При Чичо Гошо за шарани!

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
martatel
новобранец
новобранец

Re: При Чичо Гошо за шарани!

Мнение от martatel »

:smt023 Браво, добре си ги натръшкал шараните. Бях на работа, иначе знаеш...
Изображение
ivoncho
новобранец
новобранец

Мнение от ivoncho »

супер колега,страхотно си си изкарал,а и рибка си осигурил за празника :drinkers:
Аватар
slayder
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от slayder »

Пак си бил шампион :wink:
Дава ли? И дава и взема.
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Все пак си ме послушал :idea: за избора на шаран.Минах покраи теб питах те :arrow: снима ли ги казах ти да не вземаш голия. http://media.snimka.bg/5015/016285765.jpg http://media.snimka.bg/5015/016285760.jpg http://media.snimka.bg/5015/016285768.jpg Това е и моят улов в същия ден
Всичко заебавам и за риба заминавам!
fugata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fugata »

Колега,послушах те за единия...другия който го взех беше гол :D абе да видим разликата!
Екстазито се беше запилял някъде...те вече там май не го пускат.. :D Като хваща по 30 шарана,още 2-3 излета и водоема празен хубаво ,че е разрешено пускането иначе му отиде заплатата :? Ние караме по-скромно по 7-8.. :drinkers:
Колега що не каза,че си от форума?Щяхме да щракнем по едно фото...съжелявам не те познах,нищо другия път :smt023
Изображение
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Абе Жоре оти си се изложил толкоз бе аз имах надежда за теб,че ша ги пръснеш ти само с 8 :?
Изображение
Без риболов няма любов !
Bavareca180
новобранец
новобранец

Мнение от Bavareca180 »

ба танасе разбери че не е толкова важно количеството ами качеството.........
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Bavareca180 написа:ба танасе разбери че не е толкова важно количеството ами качеството.........
Абе и на войводиново ти доказах,че дори да имаш 5 добри риби има възможност да те прегазя с дребосък :mrgreen:
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

fugata написа:Колега,послушах те за единия...другия който го взех беше гол :D абе да видим разликата!
Екстазито се беше запилял някъде...те вече там май не го пускат.. :D Като хваща по 30 шарана,още 2-3 излета и водоема празен хубаво ,че е разрешено пускането иначе му отиде заплатата :? Ние караме по-скромно по 7-8.. :drinkers:
Колега що не каза,че си от форума?Щяхме да щракнем по едно фото...съжелявам не те познах,нищо другия път :smt023
Не се коси другата неделя ако ни не мине котка път там сме .Тъкмо ще тоидат и други съфорумници. :drinkers:
Всичко заебавам и за риба заминавам!
sava_1968
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sava_1968 »

Поздравления Фуга и компания.
emsi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emsi »

БРАВО ФУГА,скъсал си им шортите на тези шарковци,Сонито ме зариби със този фидер, та и аз ще влизам в клуба на фидеристите
Изображение
Фланелката на ЛОКОМОТИВ Пловдив не се носи на тялото,а на ДУШАТА!!!
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

Евала баце :smt023 много арно,ако се дигна натам тоя път ше ти свирна да пиеме по бира :!:
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Аватар
steven1969_bg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от steven1969_bg »

Една лека "вметка",колеги...Понеже аз ходех много често там та съм запознат(а и пишех често тука)...Има риба и пуска редовно,така е.Но понеже аз обичам да хапвам шарко си взимах почти всеки път...Ако ще купувате - удря яко и по-селски в кантара(то и кантара му такъв де).Аз лично намерих за себе си друг водоем с прекрасни и "гъсти" риби а и разнообразни:)Бях там на 4-ти и 6-ти и да ви кажа кефа много по-голям(в пъти)от при Жоро - дърпах шарани с уип 8м. на 4 дълбочина с 11 повод и 14 кука...Шаран,толупи,кефал,пъстърва,чаушан - всичките с много добри размери...Ако някой Пловдивчанин се интересува - на л.с.,че в събота съм пак там ама с щеката:)Наслука на всички.
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
Аватар
martatel
новобранец
новобранец

Мнение от martatel »

steven1969_bg написа:Една лека "вметка",колеги...Понеже аз ходех много често там та съм запознат(а и пишех често тука)...Има риба и пуска редовно,така е.Но понеже аз обичам да хапвам шарко си взимах почти всеки път...Ако ще купувате - удря яко и по-селски в кантара(то и кантара му такъв де).Аз лично намерих за себе си друг водоем с прекрасни и "гъсти" риби а и разнообразни:)Бях там на 4-ти и 6-ти и да ви кажа кефа много по-голям(в пъти)от при Жоро - дърпах шарани с уип 8м. на 4 дълбочина с 11 повод и 14 кука...Шаран,толупи,кефал,пъстърва,чаушан - всичките с много добри размери...Ако някой Пловдивчанин се интересува - на л.с.,че в събота съм пак там ама с щеката:)Наслука на всички.
Колега, каква е тази тайнственост от теб и то за платен водоем. Не го разбирам това. Че и кефа по-голям, добре, ама къде. А аз лично ако забележа, че някой ме удря в кантара ще направя проблем. По принцип не харесвам този род водоеми, но в този период да хванеш мирна риба на свободен водоем си е е.ати късмета, та затова в момента са и предпочитани. Ама работата стана – единия е боклук, а другия супер, но няма да го кажа. Наслука. :D
Изображение
Аватар
steven1969_bg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от steven1969_bg »

Колега,по въпроса с тайнствеността - аз ловя само на леко - мач,уип,щека.С една въдица.Нали се сещаш,че ако ми се наредят от двете страни по 10 човека на по 2-3 метра и започнат да мятат пружини например и кефа отива на м...ната си.Обърни внимание,че инфо съм предложил на л.с. и между другото вече на няколко колеги - всичките поискали съм го предоставил.Иначе в събота точно това се случи - на 7-8 метра,делящи ме от следващия колега се намърдаха двама идиота с 5 пружини и едно перо!!!Че и почнаха да ми целат петното в началото.Та се поскарахме леко.Направиха си валата и като тръгваха се почна пердашенето с пружини във водата,да си свалят "качамаците".Това е,помисли и наслука.
не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”