Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

При Чичо Гошо за шарани!
Re: При Чичо Гошо за шарани!
супер колега,страхотно си си изкарал,а и рибка си осигурил за празника 

- borislav58
- сериозен играч
Все пак си ме послушал
за избора на шаран.Минах покраи теб питах те
снима ли ги казах ти да не вземаш голия. http://media.snimka.bg/5015/016285765.jpg http://media.snimka.bg/5015/016285760.jpg http://media.snimka.bg/5015/016285768.jpg Това е и моят улов в същия ден

Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- ще става разбирач
Колега,послушах те за единия...другия който го взех беше гол
абе да видим разликата!
Екстазито се беше запилял някъде...те вече там май не го пускат..
Като хваща по 30 шарана,още 2-3 излета и водоема празен хубаво ,че е разрешено пускането иначе му отиде заплатата
Ние караме по-скромно по 7-8.. 
Колега що не каза,че си от форума?Щяхме да щракнем по едно фото...съжелявам не те познах,нищо другия път

Екстазито се беше запилял някъде...те вече там май не го пускат..

Колега що не каза,че си от форума?Щяхме да щракнем по едно фото...съжелявам не те познах,нищо другия път

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе Жоре оти си се изложил толкоз бе аз имах надежда за теб,че ша ги пръснеш ти само с 8 

Без риболов няма любов !
-
- новобранец
ба танасе разбери че не е толкова важно количеството ами качеството.........
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе и на войводиново ти доказах,че дори да имаш 5 добри риби има възможност да те прегазя с дребосъкBavareca180 написа:ба танасе разбери че не е толкова важно количеството ами качеството.........

Без риболов няма любов !
- borislav58
- сериозен играч
Не се коси другата неделя ако ни не мине котка път там сме .Тъкмо ще тоидат и други съфорумници.fugata написа:Колега,послушах те за единия...другия който го взех беше голабе да видим разликата!
Екстазито се беше запилял някъде...те вече там май не го пускат..Като хваща по 30 шарана,още 2-3 излета и водоема празен хубаво ,че е разрешено пускането иначе му отиде заплатата
Ние караме по-скромно по 7-8..

Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- разбира нещата
Поздравления Фуга и компания.
-
- научил се да хвърля
БРАВО ФУГА,скъсал си им шортите на тези шарковци,Сонито ме зариби със този фидер, та и аз ще влизам в клуба на фидеристите

Фланелката на ЛОКОМОТИВ Пловдив не се носи на тялото,а на ДУШАТА!!!
Евала баце
много арно,ако се дигна натам тоя път ше ти свирна да пиеме по бира 

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- steven1969_bg
- научил се да хвърля
Една лека "вметка",колеги...Понеже аз ходех много често там та съм запознат(а и пишех често тука)...Има риба и пуска редовно,така е.Но понеже аз обичам да хапвам шарко си взимах почти всеки път...Ако ще купувате - удря яко и по-селски в кантара(то и кантара му такъв де).Аз лично намерих за себе си друг водоем с прекрасни и "гъсти" риби а и разнообразни:)Бях там на 4-ти и 6-ти и да ви кажа кефа много по-голям(в пъти)от при Жоро - дърпах шарани с уип 8м. на 4 дълбочина с 11 повод и 14 кука...Шаран,толупи,кефал,пъстърва,чаушан - всичките с много добри размери...Ако някой Пловдивчанин се интересува - на л.с.,че в събота съм пак там ама с щеката:)Наслука на всички.
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
Колега, каква е тази тайнственост от теб и то за платен водоем. Не го разбирам това. Че и кефа по-голям, добре, ама къде. А аз лично ако забележа, че някой ме удря в кантара ще направя проблем. По принцип не харесвам този род водоеми, но в този период да хванеш мирна риба на свободен водоем си е е.ати късмета, та затова в момента са и предпочитани. Ама работата стана – единия е боклук, а другия супер, но няма да го кажа. Наслука.steven1969_bg написа:Една лека "вметка",колеги...Понеже аз ходех много често там та съм запознат(а и пишех често тука)...Има риба и пуска редовно,така е.Но понеже аз обичам да хапвам шарко си взимах почти всеки път...Ако ще купувате - удря яко и по-селски в кантара(то и кантара му такъв де).Аз лично намерих за себе си друг водоем с прекрасни и "гъсти" риби а и разнообразни:)Бях там на 4-ти и 6-ти и да ви кажа кефа много по-голям(в пъти)от при Жоро - дърпах шарани с уип 8м. на 4 дълбочина с 11 повод и 14 кука...Шаран,толупи,кефал,пъстърва,чаушан - всичките с много добри размери...Ако някой Пловдивчанин се интересува - на л.с.,че в събота съм пак там ама с щеката:)Наслука на всички.

- steven1969_bg
- научил се да хвърля
Колега,по въпроса с тайнствеността - аз ловя само на леко - мач,уип,щека.С една въдица.Нали се сещаш,че ако ми се наредят от двете страни по 10 човека на по 2-3 метра и започнат да мятат пружини например и кефа отива на м...ната си.Обърни внимание,че инфо съм предложил на л.с. и между другото вече на няколко колеги - всичките поискали съм го предоставил.Иначе в събота точно това се случи - на 7-8 метра,делящи ме от следващия колега се намърдаха двама идиота с 5 пружини и едно перо!!!Че и почнаха да ми целат петното в началото.Та се поскарахме леко.Направиха си валата и като тръгваха се почна пердашенето с пружини във водата,да си свалят "качамаците".Това е,помисли и наслука.
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...