Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

дъждовен излет
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
дъждовен излет
Чудейки се какво да правя,че ми се провали една работа, се обадих на Биндера да отскочим до реката да видим какво е положението.Половин час по-късно вече пътувахме за там.Ръмеше ситно,но какво пък няма да ръждясаме.Биндера заложи на фидера,а аз разпънах уипа,че можеше да се окаже и последният ми риболов с него.Монтирах близалка "Бутлуссо"2.5гр хвърлих някоя друга топка храна и започнах да изтичам.При задържане установих колебливи пипания,но тази близалка ми идваше лека за качествено задържане,та смених с Кралуссо Тунинг 5гр,че нямах подръка от моите.Тъкмо закачих първата риба с третото изтичане със мощно задържане и пристигна новият собственик на уипа.Получи се една добра реклама на пръчлето.Биндера беше разпънал болото след два неуспешни удара на фидера и хоп след малко и той закачи един морунаж.След кратки приказки прибрах прилежно уипа,избърсвайки го за последно и го предадах на новия собственик с думите-нека и на теб служи вярно ,както служи на мен.....и на Локала,че стана шампион с него
Оставяйки без силното ми оръжие-уипа,двоумейки се какво да разпъна фидера или болото,се спрях на болото,че беше с готов монтаж от италианска броеница.За жалост изтървахме завъртането на пасажа,докато правихме мохабет с колегите и след няколко изтичания,сменяне на монтажи с по-тежки плувки и какво ли не решихме да събираме,че бяхме мокри до ...Успях да направя само три снимки,че валеше доста якичко

ето го и красавеца

Това е засега,дано утре спре дъжда,че водата отдавна не бях виждал толкова добра за риболов.

ето го и красавеца

Това е засега,дано утре спре дъжда,че водата отдавна не бях виждал толкова добра за риболов.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- сериозен играч
- ninastefanina
- сериозен играч
Re: дъждовен излет
И дъждът ви не спира,бравост
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- bigfish133
- ще става разбирач
Ми така е , който не го е страх от дъжда ходи за риба , а който го е страх ... ходи на работа .
P.S. Между другото мерна ми се позната физиономия на първата страница на последният брой на "Къде кълве"

P.S. Между другото мерна ми се позната физиономия на първата страница на последният брой на "Къде кълве"

-
- разбира нещата
Сухо дупе риба не яде 

-
- сериозен играч
Ице поздрави за излета
и за хубавата риба
п.п Уипа замина
кво ще правим ся или си замислил нещо друго 

п.п Уипа замина

-
- разбира нещата
- ignatov78
- ще става разбирач

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Аз първо купувам,после продавам.Смених марката
,може и да съжалявам,но вместо да сменям жена ми, си сменям въдиците.В неделя пристига и в понеделник съм на линия живот и здраве,да запозная едно японче с нашенските алаи 

Последно промяна от butnik на Сря Дек 09, 2009 7:59 pm, променено общо 2 пъти.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....