш по милиционерски и вероятно редовно ползваш банята
Извинявам се!

Аз също съм против писането със хиляди грешки и там другите му разновидности,обаче да се дебне толкова строго..хич не съм ЗА.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- кандидат преподавател
Именно де,това ми беше изначалната идея по тази тема-мога да пиша кат съща първоначална даскалица по правопис,ама защо,бе,де..а трябва да са напинам да го прая примерно посред нощ и то в един такъв общо взето колегиален и приятелски форум 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Дано има повече такива!Marco Polo написа: Не се натискай, има си и хора за тази работа...В подписа си един истински риболовец написа:НЕ на правописната полиция! Има си други форуми за нея...
Нищо лично Марко.

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
А иначе си си нон стоп активен по това времеINCUBUS написа:Именно де,това ми беше изначалната идея по тази тема-мога да пиша кат съща първоначална даскалица по правопис,ама защо,бе,де..а трябва да са напинам да го прая примерно посред нощ и то в един такъв общо взето колегиален и приятелски форум

-
- и господ не е толокова добър
Марко, члена още ми трябва 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
ha zdrraveyte pak si4ki misla 4e taka e naydobre i dimukrati4nu da sa pi6e w toa forom=si4ki drugi tapotii dtu sam gi pisal za balgarskia eazik sa tapi i nenuzni kojt ma e razbral 6a ma razbre i v bade6te - maham ci potpisa i sa uvolnjavam ot pravopisnata puliciya
ubi4am va
ubi4am va

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
-
- кандидат преподавател
Митев,по другото време съм на работа,разходка и кръчма /утре по изключение на риболов -ползвам ден неползван отпуск/-точно в таз поредност - не трябва да се пие сал пред компа,втеляващо е,нали трябва ката вечер да разпускаш сред ората,с приятели,
къде остава социалния културен жувот,мааму
-и съм активен денонощно направо по всички линии /без хомо,рий ли/

- krokibg
- учете се от него
Добре де,дали има вероятност,определени колеги нарочно да пишат така,само и само да се закачи някои на пирона и да има такива теми заради скандалите ? Наистина малко трябва да си проверяват писаниците,това обаче няма как да стане задължително,нали така
Аре да си гледаме кефа,да разнищваме рибите и да се хвалим с такъмите.Писането е важно,но има едно -НО,което в предишната тема/бат Бойко Борисов я посочи/на дълго и широко и на доста висок глас обясних.Приятели,оставете и хората с по-ниско образование да напишат нещо,нали и те са рибари.Обидно е да ги хокате пред всички,писането им е достатъчно и хората които четат сами могат да си направят сметка и да ги оценят.Няма как,хора на 50 години да ги караме да се учат на ново да пишат.И тая тема е за ключ,дано да го сложат по-бързо че пак някои ще подпали и ще има Банн за някои колега.Всичко е ясно,ясно е кой-какво е целил с поста си,какво е искал да каже.Има обаче неща,които няма как да ги промените,каквото и да пишете и да се възмущавате.Метнете по една ракия и да му мислят младите и даскалите които ги учат.Ако някои не се е научил,вена имат или учителите или родителите.Едните не са си дали трудъ да ги научат,другите от работа и борба с шибания живот,просто са нямали време да си проконтролират децата или просто не са искали да го правят.Няма да отрепем нито родителите,нито пък ще бесим учителите.Мисля че всичко е ясно.Нямам какво повече да кажа,само Ви моля,оставете хората да си пишат както са свикнали и колкото могат.Тук сме,както казаха писалите преди мен,да си говорим за либолов или за такъми,а понякога и за банкети

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!